Zari
ohodnotit

Pod vodou

Underwater

Rok:
2019
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
9.1.2020

Komentáře k filmu Pod vodou

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 14
Pitryx
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2020
Bez úvodu, mimo dvou   krátkých okamžiků bez   hluchoty, bez zbytečného   kecání. Kolik to může od   Pitryxe dostat? Správně,   skoro plný počet. Skoro za   to ultra klišé na konci, to   je mínus deset a dalších   mínus deset za toho chlapa v   hlavní roli. Aha, pardon, ona   to byla Kristen Stewart. Ale   vypadala jak hnusný chlap.   Ovšem jinak to bylo něco pro   mne. Mimochodem, už zcela   mimo komentář, všiml jsem   si, že čím více jde film   ihned na věc, tím má   horší hodnocení. Ovšem   rozebírají-li postavy své   prenatální zážitky,   dětství a mládí, tím   hodnocení stoupá.   Prokecají-li takto celý   film, mívá to nejlepší   hodnocení. Já jsem   přízemní člověk. Zde   dávám osmdesát. A víc   takových filmů.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.7.2020
Znáte filmy Leviathan (1989)   nebo Život (2017) a   samozřejmě i dalším   snímkům je to podobné.   Pokud ano je to takový mix   těch zmíněných filmů.   Dobrá hudba, napětí v   hloubce oceánu vždy   navnadí, ale je to takové   mdlé, chvílema nuda, dost i   tma. Jasný tam dole není   vidět na 5 kilometrů daleko,   také to cestování pod vodou   je né moc reálné, no   dávám 50%, měl jsem však   větší očekávání.
PROCESOR
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.8.2020
PROCESOR!
Tak absolutně nechápu, že   to může někdo srovnávat s   Vetřelcem…Jo ta první   malinká příšerka mu byla   trochu podobná, ale zbytek   filmu je, jako liga mistrů a   místní přebor. Přebor   myslím tenhle film, mám   hodně rád filmy, kde je tma,   jak v pytli a občas se někde   něco mihne a já se mám,   jako bát, ale čeho, když   vidím prd. Tady, ale musím   být spravedlivý, tady sem   aspoň něco viděl. Závěr   no k tomu se nebudu raději   ani vyjadřovat.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.5.2021
Trochu slabá kopie Vetřelce   pod vodou,napětí tam sice   nějaké bylo, obludy byli   vidět až na konci jinak   efekty nic moc samí záběry   ze skafandru, bída,herci   slabota.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.4.2020
║Rozpočet   $80miliónov║Tržby USA   $17,291,078║Tržby   Celosvetovo $40,882,928▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Bol som zvedavý, takéto   podmorské dobrodružstvá ma   bavia a aj rozbeh to malo   dosť solídny. Dokonca   latová Kristen Stewart ani   nejak moc nevadila,   nezavadzala. Prvá tretina   mala teda dobrý náboj,   celkom to štymovalo.   Skľučujúce prostredie,   katastrofa na každom kroku,   dobrá kamera, napätie, išlo   to, potom na rad prichádzajú   tie skoro neviditeľné   príšerky, čo sa kde tu   mihnú, príde na   neprehľadnosť a je skoro po   všetkom ako tak vybudovanom.   Postupne to strácalo dych.   Ako keby sa vyčerpal   rozpočet a nebolo už za čo   točiť. Najhoršie je že   okrem nie moc výrazného   Cassela tu nikto nijak   zvlášť nevynikne, takže   nakoniec najväčší tahúň   je Kristen, ktorá tiež   nedokáže ten trň z päty   vytrhnúť. Pre mňa nakoniec   skôr sklamanie, ktoré v   konečnom výsledku nič   zvláštne neponúklo. /45%/
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.2.2021
Z Kristen asi Brando nikdy nebude...
Akčný film, ktorého   najvačšou slabinou sú   samotní herci.Kristen a jej   "profesorský"   výkon v spodnom prádle   posobil trapne /v Charlie's   Angels hrala úplne   rovnako.../.Táto mladá žena   má problém so svojou   identitou, a kým si ho   nevyrieši zostane v   B-kategórii.Znudený Cassel   si prišiel len pre šek...Na   druhú stranu atmosféra a   prostredie boli fajn, podobne   ako efekty.
Film s   výhradami doporučujem.
topipig
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.4.2020
Ripleyová, Hicks a Hudson v   modernějším hávu. Místo   vesmíru se děj odehrává   pod mořskou hladinou v   hloubce více než 10 000   metrů. Tady Vetřelci   strašit nemůžou, ale   Lovecraftovské potvůrky   Cthulhu se tu prohánějí   ostošest. Mě by vůbec   nevadilo, že se tu   vykrádají Vetřelci,   Leviatháni nebo podobně   laděné snímky z   osmdesátek. Horší je to,   že není vidět žádný   potenciál, který by film   aspoň trochu vyzdvihl,   udělal napínavějším a   působivějším. Děj sice   odsýpá od první minuty, ale   nic zásadního se neděje, na   nějaké zapamatováníhodné   scény zapomeňte. Ploché   postavy, k nimž si divák   neutvoří žádné sympatie   tápají od ničeho k ničemu   a všechno je to takové   hrrrrrr, bez budování   napětí a pořádných   vypjatých a děsivých   záběrů. V hlavě zůstane   možná tak jen ten   ultralkišovitej závěr,   kterej snímek v hodnocení   posouvá hlouběji, až někam   dál pod mořské dno.
Xpojntman
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.3.2021
Nejlepší Kristen Stewart je   na filmu nejlepším   benefiten. Navíc je v celku   sexy jako je MissSimm. Téma   nené špatný ale provedení   horší.
RwlBem
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2020
Film rozhodně
netrpí rozvláčným úvodem.   Hned z kraje se strhne drama i   s patřičně apokalyptickým   zvukovým doprovodem, které   si vychutnají kolem 8:20   hlavně ti, kteří někdy v   životě museli udělat   podobnou volbu. Film pak   hledá ve známých kulisách   svou vlastní výrazovou   cestu. Obzvlášť bych   vyzdvihl péči, která byla   věnována melodramaticky   klaustrofobickým   interiérům. Samozřejmě,   nad různými nedostatky   logiky jsem přivíral oči,   zvlášť když mi do nich asi   po hodině (v nezbytném   blikavém světle) konečně   pohlédla příšerka. Zdálo   se, že bude počet   protagonistů důrazně   zredukován. Ale než film   dospěl ke svému   explozivnímu závěru, nebylo   to ještě tak jednoduché.   Závěrečná hořká sekvence   výstřižků a zpráv (ve   spojitosti s úvodními, lehce   podprahově sugestivními   titulky) pak dílo korunovala.   Není snadné natočit   životaschopnou variaci na   známé téma a řekl bych,   že tentokrát se to docela   podařilo.
MildaX
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.6.2020
Uff, tak to se nepovedlo.   Pokus o dalšího Vetřelce   ale místo vesmíru tu je dno   oceánu, místo chodeb lodě   to jsou stejné chodby   podmořské stanice. Scénář   nudně předvídatelný, a   herci kteří by mohli tak   stejně nemají co hrát antak   zapadnou mezi ty kteří pro   změnu moc neumí. Ztráta   času, nedoporučuji.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.3.2020
Hned několik okopírovaných   filmů splácaných dohromady   a z jejichš úspěchu by toto   cosi chtělo těžit, ale to   je opravdu lepší se kouknout   na originály, ze kterých   byla tato hrůza slepena.
peginka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.12.2020
Tak to bylo jako když pejsek   a kočička vařili. Během   koukání jsem si vybavila   filmy Vetřelec a Jeskyně, a   určitě bych při troše   přemýšlení přišla na   další. A nejvíc mi vadilo,   že ta "příšera"   nebyla téměř ke spatření,   jen pár zubů a nějaké   závoje okolo. Ach jo, o bod   víc dávám kvůli Kristen   kterou mám hodně ráda, ale   tady by s tím neudělala nic   ani Meryl Streep.
Rastaman33
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.10.2020
Tákže, máme tu obvyklou   sadu postav...podivná hlavní   hrdinka, co neumí hrát,   ošklivý černoch, který   nesmí nikde chybět, Asiatka   (jak jinak), hloupý běloch   (chytrý být nesmí, bo   rasismus)...a pár dalších   postav.
První   záběr...hrdinka, 11 km pod   hladinou moře, v podprsence a   pytlovitých teplákách je v   kachlíkované koupelně. Bum   bác a už to lítá. Stanice   se hroutí, z 319 lidí jich   je jenom pár. Nevzhledná   neherečka v hlavní roli má   na starosti...co vlastně? V   tom nemáme jasno, ale umí   mačkat ikony na obrazovkách.   Černoch překvapivě   exploduje záhy po nasazení   helmy. Ve skutečnosti by tedy   implodoval, ale nad nelogikou   tu musíme přimhouřit oči.   Jinak by hlavní hrdinka   nemohla pobíhat ve spodním   prádle v jedenácti   kilometrech pod hladinou. Ani   nepřidávají helium do   dýchací směsi, asi mají   něco lepšího. Až na pár   vyslovených nesmyslů jde o   překvapivě svižný film.   Škoda, že neměli na   nějakou herečku do hlavní   role. Tahle vypadá, jakoby   zadržovala neustále prdy.   Jakýkoli jiný výraz   postrádá. Obludy jsou na   béčko celkem slušné, i   megaboss uchází. Celé mi to   přišlo jako kdysi comix v   Ohníčku: Aronnax.
laratomb
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2020
Ano. Jde se hned na věc. Což   mne naopak vůbec nevadí. Ale   od okamžiku kdy je vyřčeno   "Co to bylo?" mne   opravdu napadlo .. hele,   Vetřelec pod vodou. A ono se   to tím i ubírá. Ale na   druhou stranu, co v této   tématice chcete nového   vymyslet? Takže spíše   hodnotím, že to mělo spád   a efekty taky nebyly špatné,   ikdyž určitě se dalo   vyždímat i víc. Ale pro mne   total psycho ... voda, tma a   neustálý strach že se   udusíte. A bonus .. že vás   něco sežere. Takže nakonec   to zas tak špatné nebylo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih64286minih64286Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 
Tucker & Dale vs Evil n
minih142821minih142821O chytré princezně (1966) [TV inscenace] 
O chytré princezně n
minih42535minih42535Zamoření (2006) 
The Plague n
minih41027minih41027Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka (1983) [TV inscenace] 
Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka n
minih11203minih11203Stěhujeme piano (1932) 
The Music Box n
minih51147minih51147Šejdrem (2008) [TV film] 
Šejdrem n
minih7620minih7620Fešák Hubert (1984) 
Fešák Hubert n
minih47181minih47181Tom Sawyer (1973) 
Tom Sawyer n
minih94152minih94152Pot a krev (2013) 
Pain and Gain n
minih27530minih27530Gia (1998) [TV film] 
Gia n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Milan Findejs

Findejs Milan

Naposled navštívené:
Milan Findejs

Findejs Milan