reklama
 
ohodnotit

Anatomie lásky

Anatomia miłości

Další název:
Anatomy of Love
Země:
Rok:
1972
Délka:
92 minut
„Zamyšlení nad láskou a žárlivostí.“

Celkové hodnocení filmu Anatomie lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.11.2010
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27679minih27679Konec světa (1999) 
End of Days n
minih50841minih50841Mé hvězdy a já (2008) 
Mes Stars et moi n
minih58097minih58097Pat a Mat speciál ... A je to! (2007) [TV seriál] 
n
minih102978minih102978Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie (2013) 
The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia n
minih115771minih115771Astronaut: Cesta domů (2012) 
The Last Push n
minih9973minih9973Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2 (1993) 
Best of the Best 2 n
minih127710minih127710Rychlovky Ládi Hrušky (2014) [TV pořad] 
Rychlovky Ládi Hrušky n
minih68521minih68521Max Havoc: Ohnivý kruh (2006) 
Max Havoc: Ring of Fire n
minih7108minih7108Dva z onoho světa (1962) 
Dva z onoho světa n
minih41407minih41407Zelená je tráva (2005) 
Kicking & Screaming n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
7   - curil
4   - Agostino
6   - Faye
8   - Rene1
3   - T800
7   - Zdenek13
9   - BlueBull
6   - Gucia

TV Program

ČT1 - Z Divadélka pod věží

14:00 - 15:00

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Maroko

14:30 - 15:25

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:35 - 15:35

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148373
Osobností: 627573
Fotografií: 565687
Plakátů: 268255
Obsahů a biografií: 136194

Poslední komentáře

Slovutný detektiv Holmes (1984) ...

Anime detektiv

Slovutný detektiv Holmes
Dějově je to typický   západní seriál, jenom   animace je japonská. Dějově   to však je druhá liga kde se   v každém díle odvíjí v   podstatě stejný příběh   podle šablony.

Autor: radegaster

Timon a Pumbaa (1995) [TV seriál...

Roštáci

Timon a Pumbaa
Hakuna Matatááááá :D   Animáci pro celou   rodinu.Solidní dvojka ze   "Lvího krále" u kterých se   člověk od serdce zasměje.

Autor: radegaster | Hodnocení: 6 / 10

Policejní akademie 7: Moskevská ...

Policejní akademie 7: Moskevská mise
Velice, velice slabé   pokračování. Vlastně ani   ne slabé, jako naprosto a   úplně zbytečná blbina.   Pár útržků jsem zahlédl,   možná to i více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Jako malý se mi film líbil,   postupem času na to koukám   trochu jinak. Ovšem i tak se   jedná o klasiku z 80. let.   Jednoduchý děj, efekty jsou   přiměřené době   natočení.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Křtiny (1981)

Křtiny
Tuhle výbornou komedii jsem   viděl už nesčetněkrát ale   teprve tuto neděli si všiml   takové maličkosti - všimli   jste si kolik je v komedii více >

Autor: NagyMaros

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.294/0.259