Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Karbon
Podnikatel Roca se dostal do finančních problémů a jeho rodinná firma se ocitá velmi blízko úpadku. Z finančního úřadu mu kromě špatných zpráv přijdou také peníze za emisní povolenky. Nejdříve nechápe, o co jde, ale když si to nechá od svého účetního řádně vysvětlit, tak ho napadne systém, jak na tom vydělat. Problém je, kde si půjčit peníze na rozjezd. Banka mu v žádném případě nepůjčí a o lidi z okolí se postaral jeho velmi vlivný tchán. Tak se obrací na největšího zločince v okolí - na Dafriho. Ten bude chtít své peníze včas i s úroky, jinak pocítí, jak to chodí v podsvětí. Tak roztáčí Roca se svými kumpány kolotoč, ze kterého nebude snadné vystoupit.


Autor: PROCESOR

Popis / Obsah / Info k filmu Karbon
Podnikatel Antoine Roca se dostal do problémů a může přijít o rodinnou firmu. Rozhovor s účetním jej dovede až k myšlence daňového podvodu souvisejícího s evropskými uhlíkovými kvótami. Do akce se rozhodne zapojit parťáky z pokeru, bratry Erica a Simona Wizmanovy. Aby se však do riskantního plánu mohli pustit, musí zajistit potřebné financování. Volba padne na Kamela Dafriho, nechvalně známou osobnost kriminálního podsvětí. Antoinův pád do světa zločinu začíná.

Zdroj: Magic Box


Popis / Obsah / Info k filmu Karbon
Najprv zarob veľké peniaze a všetko ostatné príde samo. Malý francúzsky podnikateľ, ktorému hrozí bankrot, vymyslí podvod s emisiami, ktorý sa stane lúpežou storočia. Z rozkrúteného kolotoča zločinu však nemožno vystúpiť a zákony podsvetia sú neúprosné. Nasleduje zrada, násilie a vražda... Malý podnikateľ Antoine Roca sa dostane do finančných problémov a môže prísť o rodinnú firmu. Rozhovor s účtovníkom ho dovedie až k myšlienke, ako zarobiť na daňovom podvode, ktorý súvisí s obchodovaním s emisiami. Do kšeftovania s európskymi uhlíkovými kvótami sa rozhodne zapojiť parťákov z pokru, bratov Erica a Simona Wizmanovcov. Na rozbehnutie riskantného plánu však musí zabezpečiť jeho financovanie. Banka mu ale nepožičia a ľudí z okolia mu zablokuje veľmi vplyvný svokor. A tak voľba padne na Kamela Dafriho, najväčšieho zločinca v meste. Lenže gangster bude chcieť svoje peniaze späť včas aj s úrokmi, inak všetci pocítia zákony podsvetia. Antoinov pád do sveta zločinu sa práve začína a je to jednosmerná cesta bez možnosti návratu.

JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražda v zastoupení (1987) [TV...

07:05 - 08:20

66 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Odysea: Mýtus nebo realita?

07:45 - 08:40

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:30 - 08:15

41 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:50 - 08:15

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Patrycja Topajew

Topajew Patrycja

Naposled navštívené:
Patrycja Topajew

Topajew Patrycja