Jeden svět

Komentáře uživatele peginka

peginka

peginka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 112
10 minut pravdy (10 Minutes Gone)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.2.2020
... a že mám Willise   ráda... nicméně tento film   jsem nedokoukala ani na   dvakrát. Poprvé jsem u toho   usnula, podruhé jsem odešla   venčit psy a když jsem se   vrátila a film byl u konce,   vůbec jsem toho nelitovala.   Pro mě naprosto ztracený   čas.
33 životů (The 33)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.3.2019
Antonio Banderas je můj   oblíbený herec, ať už   hraje seladona, nájemného   vraha nebo horníka. Má   prostě charisma, které se   táhne celým filmem.   Příběh jsem znala z   televize, věděla jsem, jak   to dopadne, a přesto jsem se   příběhem nechala unášet.   Moc pěkné...
Ad Astra
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.7.2020
Na Brada Pitta jsem se   těšila. Bohužel po pár   minutách jsem začala váhat,   jestli je to opravdu TEN film.   Mimika herců téměř   nulová, příběh mě nijak   nenadchnul, jen ty vizuální   efekty stály za to. A abych   strávila u obrazovky dvě   hodiny jen abych se   dozvěděla, co zjistil otec   hlavního hrdiny... ach jo...   za mě spíš špatný, ale je   to jen můj názor.
Anatomie života
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.2.2021
Tak nějak nevím... koukala   jsem na všechny díly do   běžely (5) a pořád se   nemůžu ubránit myšlence,   že je to vlastně   převlečený "Modrý   kód", ale podstatně   horší. Je to takové   nedodělané... pořád   čekám, že se to probere,   ale asi ne. A Aňu Geislerovou   mám moc ráda, ale tady snad   ani nehraje, tady jen   blábolí nesmysly. Prostě -   ještě dva, čtyři díly, a   asi skončím. Škoda. Možná   se nám vrátí stará dobrá   Ordinace v růžové zahradě,   od které už víme, co máme   čekat.
Angelika (Angélique)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.12.2014
Angeliku jsem jako malá   milovala, a koukám se na ní   i dnes. Ale tahle nová   Angelika mě dost zklamala.   Muži byli téměř   nekoukatelní a nehezcí, a   sama Angelika - no, ošklivá   nebyla, ale aby před ní   muži padali na kolena, to   taky ne. Příběh se nějak   divně propojoval, nic nebylo   dotažené. Co se mi opravdu   líbilo byla scéna kdy se   Joffrey a Angelika prvně   milují. Ale jinak... kdo ví   jestli natočí další díly,   protože ohlasy na to nemohou   být dobré.
Arašídová pomazánka (The Peanut Butter Solution)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.3.2021
Nějak mě to nechytlo.   Nicméně jsem to dokoukala,   občas se zasmála, ale tím   to končí. Nostalgie - viz   předešlý komentář - se   nekoná.
Betonová past (Trauma Center)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.2.2022
Velké zklamání... vše už   tady bylo nejmíň   tisíckrát. A Willis? Ani   jeho charisma tentokrát   nepomohlo. Už nikdy víc!!
Black Adam
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.1.2023
Čekala jsem na tenhle film s   očekáváním. 1. ledna ho   vysílalo HBO jako   "novoroční   překvapení", a   nemýlili se. Překvapená   jsem byla fakt hodně.   Začátek - jakž takž. A pak   to začlo. Nějaká žena   hledá korunu vládce z   dávných dob. Její parťáci   - nemám pro ně slov, jen ten   brácha, no budiž. A když se   konečně objeví Black Adam,   nestačila jsem zírat. V   podivném postojí se   vznáší nad zemí, prakticky   bez výrazu, kolem něj jsou   samí gauneři, a on je kosí.   A o tom je celý film. Což o   to, vizuální efekty jsou   super, ale proč na to koukat   desítky minut??? O ničem   jiném to totiž není. Hodně   mě to zklamalo, dvě   hvězdičky dávám jen za ty   efekty, a to je hodně málo.   Bohužel...
Bohemian Rhapsody
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2019
Naprosto mě to přibilo do   křesla. Nepochopím, jak mohl   Rami Malek tak excelentně   ztvárnit Freddieho. A velice   tvůrcům filmu děkuji, že   ve filmu není smutný konec   Mercuryho. Určitě se na film   podívám ještě mockrát.
Bojovnice (Fighter)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.3.2018
Tak tohle jsem si fakt užila.   Krásná holka s krásnýma   očima (na holky nejsem!),   pěkná rodinná zápletka,   sportovní výkony, fakt   hodně dobrý!
Cizinec (The Tourist)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2011
Tak nevím, jestli je to film   o krásné Angelině Jolie v   Benátkách... příběh tam   je, ale časté záběry na   herečku ho jaksi tlačí do   pozadí. Nicméně, ne že   bych film musela vidět   dvakrát, ale Angelina je   krásná, Benátky také,   občas vtipná replika,   dávám 60%.
Cosmopolis
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.2.2017
Tak to mě fakt nechytlo,   vlastně jsem u toho před   koncem usnula. Naprosto - pro   mě - nezáživné dialogy,   herci hrát vlastně ani   nemohli, jen žvanili, krom   dívek na sex, ty se mohly   snažit trochu víc. Film mě   fakt hodně zklamal, ale   možná nejsem   "náročný divák".
Crazy Joe (Redemption)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.4.2016
Těšila jsem se na   klasického Stathama, ale bylo   to trochu jiné, nicméně se   na to dalo koukat. Co mě ale   dostalo byl konec. Čekala   jsem ho jiný, a trochu mě to   zklamalo. Podruhé na to   koukat už nebudu, mělo to   málo akce, ale šest   hvězdiček si film   zaslouží.
Creed
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.3.2017
Tak nějak mě to zklamalo, i   když jsem vlastně čekala,   že to "nebude ono".   Nicméně chlapi jsou tam   koukatelný, sportovní   atmosféra taky, láska   jakbysmet, ale prostě Rocky   Balboa to není, a asi ani   neměl být. Na Rockyho se   dívám pokaždý když jde v   televizi, ale na Creeda se už   asi nepodívám.
Čarovný les (Into the Woods)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.4.2015
srajda májová
Fakt jsem se na to těšila.   ALE! Po pár minutách jsem   začala tušit, že to nebude   "můj šálek   kávy". A nemýlila jsem   se. Neprosto nehezká a   rádoby dospělácká   Červená Karkulka, Popelka,   která se neuměla upřímně   usmát, Jack téměř   nekoukatelný, sexuálně   uharašený princ, pekařova   rodinka fádní, Johny Deep   jako vlk - jeho pětiminutová   scénka nudila, nezachránila   to ani Meryl Streep... Dávám   jednu hvězdičku, víc ze   mně tenhle film nedostane.   ... Po pár hodnách jsem si   poslechla soundtrack. Takže -   dávám dvě hvězdičky, - ta   hudba není špatná, ale já   šla na film ne na koncert.
Černá labuť (Black Swan)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2011
Strhující, temné, úžasný   výkon Natalie... Balet je   dřina, odříkání, babička   byla primabalerina Národního   divadla, a často mi   vyprávěla o rivalitě mezi   baletkami. Jakákoliv   příležitost se musí umět   uchopit, což ve filmu je víc   než patrné, je to až   sebezničující. Tleskám,   držím palce, Oscar by   Natalii neměl minout.
Černý motýl (Black Butterfly)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.10.2017
Mě se to líbilo moc. Oba   herce mám ráda, a ten konec   mě fakticky dostal. Je to   akční, tajemné... Prostě   doporučuju.
Čupakabra (Chupacabra vs. the Alamo)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.12.2015
Po půlce jsem to vzdala a   odešla spát. Nechápu, proč   to bylo natočené. Agent -   asi hlavní postava tohohle   odpadu - neprojevil žádné   emoce, když byla jeho dcera   ohrožená, jen suché: uteč!   schovej se! jako při dabingu   jedním hlasem když u nás   začaly videa. A čupakabry -   hahaha! Fakt dost hrozný!!!
Dědictví Ferramontiů (L‘ Eredita Ferramonti)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2018
Film jsem si pustila vlastně   jen kvůli Anthony Quinnovi a   nečekala jsem, že snímek   bude takhle výjimečný. Od   začátku jsem hltala krásu   Ireny (Sanda), která   rozehrála naprosto úžasnou   partii se všemi členy   rodiny. I když Dominique   Sanda měla zápornou roli,   celý film jsem jí fandila.
Deník vraha (Killer: A Journal of Murder)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.2.2018
Těšila jsem se na Jamese   Wooda, za kterého dávám 4   hvězdičky, ale shlédla jsem   jen asi polovinu filmu, a tím   to skončilo. Není to o   hereckých výkonech, ty byly   bravurní, ale nějak mě   nechytil příběh... Ale   každý má rád jiný šálek   čaje, takže pro někoho film   bude skvělý.
Diana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.3.2016
... a mě se to líbilo. Nebyl   to film na deset hvězdiček,   to ne, ale dívala jsem se až   do konce. Nebudu tu rozebírat   opravdový život Diany, do   toho nevidíme nikdo. Pro mě   to byl hezký romantický film   podle   "skutečnosti".   Dávám 7 bodů.
Dítě číslo 44 (Child 44)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.6.2020
Velice napínavý film co se   týká jak samotných vražd   tak tehdejší politické   situace. Hardy exceluje, jako   vždy, Rapace pochopotelně   také. A to jsem se na film   nechtěla dívat. Velice bych   prohloupila.
Dokonalý muž (The Perfect Guy)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.1.2017
Moc pěkné. Napínavé,   dobře zahrané, doporučuju.   Michael Ealy mě mile   překvapil, jak zahrál   "magora".
Duchotřesení (Haunted High)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.7.2016
Podle filmu bych čekala rok   výroby tak 1975... šíleně   blbě udělaný   "duch", naprosto   předvídatelný scénář...   dávám 2.
Dům u jezera (The Lake House)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2021
Dlouho jsem váhala jestli na   film mám kouknout.   Neprohloupila jsem. Líbí se   mi časové posuny ve filmu,   všechno navazuje jak má,   krásná romantika... A Keannu   a Sandra jako by k sobě fakt   patřili.
Eden Log - jeskyně smrti (Eden Log)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.6.2018
Film jsem poctivě protrpěla   od začátku do konce, a   protože jsem u toho žehlila,   ani jsem nepoužila   rychloposun. Ovšem byla to -   dvěma slovy -   "příšerná   sračka". Příběh nic   moc, ovšem herecké výkony   "stály za to".   Nabušenej frajer co si nic   nepamatuje leze po nějaké   jeskyni, všude to tam bliká,   řvou nějaký parchanti...   Kulisy strašný, to muselo   mít rozpočet tak patnáct,   dvacet tisíc dolarů + plat   hercům. Nikdy více!
Fantastická zvířata a kde je najít (Fantastic Beasts and Where to Find Them)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.6.2018
Harryho Pottera jsem měla   hodně ráda, když ho   dávají v TV, koukám na   něj. Tady se mi prakticky   nelíbilo snad nic: hlavní   herci (krom Collina Farella)   se mi nelíbili jak fyzicky,   tak herecky. Film se táhne   jako hustý sirup, efekty sice   pěkně udělané, ale abych   se dívala půl hodiny, jak   hlavní hrdina honí zvíře   hrabáka, to fakt ne. Prostě   - nedokoukala jsem to, možná   až bude nálada, kouknu jak   to dopadlo, ale spíš ne. Za   mě dost nuda.
Hon na čarodějnice (Season of the Witch)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2011
Mám ráda fantazy, proto jsem   se na film těšila. Můžu   říct, že jsem očekávala   přesně to, co jsem viděla:   oddychový film, Cage mám   ráda, chodím na všechny   jeho filmy, přesto si   myslím, že z námětu bylo   možné "vykutat" o   něco víc. Ale dá se to   vidět.
Hora mezi námi (The Mountain Between Us)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.11.2018
Tak pro mě zase velké   překvapení. Po přečtení   synopse jsem si říkala, no   jo, zase se zachrání, a   bude. Ale ono to bylo něco   víc. Sice trochu   předvídatelný konec, za to   strhávám bodík, ale jinak   fakt dost dobrý. A vůbec   nevadí, že tam hrajou   vlastně jen dva herci. Oba   jsou "koukatelní",   oba hrajou jak o život,   všechno jsem jim věřila, za   mě paráda...
Hořící keř
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2013
Přibilo mě to k židli
Před chvílí jsem dokoukala   1. část. Naprosto   strhující, atmosféra té   doby mě úplně pohltila.   Bylo to strašné, a přesně   ta hrůza na vás dýchá z   obrazovky. Ten film vás   vtáhne a nepustí. Dávám   100%!!
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10