reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Písnička za groš

Žánr:
Rok:
1952
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
17.7.1953

Celkové hodnocení filmu Písnička za groš

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.8.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.7.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.7.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
FazMa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45572minih45572Křišťálek meč (2007) [TV film] 
Křišťálek meč n
minih132788minih132788Můj přítel T.I.M. (2014) [TV film] 
T.I.M. n
minih77720minih77720Slzy radosti (2009) 
Happy Tears n
minih50114minih50114Elmer Gantry (1960) 
Elmer Gantry n
minih41048minih41048Pohádka z Kampy (1986) [TV inscenace] 
Pohádka z Kampy n
minih12438minih12438Milenci z Pont-Neuf (1991) 
Les Amants du Pont Neuf n
minih30448minih30448Proces Jany z Arcu (1962) 
Procès de Jeanne d'Arc n
minih67983minih67983Jen tak hrát a vyhrát (2003) 
Just for Kicks n
minih3299minih3299Máš Rolls... a vytahuješ se! (1981) 
Prends ta Rolls... et va pinter! n
minih79996minih79996Karanténa 2: Terminál (2011) 
Quarantine 2: Terminal n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
7   - Erkul
6   - curil
5   - hvezdyn
5   - melakara
8   - oulisna
7   - rosta12
7   - ceskytulak
6   - FazMa

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.452/0.431