Duben
ohodnotit

Sezn@mka

Další název:
Zozn@mka; Seznamka
Rok:
2016
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
28.7.2016

Obsah filmu Sezn@mka




 
„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát.
Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje,...
 
Související odkazy
 
Recenze: Sezn@mka

Seznamky jsou různé. Tahle může být nejen pro ty, kteří jsou nezadaní a ktěří se těší na léto.... číst dál

 
 
RECENZE: Zač nás trestají Sezn@mkou? Je to spíš úkaz než film

Suterén českého filmu se znovu prokopal ještě hlouběji. Pod názvem Sezn@mka láká do kin na Jiřího Langmajera coby šéfa seznamky, jenž svádí zákaznice, ač je ženatý. Haha. číst dál

Hodnocení: 15 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Zita MarinovováZita Marinovová  
hraje:
Jiří LangmajerJiří Langmajer.....Kristián [49]   
Adéla GondíkováAdéla Gondíková.....Bára [42]   
Zuzana KajnarováZuzana Kajnarová.....Hedvika [33]   
Šárka KrausováŠárka Krausová.....Lucie [29]   
Iva KubelkováIva Kubelková.....lékařka [38]   
Ladislav HamplLadislav Hampl.....Ondřej [34]   
Marie DoležalováMarie Doležalová.....Kateřina [29]   
Martin KrausMartin Kraus.....David [33]   
Petr VondráčekPetr Vondráček.....Lukáš [40]   
Kateřina KlausováKateřina Klausová.....Hanka [24]   
Roman ŘíčařRoman Říčař.....Karel [39]   
Štěpánka DecasteloŠtěpánka Decastelo.....Maruška [37]   
Jaromír NosekJaromír Nosek.....Standa [38]   
Lukáš PavlásekLukáš Pavlásek.....Libor [37]   
Karel ZimaKarel Zima.....Michal [44]   
Jaroslava ObermaierováJaroslava Obermaierová.....toaletářka [70]   
scénář:
Zita MarinovováZita Marinovová  
hudba:
Václav PatejdlVáclav Patejdl  
Petr JandaPetr Janda  
kamera:
Jiří MarkvartJiří Markvart  
trailer
Distributor v ČR:
Bontonfilm Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Sezn@mka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.5.2022
Opravdu nechápu kam se ubírá česká filmová   komedie po roce 2010, přesněji řečeno chápu   kam se ubírá (to místo jmenovat nebudu, ale je   hodně temné), ale nechápu proč!! Přiznám se.   že jméno režisérky tohoto kousku je mi   naprosto neznámé, ale možná by stála za   úvahu nějaká menší rekvalifikace! Ačkoliv   země je plná lidí, kteří dělají něco   jiného, než by dělat měli!
beneva
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.2.2021
Svět podle Zity Marinovové... chlapi jsou   debilové, prasata, vošousti a hovada.   Případně slabomyslní jedinci. Ženy jsou   obětí těchto hovad, protože touží po   něčem, čeho tito kreténi nejsou schopni. Tedy   lásky, něhy, úcty a pochopení... Snad jen   teplouš Lukáš má body, protože je hodnej,   drží basu a umí lakovat nehty...
Ach bože,   ženy, probuďte se! Rovnoprávnost už máme, ale   ztrácíme ženskost. "Frailty, thy name is   woman" už dávno neplatí a za měkkost   našich mužských protějšků si můžeme samy.  
Konec filmu je smutný, přesmutný...
martinyk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.5.2020
Arkády Pankrác
asi do toho filmu daly hodně peněz. Taxík na   chodníku před vchodem, kde by v reálu dostal   pokutu už po první minutě, ale hlavně že byl   vidět nápis Arkády, Papírové tašky s   tentýž nápisem, které žádný butik nevede.   No ještě že jsem na to nešel do kina. Ale jo,   pár momentů pobavilo, i když celkový dojem byl   ten, že se film točil jen, aby produkce měla do   čeho píchnout.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.8.2018
jo občas to bylo trefný:-)
Komedie o seznamování, která má občas dobré   a vtipné situace a hlášky. "Langoš"   hraje toho seladona co balí X ženskejch dobře,   potěší i pár exotů jako Lukáš Pavlásek,   ale druhá půle už je nudná, vtip se vytrácí   a jako celek to nemá správnej tah. Jinak   některé situace jsou myslím uvěřitelné,   každej asi zažil nějaké to   "povedené" rande:-) Škoda film je   spíš horší průměr, zde by se dalo vytěžit   asi víc.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.9.2017
Další
z českých komedií,které zapadne v (alespoň u   mě) v zapomnění. První dvě třetiny ještě   relativně šly,závěr byl strašidelně   přiblblý:-)Budu velmi shovívavý a dám za   průměrných pět hvězdiček za snahu a slušné   herecké výkony.
PROCESOR
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.9.2017
PROCESOR!
Plytký, neslaný, nemastný. Je to škoda,   protože obsazení i námět byl v pohodě a dalo   se z toho vytřískat mnohem víc. Takhle na mě   dýchlo samotné trapno.
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.5.2017
Seznamování přes seznamovací kancelář. Téma   buď pro komedii romantickou a nebo ztřeštěnou.   V tomto snímku však není ani jedno. Značně   se táhnoucí děj, což je u české filmové   tvorby už spoustu let standardem, je v podstatě   o ženatém sukničkáři, který si svůj lov   žen seznamovací kanceláří usnadňuje. A jak   už to bývá, tak dlouho se chodí se džbánem   pro vodu, až se ucho utrhne. Vše praskne jak u   milenky, tak u manželky, děvčata jsou dokonce   dobré přítelkyně a tak by se dala očekávat   nějaká ryze dámská pomsta či   zadostiučinění. Bohužel. Ponurost a   nepochopení následujících událostí spíše   vede k otázce, co tím chtěl vlastně básník   říci. Romantického tu není nic, snaha o humor   vzešla v niveč, děj ledabylý až podivný a to   ještě obsahující postavy, které tu jsou   naprosto zbytečně. Další snímek coby adept   na pozapomnění. Bohužel.
Sanchez
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.2.2017
Z čisté zajímavosti jsem to chtěl vidět ... a   dočkal jsem se typického českého filmu.   Jednoduše láká námětem, první minuty celkem   ujdou a člověk se i zasměje, pak to upadne do   podprůměru, poněvadž asi došly nápady a s   blížícím se koncem to začíná být tragédie   místo komedie. Tudíž žádná hitparáda,   naopak lehce úsměvný filmek, který táhne J.   Langmajer.
PORTER
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.1.2017
Sice nic moc ,ale u pár scén jsem se docela   pobavil,Kainarové to slušelo,Ondráček zahrál   buznu dobře,na jedno částečné shlédnutí to   šlo, podruhé už to určitě vyhledávat nebudu.
mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.12.2016
A přece se točí...
Český film diváky k ničemu nepotřebuje.   Sponzoři, kteří jsou pěkně vidět a herci   jejich slogany pěkně a zřetelně artikulují   vše zaplatí a tak mají tvůrci víceméně   volnou ruku.
A tak se točí a točí... Jedno   co...
Občas se ale objeví dobrý námět.   Seznamka má dobrý námět. Ale tím to bohužel   skončilo. Opakuji to už po kolikáté, ale   českému filmu zoufale chybí dobří   scénáristé. Debutující režisérka a   scénáristka Zita Marinovová (kterou mimochodem   osobně znám a tak jí můžu odborně pomlouvat)   ukázala další z padesáti odstínů   scénáristické šedi a velký kus neschopnosti   navrch.
Chcete důkaz? Dám vám ho.
Majitel   seznamovací kanceláře využívá citlivá data   ve svůj prospěch a balí své vlastní klientky.   Potud dobře.
Jenže když vše praskne a jeho   manželka společně se zaměstnanci seznamovací   kanceláře zařídí, že všechny podvedené   ženy se s vykukem sejdou na Kanárských   ostrovech, tak nás místo hromady situačních   gagů, které příběh přímo nabízí, čeká   scéna, ve které chlípníka ženy uvidí, on se   lekne a prvním letadlem odlétá zpět do vlasti.   Tečka. Ubohé že ?
Sezn@mka je lepší než   Babovřesky. To ale není pochvala.
Nabízí pár   úsměvných gagů, slušné výkony Jiřího   Langmajera a Zuzany Kainarové, oproti tomu   tradičně zoufalou Adélu Gondíkovou, které by   v Loskutákovi bylo líp, než v opravdickém   filmu. A to je asi všechno. Film končí jakýmsi   happy endem, při kterém jsem se ale tvářil   kysele, takže mě asi úplně neuspokojil.
Zdá   se, že na českém filmovém nebi nová hvězda   nezasvítila...
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih48414minih48414Pach krve 3 (2009) [Video] 
Wrong Turn 3: Left for Dead n
minih18231minih18231Bojovník (1983) 
Le battant n
minih37154minih37154Kill Bill 2 (2004) 
Kill Bill: Volume 2 n
minih20202minih20202Šílený Max (1979) 
Mad Max n
minih31943minih31943Jeepers Creepers (2001) 
Jeepers Creepers n
minih33320minih33320Láska s výstrahou (2002) 
Two Weeks Notice n
minih118684minih118684Bojovníci severu: Sága Vikingů (2014) 
Northmen: A Viking Saga n
minih69399minih69399Včera v noci (2010) 
Last Night n
minih45799minih45799Ďáblův déšť / Ďábelský déšť (2007) [TV film] 
Hell's Rain / Anna's Storm n
minih39918minih39918Spojení Shaolinů (1966) 
Da Zui Xia n


Hodnocení:n12345678910
Sezn@mka (2016)Sezn@mka (2016)Sezn@mka (2016)Sezn@mka (2016)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178298

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10