Zari
ohodnotit

Sanitka 2 [TV seriál]

Další název:
Sanitka II
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
57 minut, 13 epizod
„Nové osudy, stejné poslání. Volné pokračování legendárního seriálu z 80. let.“

Chyby ve filmu Sanitka 2


1) posloupnost
V prvním díle je hlášena posádkám velká nehoda v Úvalech. Jako první přijíždí Franta Beznoska, ale sjíždí z Pražského okruhu na exitu 19 (směr Řeporyje, Ořech). Podle záběrů jede z Branického mostu ulicí K Barrandovu (nájezd na Pražský okruh). Úvaly jsou ale na opačnou stranu.


Vložil: Járis8140

2) logická
V 7. díle, kdy nevidomou Alžbětu dva grázlové nejprve okradou a potom ji i navedou na jiný autobus, než kterým chtěla jet, zapomněli tvůrci na podstatnou věc - totiž, že MHD už několik let ve všech větších městech používá nejen vizuální, ale i zvukové upozornění pro cestující. Alžběta tedy nemohla sice vidět do jakého autobusu nastupuje, ale musela by slyšet hned následující zastávku, že jede autobusem č.xx, který má konečnou úplně jinde. Tato zvuková upozornění se zaváděla právě pro nevidomé.

Vložil: Angelika2808

3) logická
V jedné scéně Fanda Beznoska vzpomíná na to, jak byl od záchranky vyhozen Korejs, a za co. Tedy Korejs nebyl vyhozen, ale odešel sám. Za druhé Fanda toto říká postavě jménem Neliba. Ale ani jeden z těchto záchranářů nebyl u záchranné služby zaměstnán v době, kdy tam pracoval Korejs. Tedy, nemohli by na něj společně vzpomínat.

Vložil: hvezdyn



Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Sanitka (1984) [TV seriál]

 Sanitka (1984) [TV seriál]
Sanitka n
 
Žánr: drama
Země: Československo


(pokračování)

Reklama