ohodnotit

Akce USA

Action U.S.A.

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Akce USA

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.2% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Cemada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4381minih4381Bob Roberts (1992) 
Bob Roberts n
minih5007minih5007Cena zlata (1988) 
Eldorádó n
minih42428minih42428Být Romem (2001) [Video] 
n
minih7837minih7837Tady jsou peníze (1974) 
Par ici la monnaie n
minih24554minih24554Případ mrtvých spolužáků (1976) 
Případ mrtvých spolužáků n
minih5581minih5581Červené barety (1963) 
Czerwone berety n
minih56405minih56405Brežněv (2005) [TV minisérie] 
Brežnev n
minih60485minih60485Kalvárie (2004) 
Calvaire n
minih32032minih32032Eagles - Hell Freezes Over (1994) [DVD] 
Eagles - Hell Freezes Over n
minih44800minih44800Čtyři minuty (2006) 
Vier Minuten n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.2 % (9)
3   - Edward52
4   - Agostino
3   - Kuvik
7   - R.RICKIE
7   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Cemada
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166422
Osobností: 661099
Fotografií: 647573
Plakátů: 311557
Obsahů a biografií: 153151

Poslední komentáře

Kopretiny pro zámeckou paní (198...

Kopretiny pro zámeckou paní
Celkem příjemná   prázdninová komedie bez   nějakých uměleckých či   jiných ambicí. Z dnešního   pohledu je zajímavá dvěma   okolnostmi. Předně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
Zbyněk Brynych je určitě   dobrý režisér ale tohle   normalizační drama snad   mohlo někoho zaujmout v   70.letech ale dnes je jenom   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hogo fogo Homolka (1970)

Hogo fogo Homolka
I když budu ve svém názoru   asi dost osamělý považuji   tento díl za vrchol celé   trilogie. I když ten první   byl výborný tenhle se mi   zdá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.214/0.198