reklama
 
ohodnotit

Smrtící informace

Nadie hablará de nosotros cuando hayamos muerto

Další název:
Nobody Will Speak of Us When We're Dead
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
104 minut
„V patách má Glorie nebezpečného vraha kvůli důležitým informacím...“

Celkové hodnocení filmu Smrtící informace

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.7.2010
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56463minih56463První den zbytku tvýho života (2008) 
Le premier jour du reste de ta vie n
minih27937minih27937Začátek světa (2000) 
n
minih33716minih33716Carmen Jones (1954) 
Carmen Jones n
minih30801minih30801Ať to stojí, co to stojí (2000) 
Whatever It Takes n
minih12903minih12903Most u Remagenu (1969) 
The Bridge At Remagen n
minih28854minih28854Rexík (1967) [TV seriál] 
Reksio n
minih47869minih47869Podvod (2008) 
Deception n
minih49757minih49757Vlkodlak (2007) [Video] 
Werewolf: The Devil's Hound n
minih138397minih138397Převrat (2015) 
No Escape n
minih66424minih66424Zbav nás od zlého (2009) 
Fri os fra det onde n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
7   - satyr
7   - peter22
7   - MysteryIll
3   - T800
9   - Area
4   - bajaw
3   - Sivok

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše

20:00 - 20:55

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

16 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266852
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.192/0.156