reklama
 
ohodnotit

Žádný problém

Pas de problème!

Další název:
Bez problému!
Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Žádný problém

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2016
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.6.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2007
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2017
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57844minih57844Merlinův učeň (2006) [TV film] 
Merlin's Apprentice n
minih13553minih13553Napříč Saharou (1977) 
Sahara Cross n
minih15315minih15315Pan doktor a jeho zvířátka (1967) 
Doctor Dolittle n
minih48033minih48033Oběť zla (2007) 
Timber Falls n
minih79905minih79905Rock of Ages (2012) 
Rock of Ages n
minih141336minih141336Demolice (2015) 
Demolition n
minih5731minih5731D.O.G. - Zakázané triky (1983) 
n
minih48009minih48009Leningrad (2009) 
Leningrad n
minih29913minih29913Intimita (2000) 
Intimacy n
minih16859minih16859Pravdivá romance (1993) 
True Romance n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
10 - argenson
9   - curil
6   - Faye
4   - ponorka.ba
9   - oulisna
8   - Johnny1
6   - wrangler
5   - karesm
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266440
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.836/0.785