Duben
ohodnotit

Někdo to rád blond

White Chicks

Další název:
Niekto to rád blond (SK)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
7.10.2004
„O dvou nešikovných černošských agentech FBI, kteří se vydají do akce v převleku za dvě bílé blondýnky.“

Komentáře k filmu Někdo to rád blond

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Velice zdařilá komedie   skvělé obsazení sranda od   začátku do konce naprostá   senzace po dlouhé komedije na   ůrovni
scorpiontom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2009
Nádherná komedie od bratrů   Wayansů.  
Skvěle udělané   masky obou protagonistů   hlavních rolí.
mischel251
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2009
Tak tento film to je sila   taká supeeer komédia sa   často nevidi, aj ked herecké   obsadenie nie je veľmi známe   filmu to na kvalite neuberá.   Najlepšia časť je to ako   proti sebe bojujú na   tanečnom parkete a ešte ta   super hudba v filme je akoby   bonus.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.9.2007
Tak u tohoto filmu jsem se   skvěle bavila, smála jsem se   snad od začátku do konce.   Líbilo se mi, jak dva   černoši se namaskovali na   dvě bílý holky, to nemá   chybu. Kdo se chce bavit u   televize, ať se na tohle   koukne.
Thomax
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Skvělá komedie. Zápletka   sice není moc originální   (dva chlapi se převléknou za   ženské), ale o to víc se   počítá jak si s tím   režisér poradil. Filmu se po   celou dobu podařilo udržet   laťku zábavnosti hodně   vysoko a neobjevuje se tu   trapnost, nebo tak   profláknuté americké   morální poselství. Prostě   film u kterého se budete   bavit od začátku do konce.
Anilvap6
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2011
Další bláznivá komedie u   které se nejde nezasmát. Moc   sem se pobavila a určitě   doporučiju se na to podívat   :)
palmicka22
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Tak tahle komedie je skvělá   hodně jsem se u ní nasmála   a moc mně pobavila a nejen   mně ale i celou mojí rodinu   :-)
Katullinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Co se stane, když se 2 agenti   FBI musejí vydávat za 2   bohaté blondýny? Od samého   záčátku se zortáčí   kolotoč komických situací.   Film u kterého se zaručeně   pobavíte.
moodreockooo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Skvělá komedie na kterou se   dá dívat každý týden   jednou...u nás doma je tak   populární,že děti znají   většinu dialogů nazpaměť   a používají je v běžné   mluvě :-)) takže vřele   doporučuji..
šílené   situace,dobrá muzika..bavíte   se od začátku do konce..
dávám mezi komediemi   desítku
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2012
v jednu dobu jsem si tento   film pouštěl několikrát .   Dva černí policisté se   převléknou za bohaté   dědičky
seagal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Dosť zaujímavá komédia o   bratoch Wayansových, ktorí   sa preoblečú za dve   blondínky.
Táto   komédia je dosť priemerne   dobrá od Wayansových.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.10.2010
Černé blondýny
Tak na zasmání dobrý i   zápletka byla dobrá ale koho   pro boha napadlo ze dvou   černochů udělat   blondýny?Trochu uměle   vypadající masky ale o tom   to nebylo.Humorné scény se   povedli protože mě   rozesmáli celkově hodnotím   tuto komedii jako povedenou   jsou sice lepší ale více   jich je horších dá se na to   podívat opakovaně.
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.12.2008
Naprosto ulitla komedie o   policajtech, kteri vas   nenechaji chladnymi... vtipne   hlasky, z tech vam budou slzet   oci smichem. Hlasky jsou   snadno zapamatovatelne a dobre   vyuzitelne v nasem kazdodenim   zivote...
lemurek80
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2007
Dost dobrá komedie o agentech   FBI,který vlastní   nešikovností přijdou o   odznak.Ale aby se šéfovi   zalíbili,přijmou potupnou   práci chůviček dvou   rozmazlených dvojčat ze   zbohatlické rodiny.Shodou   okolností se stane že   dvojčata nemůžou ven z   hotelu,a tak se   agenti-černoši přestrojí   za dvě bílý baby a jdou   okouzlovat na zahradní   párty.Moc pěkná   komedie,plná super   gagů,vtipů a doporučuju na   zvednutí nálady....
romando
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Skvelá čierno- biela   komédia :) o dvoch agentoch   FBI, ktorým sa v práci   príliž nedarí a preto   dostanú podradnú prácu   dopraviť dve hviezdne sestry   do hotela- čo však zase   spackajú a musia si   zachraňovať svoju kožu   tým, že sa prezlečú za   svoje chránenkyne...ďalej   už uvidíte sami. Určite sa   na tejto veci zasmejete,   doporučujem :)
Orin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
tihle dva chlapici vi jak   cloveka rozesmat na filmu se   mi liby proste vsechno je to   srandovni podivana a bezpochyb   vas naladi do nalady!!!!!   kdyby tam ti da nehrali tak   nevim za co by to stalo asi za   nic!!me ohodnoceni je jo libi   se mi to je to bombova   komedie!
Kuvik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2009
Podarená komédia s   množstvom dobrých humorných   scén a vtipných hlášok,   avšak podstatne   sústredených len do prvej   polovice (tu som sa aj viac   zasmial), ku koncu to už   nebolo nič moc (dosť   "hluché" miesta).   Dobrý nápad zamaskovať   dvoch černochov do podoby   blondínok. Niektoré scénky   sú už trocha pritiahnuté za   vlasy, aj v rámci takejto   komédie ( napr. nechutné   stolovanie v reštaurácii).   Známka 7 je výsledkom 9 b.   za prvú polovicu a 5 b. za   druhú polovicu tejto   komédie.
Markst
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Dvojice Marlon Wayans a Shawn   Wayans jsou fakt   neuvěřitelná kolíci,   někdo to rád blond můžu   jedině doporučit.
Sicilian
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Typická american comedy , ale   musím uznat , že se člověk   pobaví. Doporučuji jak už   to tak u komedií bývá   podívat se na snímek   nejlépe min. ve dvou
jozko69
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Celkom slušná komédia
Tento film som si pozrel   dvakrát a musím povedať,   že je to celkom dobrá   "oddychová"   komédia. Niekoho možno   nezaujme, ale my sme sa doma   celkom dobre pobavili a preto   odporúčam pozrieť aj iným.   Zvlášť niektoré gagy a   niektoré výrazy hercov   (herečiek) boli celkom   zábavné.
veverka-zrzka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2013
Tak vysoké hodnocení dávám   pouze proto, že jsem se   téměř celý film klátila   smíchy nad hlášky dvou   agentů převlečených za   dvě blondýnky. Jinak   herecké výkony teda za moc   nestály.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.8.2010
Další praštěná komedie z   produkce bratrů Waynsových.   Jakmile jde o bratry, zábava   je vždycky o tom není   pochyb.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Natočené je to dobře.   Osobně jsem si myslel, že to   bude blbost, ale vůbec ne -   naopak. Některé scénky jsou   fakt velmi povedené. Herecké   obsazení poměrně   slušné.
No a   maskéři - tak ti odvedli   opravdu výbornou práci.
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.7.2015
Někdo to rád blond
Komedie, která sice nabídne   několik povedených   srandovních situací a pár   skvělých nedorozumění, to   vše je ale vyváženo   dostatkem nudných míst.   Přece jenom sledovat   počínání skupinky mladých   rozmazlených pipin, jež se   neustále zajímají jen   hadry, šminky a mají mezi   sebou malicherné rozbroje,   bylo spíše trapné než   komické. Alespoň že ti   poldové a chlípný hráč   amerického fotbalu tady   vyzní srandovně.
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.7.2013
"Asi přeci jenom sem   trochu divnej". pomyslel   sem si, když jsem si   pouštěl tuhle věc.   "Nevyhrožuj", jeden   z filmů klanu Wayansů totiž   považuji za jednu z   nejhorších věcí, jež jsem   dosud viděl. Naproti tomu   "Pidihajzlík", i   přes objektivně obdobný   styl i kvality mě až   nečekaně bavil. Tudíž tu   byla přeci jenom slušná   naděje na přežití. A hle -   tahle komedie funguje   obdobně. Sláva!
Ten   nápad, jak už evokuje   výstižný český(!) název   se snaží vycházet z klasiky   všech klasik, jenže nebyli   by to Wayansové, aby   slavného předchůdce   netrumfnuly. Samozřejmě   poněkud debilním způsobem.   Takže i když se mi tomu   nechtělo věřit, ti dva   ČERNÍ magoři opravdu hrají   blondýny. Ehm.
Překvapivě jim to však   prochází. A to hned z   několika důvodů:

1)vzhled - vidět tyhle   dvě zrůdičky je celkem fajn   samo o sobě. Asi každýho   napadne, že tady tvůrci   celkem vtipně hnípou onen   moderní trend, frčící   nejen v Holywoodu. Plastický   operace. V tomhle případě,   zdá se, výsledek nestojí za   mnoho, ale je to sranda.

2)tupost - v   téměř každé komedii se   objevuje nějaký ten blbec.   Tady se objevují blbky a ve   velkým. Bez nějaké velké   nadsázky je tu opravdový   výkvět. Určitě nejsem   jediný, kdo si při poslechu   některého z dialogů našich   bohatých sestřiček vybavil   jedno jméno. Paris Hilton.   Další zásah.

3)charaktery -   samozřejmě nelze ve filmech   na kterých se podílelo tolik   Wayansů hledat žádné   propracované postavy se   složitým vnitřním vývojem   a blablabla. Do Jacka Lemmona   mají samozřejmě taky hodně   daleko. Oba bratři jso   prostě paka i bez převleku.   Jako jetý blondýny pak   dokážou místy skvěle   pobavit (i když ten klasicky   mužský element občas   způsobí i docela trapný   scény, ale co už).

4)ujetost - čekat   něco normálního, tak bych   musel dostat infarkt. Nejvíce   mě bavila bývalá hvězda   NFL Terry Crews, utahující   si ponejvíce ze sebe sama.   Probuzení po propařené noci   bylo kouzelné.

Resumé? Bratři   Wayansové a opravdu povedený   film? 0 Bratři Wayansové a   solidní podívaná? 2 ze 3.   Ale stejně je pořád nemám   rád. Přestože si tuhle věc   dám možná někdy znova. Ale   chce to možná tvrdší   drogy. Nebo vůbec alespoň   nějaký.
100000052556420
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.6.2016
Komedie
Je to celkem zábavná   krimi-komedie.Nechybí zde ani   spousta akce a také zde je   zde v hlavní roli duo   policistů,kteří jsou v   převleku za ženy docela   zábavní.Je to však jen   prúměrná komedie!
dandysek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.6.2007
tahle komedie mě lákala,   protože jsem na ni četla a   slyšela jen samou chválu...   ale až na pár dobrých   vtípků (a sympatické   dvojice hlavních hrdinů :o))   tento tootsiovský film za moc   nestál. velmi laciný humor,   žádná originalita,   vypůjčené scény z jiných   filmů... jsem zklamaná
Ryan_Phillippe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.3.2008
Mám zmiešané   pocity.Zvláštna komédia   plná blondýn a suchého   humoru, sem tam nejaké   trápne scény so starými   vtipmi, ale na druhej strane   celkom odviazaná zábava na   nudný večer...
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.2.2013
Přiznávám, že tento   snímek má ambice útočit   pouze na naše nižší city.   Na hlavní hrdiny v ženském   vydání není pěkný pohled,   zápletka notoricky ohraná a   vtípky šité na míru   hlavně pubertálně   postiženým jedincům.   Přesto mě tvůrci   několikrát přiměli k   smíchu a dokázali tak   zpříjemnit konec mého   pochmurného dne. A to není   málo.
payo1555
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.3.2012
Nemůžu si pomoci, ale je to   jeden z amerických,   typických amerických   filmů, kde mi zůstává   rozum stát. Blbost větší   jsem neviděl.
red.mann
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.4.2020
pokus o Někdo to rád horké,   ale mnohem mnohem slabší.   Místy se člověk usmál, ale   podruhé už bych si to   určitě nepustil.
mikee007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.8.2013
hmmm 70%
...tady budu trochu čůrat   proti větru.
Vlastně   ani nevím za co svý tři   puntiky dávám,protože jsem   ve filmu postrádal   humor,který by pro mě byl   stravitelný.
Ale co   mě nejvíc NERVOVALO,že   někdo převlíkne černochy   za blondýny. Černochy. A to   není rasistická   připomínka. Kdyby chtěli   uplácat z Deppa s Pittem   černý matrony dopadlo by to   úplně stejně. BLBĚ !!
Víc už říkat nemusím.   Jak nemám rád travesti show   ,tak kdykoliv se objevily v   obraze dvě platinové černé   krásky,chtělo se mi   zvracet... A v takovém   rozpoložení se člověk snad   ani bavit nemůže.
Až   se bude natáčet   životopisný film nějaké   slavné černé   basketbalistky,mohl by hrát   hlavní roli Jirka   Krytinář...to by   byla...řachanda panečku...
messerschmitt
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.8.2007
Těmto laciným převlíkacím   komediím už dávno   odzvonilo.Plno   balastu,nicneříkající děj   a trapné hlášky dávají   vzniknout tomuto kýči.
aribary
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.10.2009
Typická stupidní americká   komedie plná vyčpělých   vtipů,které Vás nedonutí   se ani pousmát,natož   rozřehtat se na celé   kolo.Pokud se někomu tohle   líbí a jak vidím kolem   není těch lidí málo,tak   bohužel amerikanizace a   stupidizace naší kultury   postoupila dál než jsem si   myslel..... Werich a Cimrman s   námi......
SvoKar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Jak už jsem zmínil,   převlekové filmy nemusím, a   tohle je přesně ono. Nejen   že muži za ženy, ale   ještě Afroameričani za   bělošky - vypadají divně.   Prostě se nakrucují,   dělají puti-muti, jsou   trapní a rozhodně ne   vtipní.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.12.2016
Málokterá čistě   černošská komedie je   vtipná. Tahle to rozhodně   není. Odporné masky jako z   horroru nemůže nikdo   považovat za obličeje.   Docela mě zaráží vysoké   hodnocení filmu. Že už   bychom klesli na   inteligenční úroveň   amíků?!
LetztesBiest
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.1.2014
No, kdysi dávno jsem to snad   viděl i celé, ale pak se to   jednou pustilo na jedné   kalbě, proklikávajíc ty   údajně   "nejvtipnější"   scény a já měl chuť   proskočit zavřeným oknem.   Bylo to mnohem horší než   jsem si to pamatoval a takovou   přehlídku trapnosti jsem   neviděl už hodně dlouho ...   možná jsem divnej já,   protože zatímco jsem jen   nechápavě kroutil hlavou nad   tím, jak takovou blbost   může někdo vymyslet, tak se   ostatní smáli, ale tohle   vážně není ani na 1/10, to   je prostě odpad ^^

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43632minih43632Ženatý se závazky (1987) [TV seriál] 
Married with Children n
minih46135minih46135Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (2008) [Video] 
Starship Troopers 3: Marauder n
minih11315minih11315Leon (1994) 
Léon n
minih34096minih34096Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl n
minih37497minih37497Roboti (2005) 
Robots n
minih39391minih39391Soumrak mrtvých (2004) 
Shaun of the Dead n
minih46793minih46793Saw 5 (2008) 
Saw V n
minih49696minih49696Nic než pravda (2008) 
Nothing But the Truth n
minih13166minih13166Muž se železnou maskou (1977) [TV film] 
Man in the Iron Mask n
minih42880minih42880Mstitel (1989) 
The Punisher n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2015) [TV seriá...

20:10 - 21:05

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodruh (1983)

20:00 - 21:50

47 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

NOVA - 2012 (2009)

20:20 - 23:35

27 minut již uběhlo
168 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

20:15 - 22:00

32 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763990
Plakátů: 376624
Obsahů a biografií: 178296

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10