Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Pustina

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.3.2018
Řekl bych, že filmů na   podobné téma už bylo   natočených dost a dost a   tento nijak nevybočuje.   Pustý ostrov, neznámý vrah,   skoro všichni mrtví, nic moc   nového.
Akorát ta   pointa toho otce - mstitele je   tady pochopitelná.
Spíš se divím, že zde   hrál S.Pertwee.
Takže   u mě za 5 bodů.
Kryket
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2015
Ten film mám rád jsou tam   skvělé momentky.
Několikrát jsem se   zasmál (buď něčemu co   někdo něco udělal nebo   řekl, ale třeba i něčí   smrti).
Ale je tam pár   chyb třeba když se Steve   podřeže a Davidův taťka ho   zastřelí tak na té ruce   nemá krev.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.6.2014
Mladí delikventi na   opuštěném ostrově, kde   mají dostat do těla a jsou   tam za trest. Nejsou zde   jediní, také tu máme   nějaké to   "bezdéčko" a partu   zlobivejch holek s vedoucí co   byla vojanda, to je   sestavička :-) No a   "je" někdo začne   nahánět a vraždit. X-krát   viděné téma s menšíma   odchylkama, pěknou krajinou a   pár brutálníma záběrama.   Podívaná na jedno odpolko,   žádný průšvih, žádný   zázrak.
michaldokoupil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.7.2013
Průměr
Ve všech ohledech docela   průměrný film. Nijak extra   si nelibuji v krvácích a   rozkousání psi, takže mě   film nenadchnul.   http://www.filmove-novinky.eu/   thriller/pustina/
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.2.2013
Nevím, proč horor - s   "trochou nadsázky"   by se to mohlo stát. Horor   podle mě je nereálnost,   tohle bych nazval   thrillerem.
A možná   právě proto se mi to celkem   líbilo. Holky podle mě mohly   být hezčí, ale i tak   slušné. Skoro od začátku   docela napínavé; skvělé   maskování - 2x jsem ho až   do pohybu nezaregistroval.
Nechápu, co lidi vede k   takovému jednání -   šikaně, až se dotyčný   zabije; naprosto bezdůvodné   vraždě člověka, co jim nic   neudělal - a to se bohužel   neděje jen ve filmu.
Proč on zabíjel ženy,   jichž se to netýkalo, to je   další věc. Ten největší   zmetek měl trpět víc (ve   filmu).
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Průměrný teenagerovský   slasher odehrávající se na   opuštěném ostrově,kam   přijíždí skupina   delikventů s jedním   vedoucím.Mimo nich jsou na   ostrově ještě tři buchty,z   nichž jsou také dvě z   nápravného centra a jedna je   jejich vedoucí,pak se na   zřicenině potuluje   houmlesák,který je stejně   hnedka zabit.Na všechny   přítomné totiž v temném   lese číhá ozbrojený   maniak,ze kterého se na konci   vyklube otec jednoho   týpka,který byl delikventy   šikanován a proto spáchal   sebevraždu.Delikventi i   jejich nevinní vedoucí jsou   trháni na kusy rozzuřenými   psy,prostřelováni šípama a   podřezávání kudlou.Dal   bych 2,5 bodu,ale nakonec dám   stejně 3.

Body   count:11
Foredoom
Hodnocení:
Přidáno: 28.10.2012
..
ten chlapík Sean Pertwee mě   začíná docela   zajímat.Tvrdý chlapík   stejný tvrdák jako ve filmu   psí vojáci.Jen nechápu   proč v každém filmu musí   doslova zařvat   hrůzostrašnou   smrtí.Počítal bych,že   tenhle hlapík by mohl psům   lámat vazy.Škoda.Herecký   výkon tohoto muže je   skvělý.Vedoucí chovanek   velká válečnice z   Bundeswehru,je hezká a Občas   se objeví i nějaké hezké   děvče z řad chovanek.i   když za některé řeči by   jim i zamilovaný chlap dal o   dr.. Jinak lze docela   obdivovat především výcvik   naštvaného otce jednoho   výrostka a vojáka armády   Spojených království.
261972
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2012
Napínavý a celkem brutální   horror o mladých   delikventech, kterým se   někdo mstí ( souvisí to s   tím klukem, který se   pořezal )
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.11.2010
Docela slušný přežívací   horor (počešťování je   zábava), ve kterém trochu   vymodlenou zápletku   zachraňuje smysl pro   dramatično, syrovost bez   nadbytečných gore momentů,   solidní herci... a vůbec,   zkrátka se na to dobře   dívá.
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.5.2010
Yes, velmi dobrý film.   Zručně natočený thriller s   horrorovými prvky nenechá   diváka vydechnou ani na   chvíli. Brutální a hodně   napínavé. Lahoda.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2010
Možná se mě to zdá, ale   každopádně mě připadá,   že z Velký Británie   poslední dobou začínají   přicházet na světlo hodně   zajímavý horory. Nedávno to   bylo výborné Jezero smrti,   dneska jsem juknul na Pustinu.   Příběh by se dal nazvat   obrovským filmovým klišé.   Pointa filmu byla sice dobrá,   ale ne až tak úžasná. Ale   při celkovym zamyšlení to   bylo prostě parádní!   Delikventi, díky kterým se   podřízne jejich   spolubydlící, jsou   deportováni na pustý ostrov,   který se pochopitelně jen   pustým zdá. Je tu ještě   někdo, a ten někdo čekal,   až se zrovna tahle parta   ukáže. A začíná hon.   Doslovná hra na kočku a   myš. A kdopak půjde z kola   ven? V netradičním   prostředí standartní   příběh, ale prostě   výborně podanej.
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.12.2009
Skvelý film s napínavým a   brutálnym dejom. Herecké   obsadenie tu na podalo   presvedčivý výkon. Námet   na tento horor je v podstate   veľmi zaujímavý, čo   vidieť aj na samotnom filme.   Bojuje sa tu o prežitie. Pri   sledovaní tohto hororu je   desivá atmosféra.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2009
drsné surové dosti nasylné   téma i nanně dosti   brutální i namně pro slabé   jedince možná šokující   tak pozor
kockak1
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.5.2009
Teda, jak tenhle film může   mít 70%, nad tím mi   zůstává rozum stát. Už   jen ten nesmysl, že vězni   jsou za trest posláni na   pustý ostrov, ovšem i s   dozorcem, který je jim tím   pádem vydán napospas a   jestě tam potkají skupinu   podobně   "potrestaných"   vězenkyň, tak to mi hlava   nebere. Pak je tam   vyvražďuje zhrzený otec,   který se mstí za smrt   syna...ale proč vraždí i ty   ženy, které s tím neměly   nic společného! A kde vzal   na pustém ostrově smečku   psů! Je to přihlouplý film,   rádoby napínavý, ale ve   skutečnosti ukrutná   pitomost.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Pustina
Skvělý horor, který byl   dostatešně akční a   dobrobružný. Velkým plusem   je dobrý námět a tím   pádem i děj. Skupina   mladých vězňu je za trest   odvezena na pustý ostrov,   který ovšem zase tak pustý   není. Když se k mladíkům   přídá ještě skupinka   mladých vezeňkyň, slibuje   film skvělou podívanou.
Líbí se mi vrah, který   se výborně maskuje a jeho   smečka psů je prostě   vynikající. Taky jsem ve   filmu ocenil rozpory mezi   hrdiny navzájem a podraz,   který udělal na ostatní ten   přiteplený vězeň. Vraždý   jsou naturalistické a   dostatečně krvavé. Myslím   si, že tvůrci neměli tak   brzo odhalit, kdo ve   skutečnosti vrah je. Filmu   bych jen vytknul to, že tu   nebylo víc šokových   situací.
moldovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2008
Drsný až surový thriller -   nevhodný pro děti a slabší   nátury. Plno zabíjení a   krve, herecké výkony nic   moc.
Thomax
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Skvělý thriller. Horor to   není naštěstí není, jak   se všude uvádí. I když je   to klasická vyvražďovačka,   tak není tak přihlouple   okopírovaná od ostatních,   ale má svůj vlastní   rukopis. Je vidět že to   točili angličani a ne   amíci. Je to více   naturalistické a má to   dobrou atmosféru.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.2.2008
Slabý a neatmosferický   "horor" se   špatnými herci u kterého se   tak nanejvýš budete   hororově nudit. Bude vám   úplně jedno kdo umře   další jelikož jsou všechny   postavy maximálně   nesympatické a trapné.   Nejlepší výkon tu podává   smečka psů.
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.2.2008
Trochu překvapivě napínavý   snímek. Ovšem, co   nepřekvapuje je jeho   průměrnost. Je natáčen v   laciných kulisách s   lacinými herci. Dojem z filmu   kazí i některé tupé   hlášky. Viz. mapř. ta od   Luise (Alex Reid).   "Zkušenosti mám z Basry   se Saddámovými gardami a   Talibanci". No. To   hovoří o jisté   nedostatečné vzdělanosti a   nedostatečné přehlednosti   autora scénáře. Možná   chyba vznikla v překladu,   ovšem, o to je to horší.  
Cílem filmu je však   diváka pobavit a snad i   trochu vystrašit. Dnešní   divák je však již otrlý a   tak spíše remcá, jako teď   já.
Le_Chuck
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.7.2007
Kvalitný lowcost survival,   ktorý dokazuje že Briti   žaner vedia. Vedia z minima   vyťažiť maximum (rozumej   jeden chadný ostrov, šedé   mraky a hneď je pochmúrna   nálada), nešetria krvou a   hlavne postavám (nielen   vďaka prízvuku) človek   zväčša fandí a na rozdiel   od otravných amerických   rovesníkov nepraje rýchlu   smrť. Originality by sa   človek nedorezal, ale bavil   som sa, aj keď nie tak ako u   Severance. 60%
gorous
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
pokud má někdo rád   akční-horory ,měl by se na   tento snímek podívat.Ze   začátku se zdá že nic   nerušený horor je pouhým   zkreslením,ale až skupina   mladíků se za trest z   kaznice dostávají na pustý   ostrov,kde nikdo nemá být ,a   potkají se se skupinou dívek   taky recidivistek,a někdo je   začne likvidovat,je dobrý   popcit sledovat co se ještě   stane ,a kdo vlastně   přežije,dobrý horor na   dobrou noc 9 bodů

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih169717minih169717Chyby (2021) 
Chyby n
minih10098minih10098Kdo nastaví kůži (1981) 
Pour la peau d'un flic n
minih37989minih37989Hezké vesnice hezky hoří (1996) 
Lepa sela lepo gore n
minih147957minih147957Duch ve stroji (2017) 
Ghost in the Shell n
minih40150minih40150Noční hlídka (2004) 
Nočnoj Dozor n
minih137530minih137530Labyrint (2015) [TV seriál] 
Labyrint n
minih5103minih5103El Cid (1961) 
El Cid n
minih48689minih48689Z Londýna do Brightonu (2006) 
London to Brighton n
minih61854minih61854Prapor purpurových srdcí (2006) 
Only the Brave n
minih105600minih105600Mstitelé (1972) 
The Revengers n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
André Dubosc

Dubosc André

Melaniova poslední láska

Melaniova poslední láska

Naposled navštívené:
André Dubosc

Dubosc André

Melaniova poslední láska

Melaniova poslední láska