reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Madonna / What It Feels Like For A Girl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2007
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.12.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
markovenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.8.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2009
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Wharan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.9.2007
majasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2009
SEEDER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18003minih18003Romeo krvácí (1993) 
Romeo Is Bleeding n
minih36099minih36099Doktor z vejminku (1982) [TV seriál] 
Doktor z vejminku n
minih44977minih44977Kinobox (1993) [TV cyklus] 
Kinobox n
minih42473minih42473Bravo Girls: Všechno nebo nic (2006) 
Bring It On: All or Nothing n
minih4111minih4111Bílý tesák (1973) 
Zanna Bianca n
minih15199minih15199Otčina (1994) [TV film] 
Fatherland n
minih34114minih34114Šílenec (2001) 
The Caveman's Valentine n
minih14579minih14579O princi, který měl o kolečko víc (1992) [TV inscenace] 
O princi, který měl o kolečko víc n
minih40091minih40091Dva na schodišti (2004) [TV film] 
n
minih38638minih38638Sladké hořkosti Lidy Baarové (1995) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.2 %
8   - Faye
10 - Yahis
6   - MaKy92z
10 - markovenka
8   - Zdenek13
9   - Topi
7   - uriel
7   - korousvacl
10 - Wharan
10 - majasko
1   - SEEDER
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599612
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.234/0.212