reklama
 
ohodnotit

...a život jde dál...

Další název:
A život teče dalje; ...and Life Goes On...; Ztracený syn (prac. název)
Žánr:
Rok:
1935
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
18.10.1935

Celkové hodnocení filmu ...a život jde dál...

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2015
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.1.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.4.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.1.2006
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2008
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
sofa1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71335minih71335Bolest bez příčiny (2009) 
Phantomschmerz n
minih21827minih21827Útěk ze sna (1984) 
Dreamscape n
minih108140minih108140Josephine, báječná, a přesto svobodná (2013) 
Joséphine n
minih45213minih45213Andělská rozkoš (1997) [Video] 
Angel's Delights n
minih116735minih116735Anna Karenina (2013) [TV film] 
Anna Karenina n
minih12867minih12867Mordová rokle (1951) 
Mordová rokle n
minih55115minih55115Ó, jak jsi krásný! (2005) 
Je vous trouve très beau n
minih81626minih81626Smrt Archimedova (1987) [TV inscenace] 
Smrt Archimedova n
minih30560minih30560Stará puška (1975) 
Le vieux fusil n
minih74261minih74261Borgiové (2011) [TV seriál] 
The Borgias n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47 %
6   - curil
4   - hvezdyn
5   - Agostino
4   - Kuvik
6   - rosta12
3   - miroslav22
5   - Rendys
8   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
10 - michaela11
2   - Angelo.Fer
4   - Grassel
5   - Alfpaseka
5   - Maurice
4   - respiro
7   - jura1973
2   - CESTA11573
4   - hrncir20
3   - sofa1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149218
Osobností: 630255
Fotografií: 569286
Plakátů: 270318
Obsahů a biografií: 137137

Poslední komentáře

Marečku, podejte mi pero! (1976)

Marečku, podejte mi pero!
Lehká agitka českému   průmyslu, ale dá se to   překousnout. Hlavně tu je   spousta hlášek, které již   zlidověly.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 8 / 10

Trabantem Jižní Amerikou (2014) ...

Trabantem Jižní Amerikou
Od té doby, co má Pribáň   patent na rozum, tak mi tím i   jeho zážitky silně   znechutil. Asi by bylo dobré   ke všemu se "demokraticky"   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Godless (2017) [TV minisérie]

Godless
Počátek je fajn. Pokud   někomu nevadí, že místy   pokulhává střih a sem tam   se zapomnělo na hlídání   detailů a že někdy je to   poněkud více >

Autor: naineko | Hodnocení: 5 / 10

Štiky (2018) [TV pořad]

Další

Štiky
zcela zbytečná reality   show... Tentokrát nám   ukazuje v celé její   "kráse", rodinu Štikových i   s jejími odnožemi.
Tak jako   má více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 3 / 10

Inspektor Max (2018) [TV seriál]

Extra hloupost

Inspektor Max
Nedívejte se, nehledejte   souvislosti, neviděl jsem   strašnější slátaninu.   Dlouho jsem nepsal žádný   koment, ale toto mě urazilo a   více >

Autor: thefj | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.301/0.265