Zari
ohodnotit

Absolutní sto

Apsolutnih sto

Další název:
Absolute Hundred; Апсолутних сто; Absolutních sto;
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
97 minut

Komentáře k filmu Absolutní sto

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
Mlapiska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2012
Saša a Igor, dva bratři.   Každý je jiný a přesto je   mnohé spojuje. Oba byli   nejlepší ve svém oboru –   šampióni ve sportovní   střelbě, oba pozvedli zbraň   i k jiným, než sportovním   účelům a oba se   nenávratně řítí do   propasti. Existuje tu jistá   naděje, ale jen pro jednoho z   nich a za tu nejvyšší cenu.   Co se stalo, že se z   člověka s výjimečným   talentem, kterému celá země   leží u nohou, stane   živořící troska?
Chytře natočený   snímek, v němž nepřímo   hraje hlavní roli   poválečné trauma a   společenský otřes, což   nejlépe vyjadřuje postava   bývalého olympijského   vítěze a nyní beznadějně   závislého narkomana, Igora   – ten je spojnicí mezi   nepředstavitelnou katastrofou   jedné země a osudem svého   mladšího sourozence Saši,   který má rovněž nakročeno   k velkému úspěchu, zkáza   staršího bratra, vede však   ke zkáze i jeho   samotného.
Podmanivý   film částečně z   prostředí nádherné a   filmařsky neobvyklé   disciplíny – sportovní   střelby a částečně z   panelákové zástavby Nového   Bělehradu, otevírá hodně   těžkých a tíživých   otázek, ale zachovává   čistý a jasný děj.   Psychologicky a myšlenkově   hluboký snímek přitom velmi   zručně využívá i   atraktivní prvky (nechybí   zde nějaká ta akce ani   napětí) – Srdan Golubović   moc dobře ví co dělá a   když připočteme hereckou   úroveň extratřídy, je   snímek Apsolutní trefou do   černého.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

27 minut již uběhlo
123 minut zbývá do konce

ČT2 - Ze ZOO do ZOO (2012) [TV pořad...

02:35 - 03:00

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

01:40 - 02:55

62 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pláňka

Pláňka

Naposled navštívené:
Pláňka

Pláňka