Duben
ohodnotit

Avengers: Infinity War

Další název:
The Avengers 3: Part 1
Rok:
2018
Délka:
155 minut
Premiéra v ČR:
26.4.2018

Obsah filmu Avengers: Infinity War

 
Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy.
Zdroj: Falcon

 
Související odkazy
 
Recenze: Avengers: Infinity War

„Největší filmová událost v historii“ je tady!!! číst dál

 
 
RECENZE: Od filmu k atrakci. Pokračování příště, hlásí noví Avengers

Za prozrazení detailů komiksu Avengers: Infinity War se hrozí bezmála popravou, divák má však právo vědět jednu věc předem. Že vstupné platí vlastně za polovinu filmu. Po sto padesáti minutách chybí jen doslovný titulek – Pokračování příště. číst dál

Hodnocení: 60 %

 
 
Vraž do toho tucet superhrdinů!

Deset let studio Marvel budovalo filmové univerzum superhrdinů jako Iron Man nebo Captain America. Nyní je ve velkolepé komiksové podívané Avengers: Infinity War vrhá všechny proti děsivému Thanosovi, který chce zničit celý vesmír. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Falcon
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
dabováno, s titulky
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Avengers: Infinity War >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin1410
Hodnocení:
Přidáno: 20.11.2022
Blbost
Tenhle díl je pro děti,strašně přehnane a   přeplacane,jak takovou blbost natočily,stačilo   jen změnit scenař.Škoda času.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Konec všech
Pro mě opravdové zakončení kde zlo vyhrálo a   hrdinovr padli. Epické a tragické. Ovšem na   komiksové poměry taky originální a to se   cení. Kdo chce vidět zkázu lidstva ve velkém   nechť se podívá na tento film
lucinka123
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.7.2019
Jako na tohle se neda koukat vždyť to je úplně   pí*ovina nemá to smysl jen debilovina v realitě   kdo to vymyslel? Nejhorší co jsem viděla.   všechny díly Avengers nemá logiku. viděla jsem   jeden díl a už bych nato nešla anik kdyby   zaplatili!
sokeres777
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2019
Všechno má svůj konec
Všechny Marvelovské hrdiny tvůrci nacpali do   jednoho filmu a začli je postupně zabíjet. Thor   má novou sekeru, Captain America je líný   kupovat holící strojek, Spider-Man je stále   vlezdoprdelka, ale koneckonců tohle dělá tyto   hrdiny právě tím čím jsou. Mě se tento díl   zatím líbil možná nejvíce z celé série.   Musíme se všichni smířit s tím že všechno   má svůj konec a u téhle série je už   nezvratný. I tak ale hodnotím 10/10.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2018
Avengers: Infinity War mají skoro všechno, co od   takhle velikánského projektu očekáváme.   Zasmějeme se, strávíme čas se správňáckými   postavami, které nebojují proti tuctovému   záporákovi, necháme se unášet vizuálními   efekty a eventuálně si posteskneme nad tím, že   nemáme žádné superschopnosti. Opravdu   kvalitní scénář nám, jak už bylo trochu   naznačeno, Avengers: Infinity War – na rozdíl   od prvního a třetího Iron Mana a prvního Thora   – nenabídnou. Například hned třikrát se   stane, že jedna postava musí zabít   spřátelenou postavu, aby zachránila vesmír. A   to se ormzí už napodruhé. Pokud se snad   náhodou mezi vámi najdou tací, kteří se do   kina chystají bez znalosti předchozích   Marvelovek, asi budou dost tápat (bylo by dobré   zhlédnout hlavně Black Panthera, Avengers: Age   of Ultron, Captain America: Občanská válka,   Strážce galaxie Vol. 2, Thor: Ragnarok). Také   jim bude ale s velkou pravděpodobností brzy   jasné, že v Marvel Cinematic Universe je možné   všechno. Tak uvidíme, co přinese ta druhá   část. Tato první má za závěrečnými titulky   samozřejmě ukrytou ještě jednu scénu.
RainMaker
Hodnocení:
Přidáno: 19.10.2018
Film a jeho příběh
Lidé píší často záporné komentáře,ale já   naopak musím tedy říci,že to byl asi jeden s   nejlepších filmů co udělali,a že režisér   nebo režiséři byli pod hrozném časovém   tlakem.A celí ten film,od začátku až do konce   byl detailně pěkně zpracován,dá se říct že   tam vše dávalo svůj smysl.Vtipné scénky byly   vtipné a né trapné jako tomu bylo např u   posledních Star wars.Záporná postava byla   silná s intelektem mít promyšlené plány do   budoucna a tajúplná...což by každý správný   padouch v příběhu měl být...zase jsme u toho   né trapný jako tomu bylo u posledních Star   wars.Dialogy a reakce daných postav byly též   pěkně udělané,to znamená adekvátně na   určité situace,tak jak by se orygo postavy ve   svých samostatných filmech chovali,podle svých   charakterů a povah.Bylo vidět že na tom   spolupracovali i ostatní ze série MARVELOVSKÝCH   filmů a ti dali svým konkrétním postavám   přesně tu náturu jako měly ve svých   původních filmech (viz.třeba vtipné hlášky a   nebo prostě jen hlášky Rocketa na určité   situace)A konečně ná závěr,konec filmu,tu   byl též odsuzován,ale myslím si že konec   nemohl být vybrán lépe,vezmeme-li v potaz že   onen ultra silný padouch získá neuvěřitelnou   moc...logicky by nedávalo smysl kdyby ho postavy   zastavili,když ho nedokázali zastavit ani   předtím,navíc závěr otvírá nové možnosti   do dalších dílů,je mnoho alternativ jak v   příběhu pokračovat,a možná i napravit   ...onen špatný konec,což by každý dobrý   příběh měl rovněž mít :D
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2018
“Mother f...!” Po třetí to samé, akorát   delší, větší, s více postavama (vlastně se   všema) a hlavně nejlepším záporákem a   zajímavým zakončením. Tak jako žádná   Marvelovka, ani tento kolos nedokázal udržet   moji pozornost non-stop (občas jsem odskočil   myšlenkama tam a tam), nicméně z Avengerů mě   bavil nejvíc. Jiskřením mezi vážnou partou a   Strážci (kteří jsou mnohem lepší jako   spestření, než jako tahouni), větším   prostorem pro zvážnělého Thora (kterého   infantilní komedie Ragnarok mě nepotěšila), a   různorodostí a početností herecké party, se   kterou vám je prostě fajn. 10 let si udržet   takovouhle řemeslnou profesionalitu a schopnost   neustále zvyšovat spokojenost a nadšení   fanoušků je obdivuhodné. Marvel je fenomén,   smekám.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.9.2018
Celkem dobré, ale ten otevřený konec který má   obvykle být v první polovině filmu je teď na   konci a bez dalšího pokračování to nemá   smysl. Obzvlášť když polovina hrdinů má   svůj další osud dost nejasný. Ale provedení   bylo dobré a bavil jsem se... jen jsem to   skouknul nadvakrát, moc dlouhé.
goranchorvat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.9.2018
Supertrefa
Není to nejlepší na konec, protože se bude   pokračovat, ale jednoznačně úplně nejvýše   ze všech kdy natočených. Přítomnost všech   superhrdinů je jedna věc, ale prostor, možnost   vyniknout na menším prostoru času, celková   sladěnost filmu je prostě špičková. Několik   souběžných akcí, které se vzájemně   prolínají, ale přitom jsou velice přehledné.   Řemeslně skvěle zpracované, střih naprosto na   jedničku to už se tak nějak dá čekat, ale   stále je to nejlépe vypiplaná Marvelovka, a   bude i přes nečekaný pro další díly   otevřený konec překonávat. Prostě moře   zábavy proč to piplat že :) palec nahoru 2x a   90%
whack
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2018
Strácal som sa, vo svete superhrdinov sa   neorientujem, bez hanby hovorím, že zo   všetkých tých postavičiek som poznal akurát   tak Thora, Hulka a Spidermana. Čo ma však milo   prekvapilo na filme takéhoto rázu, je celkom   seriózna zápletka okolo témy premnoženia a   absencia tradičného pseudodrsňáctva. Thanosovi   bojovníci síce boli od začiatku vykreslení ako   netvory, aby diváci vedeli, kto je tu ten zlý.   Fail. Jeho slová nikto nediskutoval a naši   Avengeri vyhlasujú, že bojujú za „záchranu   vesmíru“, neberú v úvahu fakt, že   zachrániť druhy, ktoré spôsobujú zničenie   vlastných planét, nie je záchranou vesmíru,   ale jeho zničenie. Záver bol však nečakaný a   na takéto filmy neobvyklý. Ok.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih32859minih32859Dnes neumírej (2002) 
Die Another Day n
minih14596minih14596O zapomnětlivém černokněžníkovi (1991) 
n
minih165256minih165256Doom Patrol (2019) [TV seriál] 
Doom Patrol n
minih108348minih108348Něžné vlny (2013) [2k digital] 
Něžné vlny n
minih176547minih176547Spirála strachu: Saw pokračuje (2021) 
Spiral: From the Book of Saw n
minih42360minih42360Král videoher (2006) 
Grandma's Boy n
minih15889minih15889Plaché příběhy (1982) 
Plaché příběhy n
minih70314minih70314Wolverine (2013) 
The Wolverine n
minih5966minih5966Dej si pohov, kámoši (1993) 
Grumpy Old Men n
minih38547minih38547Milenci a vrazi (2004) 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)Avengers: Infinity War (2018)Avengers: Infinity War (2018)Avengers: Infinity War (2018)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190545
Osobností: 697835
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178273

Poslední komentáře

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10