reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Akce USA

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Cemada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45683minih45683Nekonečný příběh (2001) [TV seriál] 
Tales from the Neverending Story n
minih27653minih27653Maléry pana účetního 2 (1983) 
Fantozzi subisce ancora n
minih2337minih233712 opic (1995) 
12 Monkeys n
minih27786minih27786Sběratel kostí (1999) 
The Bone Collector n
minih2474minih2474A tak jsem si vzal řeznici (1993) 
So I Married an Axe Murderer! n
minih45555minih45555Prodám šéfa zn. spěchá (2007) 
Fast Track n
minih44904minih44904Anděl s břitvou (1994) 
Criminal Passion / Angel of Desire n
minih43481minih43481Warlock (1989) 
Warlock n
minih31066minih31066Americký ocásek (1986) 
An American Tail I n
minih5338minih5338Bar Crude Oasis (1995) 
The Crude Oasis n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.2 %
3   - Edward52
4   - Agostino
3   - Kuvik
7   - R.RICKIE
7   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Cemada
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149167
Osobností: 630016
Fotografií: 568808
Plakátů: 270151
Obsahů a biografií: 137074

Poslední komentáře

Mrcha od vedle (2012) [TV seriál...

Celkem

Mrcha od vedle
solidní seriál,kde se   člověk i pobaví.Dobře   rozepsané postavy,slušně   zahrané.Možná by si   zasloužil i víc, než jen   dvě série

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Luis & the Aliens (2018)

Luis & the Aliens
Luis" vypráví příběh   11letého chlapce, který se   přátelé se třemi   milostnými malými   mimozemšťany, kteří   srazili své UFO do svého více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

2 blbouni v Paříži (2007)

2 blbouni v Paříži
V Paříži jednoho dne jen   tak z ničeho nic zmizí lidé   s výjimkou bezvýznamného   policajta a drzého zločince,   kterého roky pronásleduje. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Šakal (1997)

Dnes už klasika

Šakal
I když remake, za mě OK,   nemám problém. Kvalitní   knižní předloha, kvalitní   osazeni, hlavně skvělý   Bruce hrajíciho pěknýho   hajz.a, prostě fajn film co   neminu, když je v bedně,   jako teď ;-)

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Jak se krotí krokodýli (2006) [T...

Vašek dospěl v Mádla???

Jak se krotí krokodýli
Vašek z "polepšovny a z   "velryby" byl hezký kluk, v   téhle nepovedné komedii ho   hraje jakýs takýs člověk   nehezký s velkou hubou se   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.288/0.24