reklama
 
ohodnotit

Abbott a Costello [TV seriál]

Abbott & Costello

Rok:
1966
Délka:
30 minut
„Skeče nejoblíbenější dvojice.“

Celkové hodnocení filmu Abbott a Costello

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.1% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.6.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
anonym1983
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.2.2015
dominicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49342minih49342Ars Gratia Artis (1969) 
Ars Gratia Artis n
minih2353minih235320 let písniček Honzy Nedvěda (1993) 
20 let písniček Honzy Nedvěda n
minih41661minih41661Amnézie (2003) 
I Accuse, J'accuse n
minih43632minih43632Ženatý se závazky (1987) [TV seriál] 
Married with Children n
minih46801minih46801Circuit (2001) 
Circuit n
minih49343minih49343Abrakadabra (1958) 
Abrakadabra n
minih2705minih2705Act Without Words I (2000) [TV film] 
Act Without Words I n
minih13956minih13956Nemilosrdná spravedlnost (1991) 
Out For Justice n
minih2562minih2562Kam jdeš úplně nahá? (1969) 
Dove vai tutta nuda? n
minih5371minih5371Cyborg Cop (1993) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.1 %
4   - pataamat
5   - Agostino
3   - Kuvik
3   - Rendys
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
3   - Grassel
4   - Alfpaseka
6   - jura1973
3   - CESTA11573
4   - hrncir20
1   - anonym1983
7   - dominicek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144283
Osobností: 615020
Fotografií: 539028
Plakátů: 258002
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.391/0.352