Zari
ohodnotit

Mission: Impossible III

Další název:
M:I:III / Mission: Impossible 3 (SK)
Rok:
2006
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
4.5.2006
„Mise začíná 04:05:06“

Komentáře k filmu Mission: Impossible III

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 40
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.5.2013
Film plně ve stylu   předchozích; výborné   triky, akce (mohlo být víc   té tělo na tělo), ale v   podstatě o ničem jiném to   není. Prostě na masy   zaměřená komerce, a ač   jsem spíš komerční divák,   pro mě čistý průměr, víc   ne.
Té hezké agentky   na začátku mi bylo líto;   líbila se mi víc než   manželka:(
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Hodně akční snímek, jak   už bylo níže napsáno,   daleko zdařilejší než   předešlé dva díly-musím   souhlasit. Mě se líbila M.   Monaghhan (ová), která   zahrála svojí roli daleko   lépe než v pozdějším Oku   dravce podobnou roli. Na   sobotní večer s   popcornem-spokojenost.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2013
Tajný agent Ethan Hunt po   třetí a opět v plné   parádě. Tentokrát v režii   J.J. Abramse, což opět   slibuje napínavou akční   podívanou. Má samozřejmě   jiný rukopis než předchozí   John Woo, ale rozhodně za   ním nezaostává. Po mírném   počátečním rozjezdu, kdy   se dozvíme, co všechno se   změnilo a jak si vlastně   Hunt žije, začne jízda,   která nenechá vydechnout.   Našince překvapí, že Hunt   cestuje do Číny s českou   identitou. Snímek má švih a   neustávající adrenalinové   tempo. John Woo udal směr a   jak to tak vypadá, je   následován.
M.A.G.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.7.2009
Tak podle me v teto serii uz   nemeli pokracovat.Je to skoda   a spis si myslim,ze to   uskodilo prvnimu dilu.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2013
MISSION IMPOSSIBLE III

Ethan Hunt se bude   ženit. Přípravy na svatbu   vrcholí, ale náš agent   musí odjet. Jedna z jeho   „žákyň“ má problém.   Ethan s týmem vyrážejí na   záchrannou akci. A o zábavu   je postaráno. Miniaturní   bomba v hlavě – o co tady   vlastně jde? Samozřejmě   jako vždy, v první řadě   jde o prachy, tedy o velmi   výnosný obchod se zbraněmi.   Ethanovi dá trochu zabrat,   než se zorientuje v tom, kdo   je tu „ten zlý a kdo ten   dobrý“, protože opět se   střílí do vlastních řad.   Ale tajný agent   prvotřídních kvalit si umí   i tentokrát poradit. Otázek   je tentokrát víc než je   zdrávo. Kromě otázky „co   je to králičí packa“,   trápí Ethana i otázka, kde   je jeho nastávající a jak   ji ochránit před   bezohledným padouchem…

I v tomto díle se   dočkáme spousty akčních   scén, nechybí honičky autem   i vrtulníkem, návštěva   Vatikánu, masky a převleky,   obligátní slanění po   střechách, vloupání do   zabezpečené laboratoře, i   prostý běh po střechách v   nezvyklých kulisách   Šanghaje. Prostě bezva   špionážní dobrodružství,   které si nijak nezadá s   předchozím dílem. Já jsem   se bavila.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Nejlepší díl z celé   trilogie, který napětím   překonává první díl a   dokonalou akcí překonává   ten druhý. Skvělé akční   scény, dobří herci a občas   i nějaké ty zvraty. Přesně   to co od akčního thrilleru   chceme.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2013
Rozhodně jedna z těch   lepších akčních sérií.   Dost ze scén je trochu   přehnaných a zbytečně   "překvapivých",   ale celkový dojem je   ucházející a rád se někdy   za delší dobu podívám   znovu.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2018
║Rozpočet   $150miliónov║Tržby USA   $134,029,801║Tržby   Celosvetovo $397,850,012▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $1,405,213 //počet predaných   kusov 67,429║ Tržby za   predaj DVD v USA $49,918,125   //počet predaných kusov   2,891,336║ J.J. Abrams   konečne našiel tu správnu   vyváženosť pre túto dosť   rozpačitú sériu, konečne   to má niečo do seba a nie je   to len o bezduchej akcii.   /videl v kine: 85%/
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2006
Precizna remeselnicka   praca-tak posobi na mna tento   film,ktory vsak neprinasa nic   nove.Snaha o dramatizaciu a   ozivenie v podobe   zakomponovania Ethanovej   rodiny/manzelky/ do deja sa   nepodarila.Prakticky vsetko co   uz bolo v predchadzajucich   dieloch je aj tu,ale v novom   kabate a to nestaci.Nedivim   sa,ze na uspech   predchadzajucich dielov tento   film nenadviazal.Mam   strach,aby sa z MI4 nestali Mr   and Mrs Smith 2.Sepka sa o   tom,ze v 4.diely ma hrat prave   B.Pitt,tak som zvedavy :)))
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Mission: Impossible III
Skvělý film, který přímo   překypoval akcí a určitě   taky nenudil. Akční scény   byly dynamické a svižné.   Ocenil jsem taky jednotlivé   mise našich hrdinů, které   byly propracované do   posledního puntíku. Nejvíc   se mi líbilo, jak přesně   udělali tu masku. Film měl   průměrný děj, průměrnou   zápletku, což u akčních   film není zas tak   důležité, ale zato konec   byl překvapující. Jedním z   padouchů byl chlápek, který   s Ethanem celou dobu   spolupracoval, no to jsem   opravdu nečekal. A nakonec by   mě zajímalo, co to vlastně   ta zaječí packa je.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.11.2019
J.J. Abrams nám připravil   výbornou adrenalinovou   akční pecku. Nutno   podotknout, že i několika   letech mě film ani vteřinu   nenudil a dobře bavil.
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2006
Rychlá adrenalinová jízda s   přehledným dějem plným   rozumné akce a někdy   zbytečných dialogů,nový   typ pohledu na svět hlavního   hrdiny v podání   T.Cruise,který se fakt   předved,ani nepamatuji kdy se   mi naposled jeho   hereckývýkon tak líbil.   Avšak všechny klady mají   zde i své zápory.Úvodní   osvobozovací akce zajaté   agentky byla pro mě jak ze   špatného snu,naštěstí se   vzápětí děj slibně   rozjíždí a napětí   vzrůstá.Jak rychle film   přešel z braku do hvězdné   podívané, tak na konci   uvadal a od scény s   elektrošoky,kdy Tom usnul   jsem už byl zas jak v jiném   filmu.
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Od prvních vteřin   nekompromisně nesmlouvavá, v   akčních momentech   nadživotní se strhující   trikovou stránkou a ve   správné chvíli vždy   parádně odlehčená,   thrillerová pecka, která v   posledních letech nemá ve   špionážním subžánru   obdoby (vyjma ‚Bournů‘,   kteří jsou však v úplně   jiné lize). Abramsova režie   šlape přesně jako   švýcarské hodinky, které   se nezaseknou ani v komorněji   laděných scénách   zasnoubeného tajného agenta   (návrat domů po   neúspěšné akci patří k   tomu nejdojímavějšímu) a   díky geniálnímu castingu   ani v té nejslabší chvilce   nesklouzne k teatrálnosti.   Oscarový Phillip Seymour   Hoffman je chladnokrevný zmrd   jako nikdo jiný, Ving Rhames   sype suché hlášky jedna   radost, Michelle Monaghan   hraje víc než jenom   „krásku v nesnázích“ a   i Tom Cruise je sledovatelný,   i když i zde občas zahraje   svou obvyklou pózu. Ale i tak   je M:I-3 tou nejlepší   možnou jednohubkou, která   může z vod standardního   hollywoodského mainstremu   spatřit světlo světa.
kali.4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.6.2007
Po klišovité a nereálné   „dvojce“ přichází   realistická a promyšlená   „trojka“, provedená   téměř v Greengrassovském   stylu. Tom Cruise je   tentokrát bezmála   stoprocentní, navíc sem tam   propocený, pomlácený a   zoufalý, jako bonus ještě   zamilovaný tak, že mu to   naprosto věříte. Více než   zdatným protivníkem mu je   charismatem sršící Philip   Seymour Hoffman (dle mého   jeden z   nejcharismatičtějších   padouchů stříbrného   plátna; scéna, v níž   počítá do deseti, je   nezapomenutelná), jenž   suverénně válcuje Ethanovy   minulé soupeře. Za zmínku   určitě stojí i nezbytný   hláškující černoch v   podání Vinga Rhamese a   Jonathan Rhys-Meyers, který   navzdory minimu prostoru   názorně předvádí, jak má   vypadat skutečné herectví.   Je výborné, že si Abrams na   těch správných místech   utahuje z klišé, obzvlášť   závěrečné   "objímání" asi   leckomu vyrazí dech (proto tu   scénu tak zbožňuji ;-)).   J.J. zkrátka vykouzlil   vynikající a efektní   akční podívanou se   skvělými nápady,   adrenalinovými sprinty a   atmosférou, jež Vás udrží   před   obrazovkou/displejem/plátnem   až do naprostého konce. Je   to prostě jízda.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.5.2009
Opět Tom Cruise ve filmovem   trháku Mision Impossible   3.Opět nám ukazuje svoje   kvality.Tentokrát to bude   osobní.Efekty dobrý a taky   atmosféra.Má tu i velmi   dustojného protivníka   P.S.Hoffman.Dávat bomby do   hlavy je opravdu   zajimavý.Pujde i po jeho   ženě i po něm.Vyřeší   problem?A to je aby se mu   hlava neroztrhla na kusy...má   tam totiž nálož v   hlavě....asi mu to páli...
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2008
Tak musím říct že ze   všech třech dílů je tento   nejpovedenější.Napětí a   akce od začátku do   konce.Nestačí než doufat   že bude další film.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.2.2008
Jednoznačně nejlepší díl   prozatimní trilogie , která   po prvním dobrém dílu   nabrala klesající tendenci v   podobě druhého   pokračování , zpackaného   Johnem Woo , aby se opět   vrátila , tentokrát v jiném   a jednoznačně lepším   světle. J.J. Abrams , který   doposud vynikal pouze v   seriálové tvorbě to vzal   zkrátka a ukázal že   dokáže zaujmout a pobavit i   v celovečerním filmu a   natočil parádní akční   pokračování   neuvěřitelných   dobrodružství tajného   agenta Ethana Hunta v podání   opět skvělého Toma Cruise ,   které jsem si zamiloval hned   při první projekci. Akce je   přiměřeně dost , je dobře   natočená a je vidět , že   jen málo částí z ní je   proloženo počítačovými   efekty , které jsou na velmi   dobré úrovni a nejsou   prakticky vidět. Velmi dobré   je i obsazení hlavních rolí   , až na manželku hlavního   hrdiny , ale zvyknul jsem si   postupem času. Zápletka   snímku je velmi dobrá a   velkou devízou tohoto snímku   je , že se pořád něco   děje a režisér nenechá   diváka skoro vydechnout ,   "ďábelská"   hlavní záporná postava v   podání Phillipa Seymoura   Hoffmana dodává filmu   potřebné grády , herci ve   vedlejších rolích jsou   nadprůměrní , celkově   ovšem záporáci nemají až   tolik prostoru , ale dokáží   dát o sobě vědět   dostatečným způsobem a vše   je natočeno a pojato velmi   působivě a neotřele.   Prostě popcornovka jak ma   být!
gorous
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
skvělá jízda Toma   Cruise,jeho preciznost v tomto   díle,propracované   zcény,akční podívaná se   vším všudy.,myslím že   režisér přidá další díl   a ten bude zase o kousek   ještě lepší dávám 10   bodíků za nejlepší   obsazení ,světového   formátu a to Tom Cruise je
Snape
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.5.2008
Perfektne provedene, vyborny   Cruise a jeste lepsi Hoffman.   Tak patologickeho   inteligentniho zabijaka jsem   snad v zadnem filmu nevidel.
ZuzikD
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Tak určitě je to nejlepší   díl z řady Mission:   Impossible, triky jsou mnohem   lepší, propracovanější,   některé scény jsou dost na   hlavu ale v kterém filmu   nejsou....ale hlavně mi   vadí. že tam stále hraje   ten Tom Cruise a v tomto díle   se k němu přidává další   můj neoblíbenec Philip   Seymor Hoffman. A dále mi   vadil ten přeslazený konec,   ten určitě být nemusel.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.6.2018
Dobrý film tak akorát   akční. Sice mi na začátku   úplně nevyhovovala to rovnou   do děje. Vzalo to ten moment   překvapení, i když film byl   stejně předvídatelný.   Podstatně méně ovšem než   ty předchozí. Tom Cruise   vypadal poměrně dobře.   Hlavně jeho akrobatický   kousky a adrenalinový sporty.   Zajímavý konec a vše ok.   Jen trocha tempa chybí.
BlackElvis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Neviděl jsem Lost ani Alias,   ale Abrams si s třetím   dílem jen vydařené série   poradil fantasticky. Kdo by si   po dvojce myslel - kterou   dokonce režíroval sám John   Woo - že vznikne tak   výborná akční zábava,   která bude mít tak skvělé   herecké výkony,   hnusně-sympatického   záporáka, realistickou akci,   ale hlavně taky plno emocí.   S radostí oznamuju, že   Mission: Impossible III   překonal své předchozí   díly a že není jen dalším   akčním filmem. MI3 se   narozdíl od ostatních   akčních filmů může   pyšnit mistrovským   scénářem. To se v rámci   akčního žánru jen tak   nevidí.
AshT
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Pro mě nejslabší díl   Trilogie.Navazovalo tam velky   ho.....
Nechápu když   tom cruis (Hand) měl z   přítelkyní ve filmu   dítě.Jak mohl být ve 3 z   jinou ženou a nebylo to   objasněno.Jinak se tam   opakoval děj spředešlích   dílu.Takže říkam nic moc   :(
Nymeria
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2011
tento film ma naozaj bavil, aj   keď mal slabé chvíľky :D   príjemné akčné scény,   určite lepšie ako Mission   impassible II...:)
Rendys
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Tom Cruise tentokrát zapoměl   na svou Katie Holmes doma a   konečně zase hraje. Možná   toho klučinu se slavným   úsměvem nenávidíte, ale   pro mě zůstává velmi   kvalitním hercem. JJ s Tomem   posouvají celou postavu   Ethana Hunta do realnějších   obrysů než byl nesmrtelný   Ethan Hunt v minulých   dílech. Konečně také Ethan   našel důstojného soupeře.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.9.2018
Iba jedna akčná scéna je   naozaj super (a navyše ju už   poznáme z traileru) a chýba   i hi-tech náboj, tak typický   pre predchádzajúce diely.   Tieto handicapy ale zakrýva   skvelé vyváženie   autentickosti (!) s humorným   nadhľadom a hlavne dynamická   story, v ktorej sa neustál   deje niečo dôležité,   poháňané urgentnosťou a   emóciami. Ethanov vzťah k   jeho novomanželke funguje   parádne a keď je v hre jej   život, ide o viac ako o   záchranu sveta. A scény so   super zloduchom Philipom   Seymourom Hoffmanom sú o to   pôsobivejšie, o čo menej ho   vidieť na plátne. Hoffman je   samozrejme zo všetkých   hercov najlepší, no i Cruise   podáva výkon, za ktorý ho   nemožno kritizovať. Velmi   odlišný, no veľmi dobre   funkčný diel série.   Popcorňák, ktorý, podobne   ako Bourneovky, neurazí   intelektuála. Úplne najviac   ma potešili krkolomné   zábery, začínajúce na   Cruisovej tvári a   kontinuálne sledujúce jeho   následné akrobatické kúsky   (skok z mrakodrapu, beh po   čínskych strechách).   Dôstojná záplata absencie   De Palmovej a Wooovej   eye-candy akcie.
wawer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.4.2007
Mission: Impossible III.   potvrzuje svou úrovní   překvapivou vzestupnou   tendenci, která není u   podobných serií jako je tato   obvyklá. "trojka"   je prozatimním vrcholem a to   zejména zasluhou kvalitního   scénáře, překvapivě   dobrého Cruise a především   režiserá J.J.Abramse, který   se prezentuje svým debutem   podobně suvereně jako před   lety Michael Bay. Jen   doufejme, že Abrams půjde   tím správným směrem
ickov
Hodnocení:
Přidáno: 10.6.2007
Kvalita, akcia, Tom Cruise ,   proste tento diel nemá chybu,   hoci sa vraví, že ďaľšie   časti nikdy nie sú také   perfiš ako bola prvá, tak   tentokrát to podla môjho   názoru neplatí. Oplatí sa   vidieť a vyhodiť za to   prachy.Nie je nad dobrý   oddych pri dobrom filme
Duster
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Jednoznačně nejlepší díl   série. Děj je mnohem méně   komplikovaný, průhledný a   vcelku předvídatelný, ale   tady to absolutně nevadí.   Tady není důležité ani tak   co, jako spíš jak. Forma   jednoznačně vítězí nad   obsahem. A upřímně řečeno   - takováhle strhující   podívaná se zas až tak   často nevidí. Už hned   úvodní geniální scéna   připoutá diváka k plátnu   (obrazovce) a už nepustí. Za   celé dvě hodinky není kde   se nudit, je tu plno   originálních nápadů a   lahůdkových scén. Vše v   solidním tempu a v mírné   nadsázce. Řemeslně velmi   zručně, podpořeno   zajímavou hudbou. Cruise   obecně moc nemusím, ale   jinak je herecké obsazení   skvostné, zvlášť, co se   týče padoucha v podání   Philipa Seymoura Hoffmana.   Takhle nějak jsem si filmovou   Mission Impossible   představoval (konečně i s   větším důrazem na týmovou   práci) a je dobře, že   alespoň napotřetí to   vyšlo.
Hammer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2006
3."nesplnitelná   mise" se velmi povedla!   Oproti dvojce je agent Ethan   Hunt více... člověk. Stále   zvládá perfektní kousky,   ale už není tak 100%   neprůstřelný jako ve   dvojce. Taky se konečně   jednou i více dovídáme o   oddělení MIF a dokonce o   Ethanově osobním životě,   který se(neúspěšně)   snaží skloubit se svou   profesí.
Skvělé   precizní tajné akce týmu   (to se mi vždycky   líbilo:-)), perfektní   hlavní záporák v podání   Philipa Seymoura Hoffmana.
Mgb
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Ten film je dobrý. Protivník   je opravdu tvrdý, konečně   se ke slovu dostává týmová   práce, akční scény mají   náboj a jsou skvěle   natočeny a příběh je   zajímavý a poutavý. Ale ten   konec. 80% filmu je co   sledovat, ale na konci asi   došel scénáristovi   střelný prach a tak to   chtěl mít co nejrychleji za   sebou. Škoda, že nebyl   odvážnější. Takhle ten   film pro mě končí dost   něšťastně. Jen by mě   zajímalo, co byla ta   králičí packa. Asi to, co   bylo v Pulp Fiction v tom   kufru :-)
Jersey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2009
J.J. Abrams se u mě   M:I:-trojkou dostal mezi   režizérskou elitu. Tohle je   nejlepší akční thriller   všech dob ( pokud pokládáte   Die hard 4.0 za thriller tak   až druhý :-))! Vynikající   akční scény se spoustou   skvělých nápadů a zvuk   podobně geniální jako v   Cloverfieldu. Zkrátka   dokonalý akčňák! Asi   začnu Abramsovi říkat   Spielberg jr. :-) ...
Peto508
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2008
Najlepší film zo všetkých   častí,super réžia a fakt   dobrá akcia.Je tam vela   suchých miest.Ale niektoré   scény sú super ako   napríklad tá na   dialnici.Koniec ma trochu   prekvapil.
SPECNAS
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Paráda
Tom Cruise tentokrát zapoměl   na svou Katie Holmes doma a   konečně zase hraje. Možná   toho klučinu se slavným   úsměvem nenávidíte, ale   pro mě zůstává velmi   kvalitním hercem. JJ s Tomem   posouvají celou postavu   Ethana Hunta do realnějších   obrysů než byl nesmrtelný   Ethan Hunt v minulých   dílech. Konečně také Ethan   našel důstojného soupeře.   Oscarový P. S. Hoffman je   zpět v roli úplně jiné   než byla role spisovatele   homosexuála. Působí velmi   skutečně a opravdu vás   přesvědčí o tom kým je a   to arogantním prodejcem   zbraní. Jednoznačně   poráží oba dva záporáky z   minulých dílů a nasazuje   laťku poměrně vysoko pro   čtvrtý díl, kterého se   doufám dočkáme
IceCold
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2006
Tak toto som nečakal ani v   tom najkrajšom sne!Tak toto   sa ani z ďaleka nedá   porovnať s ostatnými dielami   misií!!!Po zhliadnutí tohto   filmu som nechcel odísť z   kina!Perfektné!Cruise a   J.J.Abrams   dohromady...fantastická   kombinácia,ktorá ma každú   chvíľu dvíhala zo sedadla a   nenechala ma zatvoriť ústa   ani na chvíľu!
mk-mikes
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2008
Snímek, který by bylo   určitě škoda přehlédnout.   Podle mého je nejlepším   kouskem z dosavadní trilogie,   následovaný jedničkou.   Někdy až nemožné   kaskadérské kousky a akční   scény podtrhují chytlavý   příběh a celkovou   atmosféru filmu.
CHiPoun
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Po průměrné jedničce,   podprůměrné dvojce je tu   velmi nadprůměrná trojka.   Moc jsem se na tento film   nehrnul, ale svojí akcí,   napětím, zápletkami mě   dostal. Bude čtyřka? :o)
nadans
Hodnocení:
Přidáno: 10.4.2007
toto je snad nejlepší z   dílů,Tom předvedl dobrou   roli,fajn pokoukání.
cd68
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Tento film se mi při   porovnání líbil z celé   trojice nejvíce.Líbil se mi   samozřejmě tím,že měl   akce a možnosti současnosti   /zbraně a udělátka/ ale i   celým smyslem scénáře a   nepřehnání to s poč.triky   jako ve dvojce,která byla   přepočítačovaná a ne   odehraná herci.Prostě-líbí   se mi a doporučuji   shlédnout.
alex333
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.1.2009
perfetny akčny film,ktory vas   drži v napeti od začiatku do   konca,super akčne sceny a   vyborny Tom Cruis,čo k tomu   dodat,parada

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih122370minih122370November Man (2014) 
The November Man n
minih41119minih41119Lolinka a knírač (1998) [TV inscenace] 
Lolinka a knírač n
minih118606minih118606Air Force One: Poslední let (2012) [Video] 
Air Collision n
minih11631minih11631Lovec jelenů (1978) 
The Deer Hunter n
minih35412minih35412Pán prstenů: Návrat krále (2003) 
The Lord of the Rings: The Return of the King n
minih48507minih48507Ninja Assassin (2009) 
Ninja Assassin n
minih178662minih178662Rozum, cit a sněhuláci (2019) [TV film] 
Sense, Sensibility & Snowmen n
minih38380minih38380Protivný sprostý holky (2004) 
Mean Girls n
minih40656minih4065616 Bloků (2006) 
16 Blocks n
minih45514minih45514Rebel (1970) 
No Place to Hide/Rebel n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Mission: Impossible Odplata - První část (2023)

 Mission: Impossible Odplata - První část (2023)
Mission: Impossible Odplata - První část n
Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Christopher McQuarrie

(pokračování)

Mission: Impossible - Fallout (2018)

 Mission: Impossible - Fallout (2018)
Mission: Impossible - Fallout n
 
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Christopher McQuarrie

(pokračování)

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015)

 Mission: Impossible - Národ grázlů (2015)
Mission: Impossible - Národ grázlů n
Mission: Impossible - Rogue Nation
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké / Hongkong / Čína
Režie: Christopher McQuarrie

(pokračování)

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

 Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)
Mission: Impossible - Ghost Protocol n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké / Spojené arabské emiráty / Česká republika
Režie: Brad Bird

(pokračování)

Mission: Impossible II (2000)

 Mission: Impossible II (2000)
Mission: Impossible II n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: John Woo

(pokračování)

Mission: Impossible (1996)

 Mission: Impossible (1996)
Mission: Impossible n
 
Žánr: thriller / špionážní / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian De Palma

(pokračování)

Reklama