reklama
 
ohodnotit

Buster: Velká vlaková loupež

Buster

Další název:
Velká vlaková loupež
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Buster: Velká vlaková loupež

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2009
JanaOss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2009
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.8.2018
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2009
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2007
Vesme
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56884minih56884Tři mušketýři (1983) [TV film] 
Tři mušketýři n
minih140546minih140546O šesti labutích (2012) [TV film] 
Die sechs Schwäne n
minih31243minih31243Podporujte svého šerifa (1969) 
Support Your Locall Sheriff n
minih16562minih16562Poslední metro (1980) 
Le Dernier métro n
minih48768minih48768Ženy proti mužům (2002) [TV film] 
Women vs. Men n
minih28087minih28087Záhada Blair Witch 2 (2000) 
Book of Shadows: Blair Witch 2 n
minih15998minih15998Počestné paní pardubické (1944) 
Počestné paní pardubické n
minih23365minih23365O lvu a paní mydlářce (1979) 
Lev a mydlářka n
minih31826minih31826Ptáčník z Alcatrazu (1962) 
Birdman of Alcatraz n
minih4220minih4220Blázinec (1990) 
Madhouse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.6 % (14)
8   - curil
5   - Erkul
6   - clara.bow
7   - Kuvik
6   - Bara.40
7   - satyr
6   - MaKy92z
7   - rosta12
6   - JanaOss
7   - antoninses
4   - wrangler
4   - deatdavid
6   - stereolab
10 - Vesme
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635266
Fotografií: 575810
Plakátů: 273880
Obsahů a biografií: 139052

Poslední komentáře

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zlodějka knih (2013)

Zlodějka knih
Film předcházela samá   chvála a je třeba přiznat,   že oprávněná. Velmi   povedená filmová adaptace   mě nezklamala. Výborná   kamera a podmanivá hudba.

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Everly (2014)

Everly
Udivilo mě, že roli v týhle   řezničině dali Šelmě,   když původně chtěli   "neobdařenou" blondýnu (bez   urážky). Je to úlet, u   kterýho se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.3/0.261