ohodnotit

...a život jde dál...

Další název:
A život teče dalje; ...and Life Goes On...; Ztracený syn (prac. název)
Žánr:
Rok:
1935
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
18.10.1935

Celkové hodnocení filmu ...a život jde dál...

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2015
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.1.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.1.2006
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2008
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
sofa1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34016minih34016Planeta pokladů (2002) 
Treasure Planet n
minih67165minih67165Profesionální manželka (2010) 
Potiche n
minih16308minih16308Police Story (1985) 
Ging chat goo si n
minih20346minih20346Štěstí pro dva (1940) 
n
minih61097minih61097Stahovák (2009) [TV pořad] 
Stahovák n
minih54108minih54108Pan Magoo a animovaný svět (1999) [TV seriál] 
Totally Tooned In n
minih25519minih25519Zorro: Tajemná tvář (1998) 
The Mask of Zorro n
minih3058minih3058Andula vyhrála (1938) 
Andula vyhrála n
minih13399minih13399Na úrovni (1973) 
A Touch of Class n
minih25030minih25030Krevní pouto (1998) 
Hush n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47 % (20)
6   - curil
4   - hvezdyn
5   - Agostino
4   - Kuvik
3   - miroslav22
6   - rosta12
5   - Rendys
8   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
10 - michaela11
2   - Angelo.Fer
4   - Grassel
5   - Alfpaseka
5   - Maurice
4   - respiro
7   - jura1973
2   - CESTA11573
4   - hrncir20
3   - sofa1

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

21:25 - 22:20

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

21:00 - 21:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Lovci pokladů (2004)

20:20 - 22:40

94 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent (201...

20:15 - 22:00

99 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588790
Plakátů: 279701
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.343/0.31