Zari
ohodnotit

Obsah filmu Šampióni

 
Bláznivá komedie, která vypráví příběh zvláštního basketbalového družstva složeného z mentálně postižených dospělých. Jejich trenérem se na základě soudního příkazu stane Marco, jenž do té doby trénoval první ligu. Jeho odpor a zoufalství se postupně mění v náklonnost a naději, že i mezi zdánlivě beznadějnými hráči lze nalézt smysl života. Jedna z divácky nejúspěšnějších komedií minulého roku je založena na známé zápletce o lidech, kteří díky vlastnímu úsilí a silné vůli dokážou překonat životní obtíže.

La Película - Festival španělských filmů

 
Související odkaz
 
Recenze: Šampioni

Tento týden startuje Febiofest, ale my si prostřednictvím tohoto filmu připomeneme jiný fesitval. Šampioni totiž otevírali... číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
španělská
 
 
Zvuk:
5.1
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Šampióni >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Šampióni jsou filmem, jehož střihovou skladbu   lze ve všech směrech označit za naprosto   dokonalou! Troufám si tvrdit, že z tohoto   pohledu hodně pomohlo, že Javier Fesser si   zároveň celý film napsal i zrežíroval. Ač   španělský, z hlediska střihu skutečně šlape   jako švýcarské hodinky. Kromě té občasné   předvídatelnosti a klišé mu lze vytknout   akorát to, že v některých ohledech zachází   zbytečně malinko přes čáru - viz kupříkladu   postava Collantes. Jinak se mu podařilo stvořit   divácky vděčný, nikoli však prvoplánově   upečený příběh. Úplně dojímat se patrně   nikdo nebude, ale kdekdo si také může v   určitých ohledech svým způsobem rozšířit   obzory. A zřejmě každý se bude po většinu   stopáže dobře bavit, protože to není na   ničí úkor.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Šampióni (2018)Šampióni (2018)Šampióni (2018)Šampióni (2018)
Reklama