ohodnotit

Autobus smrti

Acţiunea Autobuzul

Další název:
Bus Action
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1979
„Vzrušující cesta sedmi zrádců a mnoha nevinných.“

Celkové hodnocení filmu Autobus smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.6.2008
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2009
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007
kralka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8936minih8936Casbah (1948) 
Casbah n
minih5769minih5769Ďáblice (1989) 
She-Devil n
minih37412minih37412Hříšný tanec 2 (2004) 
Dirty Dancing: Havana Nights n
minih26898minih26898Skrytý prameň (1973) 
Skrytý prameň n
minih60563minih60563Být Erikou (2008) [TV seriál] 
Being Erica n
minih20365minih20365Štvanice (1995) 
The Hunted n
minih53567minih53567Co vy na to, pane barone? (1984) 
n
minih4300minih4300Bláznova kronika (1964) 
Bláznova kronika n
minih15483minih15483Paříž, Texas (1984) 
Paris, Texas n
minih5416minih5416Čas lásky a naděje (1976) 
Čas lásky a naděje n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 % (9)
8   - Kuvik
7   - satyr
4   - T800
7   - Area
7   - rika-ml
7   - korousvacl
5   - bajaw
5   - JUMANJI197
9   - kralka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166422
Osobností: 661099
Fotografií: 647559
Plakátů: 311553
Obsahů a biografií: 153151

Poslední komentáře

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
Zbyněk Brynych je určitě   dobrý režisér ale tohle   normalizační drama snad   mohlo někoho zaujmout v   70.letech ale dnes je jenom   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hogo fogo Homolka (1970)

Hogo fogo Homolka
I když budu ve svém názoru   asi dost osamělý považuji   tento díl za vrchol celé   trilogie. I když ten první   byl výborný tenhle se mi   zdá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Minority Report (2002)

Minority Report
Typická americká   bláznivina, která nám   ukazuje nepříliš vábný   až děsivý obrázek možné   budoucnosti. Děj je jako   obvykle předvídatelný více >

Autor: Misantrop | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.222/0.209