Zari
ohodnotit

Spojení Shaolinů

Da Zui Xia

Další název:
Come Drink With Me; Napij se se mnou
Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
91 minut
„Musí spojit své síly“

Obsah filmu Spojení Shaolinů

 
Banda zločinců přepadne státní úřad a zajme jednoho z vysoce postavených úředníků. Hlavním důvodem je zajetí jejich vůdce, kterého chtějí dostat na svobodu výměnou za uneseného úředníka.
Golden Swallow, která je zaměstnána ve stejném úřadu, je vyslána Guvernérem osvobodit svého bratra. V převleku za muže se setkává s únosci. Poznává, že vyjednávat s jejich vůdcem Jadem Faced Tiger nebude snadné. Golden Swallow poté najde nového spojence v Drunken Cat a společnými silami se pokusí tuto krizi překonat.
DVD Express

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2015
Klasický eastern, který mohl být klidně   inspirací pro Sergia Leonea. Dlouhé dramatické   pasáže, kde není rozhodující co se říká,   ale co se právě děje a jeden hrdina v podobě   bojovnice převlečenou za muže, která přijela   sjednat pořádek a zachránit zajatce.   Především síla obrazu táhne děj, jehož   dokonalost mnohé předčí. Dále snímek   obsahuje velmi dobře zpracované souboje, které   jsou spojené s čínskými legendami, takže   nejsme ušetřeni ani létání, velkých skoků a   vůbec různých nadlidských výkonů. V tom je   však krása tohoto žánru, která tu byla   vyobrazena k naprosté dokonalosti. Snímek,   který má mnoho svých nesporných kvalit.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.5.2015
Upřímně, mám ho kvůli prý hrajícímu J.   Chanovi, což ale není až tak jisté. U filmů,   kde postavy chodí po zdi nebo střechách,   nechápu "uměleckou hodnotu". Mám   radši boje tělo na tělo než wuxia. Nejlepší   chvíle pro mě je péče o zraněnou Vlaštovku,   bohužel dost krátká. Měla to být romantika,   nebo ne?


Hodnocení:n12345678910
Reklama
dopisovatel
Reklama