reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Asfaltové peklo

L'arbalète

Další název:
The Asphalt Warriors
Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
90 minut
„Boj pařížských policistů proti narkomanům...“

Celkové hodnocení filmu Asfaltové peklo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2007
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.1.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2009
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2007
tarzanek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
karlosfe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32665minih32665Iris (2001/1) 
Iris n
minih36367minih36367Sexuální rekonstrukce (2002) 
The Shape of Things n
minih4042minih4042Velké varieté (1955) 
Gran varietà n
minih25969minih25969Šerif za mrežami (1965) 
n
minih43265minih43265Zóna smrti (2005) 
Saat po long n
minih27666minih27666Lavina (1998) [TV film] 
Avalanche n
minih4550minih4550Braindead - Živí mrtví (1992) 
Braindead n
minih41670minih41670Kocourkov (1992) [TV inscenace] 
Kocourkov n
minih36856minih36856Tři do páru (2004) 
A Home at the End of the World n
minih61109minih61109Můj vrah se vrací (2007) [TV film] 
Mein Mörder kommt zurück n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.9 %
6   - Erkul
6   - Kuvik
7   - rosta12
6   - pepe15
4   - T800
6   - rika-ml
7   - jaja77
7   - tarzanek
3   - bajaw
6   - vic
9   - karlosfe
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606603
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.443/0.421