reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

P.F. 77

Další název:
PF 77
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
103 minut
„Dramatický příběh z doby vzniku Charty 77 o cti, morálce a lidské důstojnosti“

Celkové hodnocení filmu P.F. 77

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.2% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.10.2007
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.7.2013
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2014
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.2.2012
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2011
stanley52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2016
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.7.2008
Radous11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2015
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2014
rarak94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2009
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2016
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.11.2015
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
golfista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Divizna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2009
petenyi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2013
M13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18586minih18586Sedm statečných žen (1966) 
The Tall Women n
minih20032minih20032Světlo pro mého syna (1984) 
Qualcosa di biondo n
minih104820minih104820Gladiátoři (2012) 
Gladiatori di Roma n
minih12087minih12087Masakr na sv. Valentina (1967) 
The St. Valentine's Day Massacre n
minih120101minih120101The Signal (2014) 
The Signal n
minih37360minih37360Xena (1995) [TV seriál] 
Xena: Warrior Princess n
minih78677minih78677Snil jsem pod vodou (2008) 
J'ai ręvé sous l'eau n
minih29913minih29913Intimita (2000) 
Intimacy n
minih11489minih11489Lili (1952) 
Lili n
minih29271minih29271Cvok (1979) 
The Jerk n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.2 %
9   - argenson
9   - curil
6   - M.A.G.
4   - Agostino
10 - Faye
6   - melakara
9   - Persefonia
7   - kepsar
10 - stanley52
4   - Rendys
7   - Radous11
5   - kreator23
7   - rarak94
8   - anubis1234
9   - troufalka
2   - kovandos
10 - golfista
4   - opl
4   - Collie
8   - Divizna

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Maxipes Fík (1975) [TV seriál]

18:45 - 18:55

9 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

94 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

79 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.546/0.518