Zari
ohodnotit

Letiště [TV seriál]

Další název:
Airport
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
60 minut, (60 min x 118 dílů)
Premiéra v ČR:
4.9.2006

Komentáře k filmu Letiště

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 16
payo1555
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.6.2012
Nejstupidnější seriál,   který jsem po pár dílech   vzdal. Už jen to prostředí   bylo tak zfušovaný a   postavy, herci afektovaní.   Nic se jim nedalo věřit, ani   slovo.
jarda53
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.10.2010
Letiště je pro odbavení   cestujících a cesta za svým   cílem, dnes kamkoliv. Ten   mumraj taky herců by se v   realitě nemohly většinou   uplatnit a jestli bych v   letadle při letu narazil na   nějakou Zuzanu Norisovou,   vystoupím za letu...
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.8.2010
Letiště
Tak jsem viděl prvních deset   dílů a nebylo to nejhorší.   Nějaký zázrak to také   nebyl, ale dalo se na to   koukat. A to jsem kluk.   Celkově hodnotím lehký   podprůměr. Co mi trochu   vadí je nekonečnost. Nemám   rád stodílné seriály typu   když už něco vyřešíme,   vymyslíme jiný ještě   absurdnější problém. Z   herců jsem byl velmi rád za   Zuzanu Norisovou, kterou už   jsem hooodně moc dlouho nikde   neviděl (její postavu jsem   sice úplně nesnášel, ale   Zuzance to prostě nesmírně   slušelo) a hlavně se zde   vryla do podvědomí nově   vycházející hvězda Vojta   Dyk (v dnešní době už   velmi profláklý nejen   zpěvák skupiny Night work).   Za mojí nejoblíbenější   postavu co se charakteru a   celkově osobnosti týče   určuji jednoznačně   Václava, soukromého pilota,   otce osmnáctiletého   parchanta... Možná, že v   budoucnu, až budu mít někdy   moc dlouhou chvíli, pustím   si ještě několik dílů   tohoto seriálu. A nebo se   raději zajedu podívat na   doopravdické letiště, ne   něco trochu reálnějšího   (Ruzyně je nádherná, a to i   v porovnání s ostatními   světovými letišti).
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.3.2010
Dost jsem od tohoto seriálu   očekával,ale zase to   nevyšlo.Nelíbil se mi ani   tento.A to jsem se na něj   docela těšil,protože mě   zaujalo herecké obsazení.
BinLADIN
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.7.2009
Tento seriál je v celku   slušní  
je zde dosti   volného prostoru pro smích v   celku dobře natočeno a   obsazení je taky slušné
Lucka-V.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.7.2009
Tohle byl vážně dobrý   seriál. Nejvíce se mi   líbilo, jak byl zábavný a   jak bylo skvělé, že není   vážný a ani ze sebe   vážný nechce dělat.
kerm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2009
U tohoto TV seriálu se   člověk musí hodně nasmát,   ale jeho děj musí brát s   hodně velkou nadsázkou,   protože je jen s těží   uvěřitelný.
pilotka737
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2009
I LOVE 4REVER
Byl to super seriál!! DOBRÝ   HECI A   PROSTŘEDÍ...................   ........ MAROŠ JE BOŽÍÍÍ,   VŠICHNI SI TO ZASLOUŽÍ....
Rocky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Seriál sledovala hlavně   mamka se sestrou, já moc ne.   Občas jsem nějaký kousek   viděl na kazetě, jelikož si   je mamka nahrávala, protože   nestíhala. Ale 35 procent?   Já myslím že jsou mnohem   horší seriály. Tenhle bych   řekl, že je solidní   nadprůměr. Atraktivní   prostředí, herci taky nebyli   zrovna okoukaní. Ozdobou   seriálu byla Zuzka Norisová   a její ztřeštěná role   letušky. Nenáročný   seriál, ale o dramatické   situace tam nouze taktéž   nebylo. Vzpomenu konec první   série, kdy zemřela ve své   roli Anna Šišková. Seriál   neměl ani tolik dílů, něco   málo přes 100? Dvě řady.   Neudělala se z toho   nastavovaná kaše, jako jsou   asi VKV. Já bych to shrnul,   65%.
Petra.Barbie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Světlý moment mezi současnými českými seriály.
Je fajn, že mezi   příšernostmi české   seriálové tvorby, jako je   Dobrá čtvrť, X-té   pokračování Nemocnice na   kraji města (spíš na kraji   propasti), Ulice nebo Ranče u   Zelené sedmy, se objeví   jednou za čas malý záblesk   zábavy a osudů lidí   vycházejících ze života.   Netvrdím, že jde o   veledílo, seriál má svá   hluchá místa, ale celkově   má jednu velmi dobrou   vlastnost - při jeho   sledování se člověk   těšil na další díl, což   u mnohých seriálů prostě   neplatí. Vezměme si trapnost   v podobě Ošklivky Katky a   neštěstí je hotové. V   Letišti oceňuji, že zde po   letech je navázána krásná   spolupráce českých a   slovenských herců. Anička   Šišková a Maroš Kramár   jsou báječní. Jejich   postavy jsou skvěle zahrané   a oni jimi žijí. Na vlastní   žádost Anička odešla (v   seriálu zemřela) a namísto   ní přišla pilotka Viola v   podání Lindy Rybové. O   této herečce jsem nikdy   neměla výrazné mínění,   nezaujala mne, v Letišti se   to změnilo, zahrála   sympatickou, emancipovanou a   přesto po lásce toužící   pilotku, která i přes touhu   po kariéře v sobě najde   vztah k mateřství a těší   se na miminko. Bezvadná   příležitost pro mladého   nadějného Vojtu Dyka, který   mj. hraje v představení   Faidra v Divadle v Dlouhé -   talentovaný herec se vším   všudy. Ze starší generace   zaujme paní Milena Dvorská,   jíž je naše seriálová   tvorba hodně dlužna a   zapomíná se na ní, zde jako   maminka Schindlerová je   přísná, ale milující   zároveň, je báječnou   matkou i tchýní, jakou   bychom si přáli. Pan Alois   Švehlík je pan Herec již   léta a přísný otec Holubec   mu sedí perfektně. Snad jen   Bohoušek Klepl působí dost   rozpačitě, ale na druhou   stranu - v roli ředitele Fily   hraje tak trochu sám sebe,   což je dobře. Třeba se   někdy dočkáme   pokračování, kdoví?
Ivett
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.9.2007
Vždycky, když se objeví   nějaký seriál, kouknu se na   pár dílů a pak zjistím,   že se na to dívat nedá.   Všeobecná trapnost a   hloupost českých seriálu se   prostě nedá vydržet.
MildaX
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Jen ať se tvůrci snaží   natáčet v Čechách další   a další seriály. Nakonec se   to povede a v kvantitě se   nějaká perla najde. Ale v   tomto případě se mi to   zatím jeví jenom jako   promrhaná šance. Prvních   pár minut úvodního dílu   sem měl pocit, že by to   nemusel být špatný seriál,   ale brzy mě to opustilo.   Šílenej scénář a dialogy,   který nedokážou udržet   pozornost diváka... a to   když se nepovede, tak divák   neví co se v seriálu děje a   prostě přepne jinam.
Dobře že alespoň tu   těhotnou Geislerovou   odbouchli. :-)
zdeluk
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Zpočátku to vypadalo, že se   konečně objevilo   "dílko", které se   bude vymykat v porovnání s   ostatními seriálovými   počiny...to bylo zpočátku.   V současnosti je děj   vystavěn absurdními   situacemi a začíná sám   sebe ničit - nevím, nevím,   jestli se z toho   "vylíže" tak   snadno, jako je tomu u jeho   hrdinů, kteří přežijí   jakoukoli katastrofu...na   druhou stranu nutno uznat, že   se jedná o oddychovou   pohodovku (když už tedy   zasednete k TV a nikde nic   jiného nedávají).
Tom_Hardy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.5.2007
V rámci domácí produkce
Nerad se uchyluji k "ale   v rámci", nicméně v   případě Letiště to má   své opodstatnění, neboť   česká seriálová tvorba je   v takovém bahně, že tohle   působí jako neskutečný   klenot. Norisovou bych   zastřelil a sem tam si   scénáristé opravdu neví   rady, ale natočené to není   vůbec špatně (on u nás   taky někdo zná hloubku   ostrosti!), herci své role   celkem táhnou a kulisy   alespoň působí živě. Mezi   slepými jednooký král, za   to těch relativně vysokých   pět hvězdiček...
michaelka.m
Hodnocení:
Přidáno: 18.4.2007
No konečně!!
Letiště je první   inteligentní seriál na TV   Prima a zařadil se tak mezi   seriály, které se vysílají   zajména na ČT1..
Seriál je plný   výborných herců.
Např. B.Klepl je   úžasný malý napoleonek a   Z.Norisová je taková   nanynka, že nevíte jestli se   máte smát či jí litovat!
nash
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.3.2007
Materiál je to opravdu nic   moc,ale je tady něco co   Letiště vytahuje ze   seriálového bahna.Je to   jasně patrný fakt,že je to   točené s velkou nadsázkou.A   pak docela fajn herci,mezi   nimiž vyniká velmi dobrý   Klepl, a zábavná i když   trochu otravná Norisová.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih51062minih51062Otec Naděje (2005) [TV film] 
Padre Speranza n
minih13411minih13411Na západní frontě klid (1930) 
All Quiet on the Western Front n
minih21280minih21280Trhák (1980) 
n
minih112127minih112127Memories (1995) 
Memories n
minih10592minih10592Kotrmelec (1961) 
Kotrmelec n
minih3744minih3744Bělásek (1995) 
Powder n
minih37059minih37059Oskar (1967) 
Oscar n
minih144805minih144805Po strništi bos (2017) 
Po strništi bos n
minih9270minih9270Jak chutná smrt (1995) 
Jak chutná smrt n
minih30597minih30597Zítra byla válka (1987) 
Zavtra byla vojna n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama