reklama
 
ohodnotit

A život jde dál

A život teče dalje

Další název:
...and Life Goes On...; Ztracený syn (prac. název)
Žánr:
Rok:
1935
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
18.10.1935

Celkové hodnocení filmu A život jde dál

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2015
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.1.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.1.2006
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2008
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
sofa1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40475minih40475Sklapni a zastřel mě (2005) 
Shut Up and Shoot Me n
minih62232minih62232Střílej bez varování (2007) 
Shoot on Sight n
minih101657minih101657Goltzius a společnost Pelikán (2012) 
Goltzius and the Pelican Company n
minih42360minih42360Král videoher (2006) 
Grandma's Boy n
minih48391minih48391Guerilla (2008) 
Che: Guerilla n
minih3696minih3696Bažanti (1971) 
Les Charlots en Folie n
minih53050minih53050César a Rosalie (1972) 
César et Rosalie n
minih112664minih112664Mezi zloději (2009) 
Among Thieves n
minih3087minih3087Ani slovo královně matce (1946) 
Pas un mot à la reine mère n
minih12905minih12905Atentát (1997/3) 
Most Wanted n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47 %
6   - curil
4   - hvezdyn
5   - Agostino
4   - Kuvik
6   - rosta12
5   - Rendys
8   - vo.truhlas
3   - miroslav22
2   - T800
5   - kamil.ice
10 - michaela11
2   - Angelo.Fer
4   - Grassel
5   - Alfpaseka
5   - Maurice
4   - respiro
7   - jura1973
2   - CESTA11573
4   - hrncir20
3   - sofa1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619580
Fotografií: 545761
Plakátů: 260907
Obsahů a biografií: 133618

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.592/0.553