NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Asfaltové peklo

L'arbalète

Další název:
The Asphalt Warriors
Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
90 minut
„Boj pařížských policistů proti narkomanům...“

Celkové hodnocení filmu Asfaltové peklo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2007
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.1.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2019
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2009
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2007
tarzanek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
karlosfe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40562minih40562Killer (1989) 
The Killer / Die xue shuang xiong n
minih39488minih39488xXx: Nová dimenze (2005) 
XXX 2: The Next Level n
minih7405minih7405Erotikon (1929) 
Erotikon n
minih20657minih20657Táta umírá, kdo má poslední vůli (1990) 
Daddy's Dyin'…Who's Got the Will? n
minih44414minih44414A děla pořád duní (1974) 
...E i cannoni tuonano ancora n
minih37133minih37133Další hroznej pátek (2002) 
Friday After Next n
minih57149minih57149Hodina zpěvu (1989) [TV cyklus] 
n
minih3457minih3457Bagdád Café (1990) [TV seriál] 
Bagdad Cafe n
minih44232minih44232Pohádky na dobrou smrt (1986) 
Deadtime Stories n
minih39111minih39111Podivné vyšetřování (1970) 
Indagine su un cittadino al di sopra di ogni sospetto n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 % (12)
6   - Erkul
6   - Kuvik
7   - rosta12
6   - pepe15
4   - T800
8   - respect
6   - rika-ml
7   - jaja77
7   - tarzanek
3   - bajaw
6   - vic
9   - karlosfe

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Afrikou letem světem

18:10 - 19:00

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:20 - 19:30

2 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:52

32 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177653
Osobností: 678025
Fotografií: 710723
Plakátů: 337978
Obsahů a biografií: 162288

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení