reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Abbott a Costello [TV seriál]

Abbott & Costello

Rok:
1966
Délka:
30 minut
„Skeče nejoblíbenější dvojice.“

Celkové hodnocení filmu Abbott a Costello

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.1% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.6.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
anonym1983
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.2.2015
dominicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53361minih53361Watch Over Me (2006) [TV seriál] 
Watch Over Me n
minih23883minih23883Zlaté opojení (1925) 
The Gold Rush n
minih21432minih21432Tři veteráni (1983) 
Tři veteráni n
minih27044minih27044Cosi fan tutti (1996) 
n
minih29360minih29360Sny Akira Kurosawy (1990) 
Akira Kurosawa's Dreams. Yume n
minih33897minih33897Kritický bod (2001) 
Critical Mass n
minih48333minih48333El Alamein (1958) 
El Alamein n
minih28118minih28118Dračí doupě (2000) 
Dungeons & Dragons n
minih38733minih38733Carmen: Divoká vášeň (2003) 
Carmen n
minih30386minih30386Jason X (2001) 
Jason X n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.1 %
4   - pataamat
5   - Agostino
3   - Kuvik
3   - Rendys
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
3   - Grassel
4   - Alfpaseka
6   - jura1973
3   - CESTA11573
4   - hrncir20
1   - anonym1983
7   - dominicek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141618
Osobností: 606624
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.475/0.447