ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ach, maestro

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007
002
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.4.2009
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51191minih5119113: Hra smrti (2006) 
13 game sayawng n
minih15925minih15925Plavecký mariáš (1952) 
Plavecký mariáš n
minih28465minih28465Divoké kočky (2000) 
Coyote Ugly n
minih4100minih4100Bílý proces (1965) 
Procesul alb n
minih36298minih36298Anulka a pan Pětiočko (1983) [TV inscenace] 
Anulka a pan Pětiočko n
minih28973minih28973Rudá planeta (2000) 
Red planet n
minih36288minih362881. máj 1890 (1980) [TV hra] 
1. máj 1890 n
minih19860minih19860Stvoření světa (1957) 
La Création du monde n
minih9358minih9358Jan Roháč z Dubé (1947) 
n
minih50259minih50259Autíčka (2003) [TV seriál] 
Auto B. Good n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (11)
4   - Agostino
5   - Kuvik
8   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - Grassel
7   - Alfpaseka
4   - 002
6   - jura1973
3   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Kočka není pes

04:45 - 05:15

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejen černé zlato

04:45 - 05:00

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:50 - 06:15

58 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.271/0.232