Zari
ohodnotit

Akeelah

Akeelah and the Bee

Další název:
Akeelah (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
112 minut

Komentáře k filmu Akeelah

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Bulgarrito
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Mile natočený snímek o   holčičce, která skrze   hláskování našla cestu k   rodině a především k sobě   samotné. Perfektní film na   sobotní či nedělní   odpoledne, který Vám   žarušeně zvedne náladu a   pohladí svým nevtíravým   kouzlem _peace
Faye
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.7.2007
... „Znáte ten pocit, kdy   ať děláte co děláte nebo   ať jdete kam jdete nikam   nezapadáte? Nevím jaké   slovo pro to použít.   Odcizení, odcizenost ...   neslučitelnost? Ne, to není   přesné. Ale musí pro to   být pojmenování, protože   já se tak cítím pořád.   Jmenuji se Akeelah   Andersonová a je mi 11   let.“ Tak začíná film o   holčičce s absencemi ve   škole, bez disciplíny a   nijak oslňujícím   prospěchem, která ráda   hraje scrabble a ve škole   vyniká jen v hláskování.   Příběh její cesty na   nejprestižnější soutěž   ve spellingu. Což je na naše   zvyklosti poněkud zvláštní   disciplína a domnívám se,   že z pohledu diváka (pokud   není z řad pyšných   rodičů) i poněkud   nezáživná. Ale zřejmě za   velkou louží je tomu právě   naopak, protože nejprve   Akeelah věří jen ředitel   školy a její trenér a   postupně ji na národní   soutěž připravuje celá   čtvrť a samozřejmě jí   fandí a hláskuje s ní   každý u televize ... v   barech, ve školách, doma.   Výborná Keke Palmer v roli   děvčátka, které dokáže   spelovat spoustu podivných   slov o kterých jsem často   ani neslyšela (což je ovšem   smutné).

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ice Fanoni

Fanoni Ice

Naposled navštívené:
Ice Fanoni

Fanoni Ice