Duben
ohodnotit

Jeepers Creepers 2

Like Hell: Jeepers Creepers II

Další název:
Jeepers Creepers 2 / Jeepers Creepers 2: The Second Night / Like Hell: Jeepers Creepers 2
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
13.11.2003
„Vychutná si tvůj strach.“

Komentáře k filmu Jeepers Creepers 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
Pitryx
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.11.2015
Skoro na stejné úrovni jako   první film, jen jsou   detailně rozpracovány efekty   poškozené hlavy a pár   jiných. Za to plus. Bohužel   je zde také více   vykecávání, za to mínus.   Já bych tedy snímek   ohodnotil stejně jako film   první. Prostě průměr, ale   tento je lepší v některých   detailech. Bohužel, moc jich   není. 201503299401/9947
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.6.2011
Jeepers Creepers II
Úvodní scénka v poli to   bylo něco pro mě, protože   nic mě nevystraší jako   strašák na poli a k tomu   dovedete si představit, že   ten strašák je Jeepers   Creepers, to jsou dvě noční   můry. Příběh se   rozjíždí poměrně rychle a   je na co koukat to popřít   nemůžu. Docela mě pobavila   scéna, kdy si Jeepers   vybírá svou večeři hlavou   dolů a mrká na studentíky,   cení zuby, vypadá to jako ve   školní jídelně. Jeepers 2   měl rozhodně atmosféru, to   mu nemůžete upřít i když   jsem měla jisté obavy nebyla   jsem vůbec zklamaná.
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.10.2017
Předchozí snímek byl co se   týče budování temné   atmosféry a strachu dobrý. V   tomto dalším příběhu se   vše naprosto rozpadlo. Opět   tu máme cestu odněkud někam   tentokrát autobusu s   mládeží, které jen tak z   ničeho nic něco napadne. My   to něco už známe a tak se   tvůrci snažili jít, co se   týče této postavy, do   většího extrému, leč   marně. Tady to už prostě   nefunguje. Boj mládeže o   přežití nemá nic   nabídnout. Tohle už tu bylo   tolikrát, že hororový   fanoušek přesně odhadne, co   se bude po deseti minutách   děje dál odehrávat. Tak   ohromná je předvídavost.   Temná stránka věci?   Napětí? Strach? Ne. Vůbec   nic. A tak z toho zůstala jen   bohapustá hororová etuda bez   jakékoli ambice.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Volné pokračovanie hororu   scenáristu a režiséra   Victora Salvy nadväzuje na   príbeh o krvilačnom   monštru, ktoré sa zjavuje   vždy po dvadsiatíchtroch   rokoch, aby sa nasýtilo   ľudským mäsom. Dej je plný   akčný momentov.
261972
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.8.2011
Rozhodně mě to nezaujalo   tak, jako jednička. O hodně   horší příběh a herci.   Chyběli tam hlášky na   který se nezapomíná a   nebylo to tak napínavé.   Líbili se mi jen ty   basketbalisti a ta zrůda
superfilmar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.8.2012
Můj nejlepší kamarád je   věcí jménem Jeepers   Creepers naprosto nadšený a   je to pro něj nejlepší   hororová postava. Pro mě ne.   To ale nic nemění na tom,   že je to borec. A taky to nic   nemění na tom, že jednička   byla příjemná, napínavá a   zábavná podívaná i když   jen průměrná. U jedničky   jsem měl strach (je to už   dlouho, co jsem to viděl) ale   dvojka byla ještě o stupeň   horší. Dokonce byla tak   pitomá, že mě ani Creeper   nebavil. Herci byly dementní,   příběh taky a atmosféra a   napětí si daly dovolenou v   háji. Ta hodina a tři   čtvrtě pro mě byla   utrpením. Jen ten konec byl   luxusní... Ta dvojka byla tak   blbá, že se nemůžu dočkat   trojky. Ať se Creeper vrátí   za 23 let, nebo radši ať   zaspí. 45%.
Pecik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.2.2015
Už u jedničky nebylo o co   stát a stejně jsem se nechal   ukecat a koukl na dvojku -   výsledek ještě horší -   snad nebude třetí :-)
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.8.2018
║Rozpočet   $17miliónov║Tržby USA   $35,667,218║Tržby   Celosvetovo $63,102,666║ Na   pokračovanie sa to dalo   zniesť. /45%/
Deviant_Girl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.7.2022
Lov pokračuje dál
Druhý díl je slabší ale   není to špatný film. Jen ta   parta teenagerů v autobuse   mě .oc nebavila. Úvod ale   nebyl špatný a to ani   finále. Vcelku důstojný   pokračování.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2009
Tento díl o nenažraném   masožravcem byl atmosfericky   rozhodně slabší.Všechno   ale zachránila akce a dost   nechutné scény.
Faustka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2010
Tak jsem asi jedna z mála   komu to nepřišlo, jako   úplně stupidní horor s   ubohejma hercema a špatným   scénařem, už jsem viděla   daleko horší horory. Ve   dvojce dostal Jeepers Creepers   daleko víc prostoru a   můžeme si počkat dalších   23 let na jeho odvetu.
Vídžej
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.2.2004
Nevím, proč, ale fakt   lituju, že jsem na ten film   šel. Jo už jsem si vzpoměl,   protože to vlastně ani nebyl   film. Tím označením bych   degradoval vše, co bylo   natočeno do této doby a kdy   bude.
MaKy92z
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Oproti predchádzajúcemu   dielu tentokrát ide o   akčnejší žáner. Teraz sa   obeťami krvilačného   monštra stáli študenti   strednej školy, ktorý sa   práve vracali domov   školským autobusom z   futbalového zápasu. Tento   film má oproti prvému dielu   oveľa viac zaujal svojím   obsahom a dejom. Dosť   zaujímavou vecou bolo   sledovanie niektorých   nechutných scén, pri   ktorých niekomu behal až   mraz po chrbte.
bouncer
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.1.2004
Jeeeeep
No teda, tak začnem. Není to   hororové, není to   komediální, není to   krvavé! Jednička se mi   líbila do doby než ukázáli   toho vraždícího rakeťáka   a tady ho ukázali hned na   začátku, z toho   výplývá...Vytartila se i ta   hezká písnička Jeepers   Creepers. A ještě k tomu   kopírují South Park (díl,   ve kterém uváznou se   školním autobusem na horách   a monstrum je postupně žere   :-))
Warrior7
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2010
jestli bych měl srovna první   a druhý díl, tak musím   říct, že oba jsou na   stejné úrovni...v prvním   díle tvůrci sázeli více na   strašidelnou atmosféru, v   druhém na nechutné   scény...film bych zařadil do   kategorie "na jedno   podívání"...
Steawi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.10.2010
Co mě na filmu nejvíc baví   je,když se   vzpomíná,popřípadě vrací   se ke scénám,které už   dávno dotyčným filmem   proběhly.Tady je to   orginálnější v tom,že je   tu nastíněna navrácená   myšlenka z Jeepers creepers   I. (konkrétně myslím   jednoho ze sourozenců,který   se snaží navést školní   autobus na jinou trasu).A   dále oceňuji,že na to,že   se jedná o pokračování,je   to celkem dobře odvedená   práce (řekněte mi,kdy jindy   se povede druhý   díl,že).Bavilo mě to a i   mile překvapilo.
Tristan_
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.10.2007
Skvělé a napínavé   pokračování prvního dílu   Jeepers Creepers je ještě o   trochu lepší než první   díl...
fifoml
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.2.2005
tak u tohohle filmu plati ze   jednicka bude vzdy jednicka.   Nevim proc ale uz to neni tak   hrozny. Dalo se na to koukat a   nelekat se u toho. Z jednicky   sem uz vedel presne odhadnout   co se stane a jak to vsechno   skonci.
Kristi
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.5.2004
Jeepers, Creepers, where did you get those eyes!
Tááák, nemohu uvěřit, že   tomu dávám 5 hvězdiček.   Musím ale říct, že do kina   bych na to jít nechtěla,   spíše se na to dívat pro   zkrácení nudy. Prostě   jasně, typický   teenagerovský film.
dustur
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.9.2006
KTOMU TO FILMU IBA TOLKO   SPATNY REZISER,KTORY PODLA MNA   ANI SAM NEVIE CO   NAKRUTIL.JEDNICKA JE OD TOHTO   FILMU OVELA LEPSIA.TO TO JE   SLABY FILM.ANI NA ODYCH TO NIE   JE DOBRE.
Bouvard
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.8.2004
To není horor. Snad jen dva   momenty, které lehounce   nahánějí hrůzu.   Přihlouplý scénář.   Ztráta času.
pravo
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.4.2008
EVERY 23RD SPRING FOR 23 DAYS   IT GETS TO EAT. V priebehu   krátkeho obdobia som zhliadol   zopár hororov a prekvapuje ma   absolútny nedostatok nápadov   scenáristov, keď použijú   najjednoduchší možný   stokrát použitý model-   skupinka ľudí prechádza   pomerne opustenou krajinou a   zdrží ich porucha ich   osobného transportného   vozidla (videné v Hory majú   oči, Texaský masaker   motorovou pílou: Počiatok a   tento film.) Ak spomenúť   nejakú výnimočnosť oproti   ostatným tak v tomto filme   ide aspoň o najväčšiu mnou   videnú skupinu   potencionálnych obetí. Filmu   sa nedarí nabudiť atmosféru   hrôzy a napätia, pretože   mnohé situácie pôsobia   veľmi zábavne (napr.   opaľovanie na streche,   kukanie potvory do autobusu,   dialógy...) či akosi   rozprávkovo ( úvodná   sekvencia únosu chlapca,   mimoriadne schopnosti jednej   roztlieskavačky .) O absencii   logiky som dostal ubezpečenie   na začiatku, keď černoch   vybehne oproti idúcemu autu a   keď sa ho šofér toho auta   spýta či niečo nepotrebujú   tak povie, že nie iba aby   informovali diaľničnú   hliadku - prečo s ním   nešiel jeden z dospelých po   pomoc?( možno nie najlepšia   možnosť, ale určite   najlogickejšia). Takže som   vypol mozog a s miernym   úsmevom som začal tipovať   koľký s tých ľudkov   (maximálne odosobnené   postavy, ktoré nedostanú   príležitosť nájsť si   cestičku k divákovi)   prežijú a kto z nich v   najbližšej dobe obohatí   stravný lístok pekelne   hladného záporného (v   rámci štandardného   zatriedenia) hrdinu..   Paradoxom je, že celý čas   som rozmýšľal čo okrem   názvu to má spoločné s   jednotkou a ... .Film mi   príde najvhodnejší pre   fanúšikov seriálu Buffy,   zabíjačka upírov a   komediálnych hororov . SNÁĎ   NECHCEŠ, ABY SME VYSTÚPILI Z   AUTOBUSU?
Nannar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2009
Pokračování filmu o   démonovi, který ujíždí na   písničce Jeepers Creepers je   oproti prvnímu dílu méně   tajemný, ale o to víc   zábavný. Mnohdy jsem si ale   říkal, že se nejedná o   horor, ale o komedii. Hlavní   zloduch byl dobře   propracovaný. Dvojka se mě   líbila o chloupek více než   jednička.
ja.rebel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Čekala jsem málo a dostala   ještě míň. Tohle snad   nemohlo chytit ani   fanatického fanouška   hororů, schopného   zkonzumovat cokoli z tohoto   žánru.
romarikan
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.2.2009
jeepers creepers priserne   skarede monstrum ,ktory   pojedava ludske tela sa   vracia..prichadza po 23r a na   23 dni..no a prisla aj j-p   2..este horsia nez   jednotka...oba su prepaaky a   na mile vzdialene od hororov.
TerezaMondeková
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2018
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.
jarik
Hodnocení:
Přidáno: 11.11.2003
trochu menej strachu
Je to dobre pokračovanie iked   uz nenabieha tolko husej koze   ako pri Jeepers creepers 1 .   No musim uznat ze reziser   dokazal pekne naservirovat   cely skolsky autobus tejto,,   priserke´´
Fire02
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.11.2008
Jeepers Creepers II je   bezpochyby průměrný, místy   i dle mého názoru   podprůměrný horor. Má v   sobě mnoho klasických   napínavých sekvencí. Na   samotném začátku, kdy   chlapec pracující na   rodinné farmě, nastavuje   strašáky do pole a   zjišťuje, že je něco v   nepořádku je docelá   působivý. Však se nechte   překvapit. Postupem času se   však divák začne docela   nudit a až na pár vyjímek   je originality po skrovnu. Co   se dialogů týká, také   docela slabota. Jeepers   Creepers II není nějakým   závratným hororem ale na   úplné dno také nepatří.   Za shlédnutí stojí. Ale   nečekejte zázraky. Lehký   podprůměr.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih123534minih123534Andílek na nervy (2015) 
Andílek na nervy n
minih35972minih35972Zachýsek, zvaný Rumělka (1990) [TV inscenace] 
Zachýsek, zvaný Rumělka n
minih6799minih6799Double Team (1997) 
Double Team n
minih48915minih48915Český koncert (1960) [TV film] 
Český koncert n
minih36828minih36828Karamelka (2002) 
Brown Sugar n
minih45786minih45786Carrie (2002) [TV film] 
Carrie n
minih42512minih42512Tesáky (2001) 
Fangs n
minih24743minih24743Temno (1950) 
Temno n
minih11203minih11203Stěhujeme piano (1932) 
The Music Box n
minih25844minih25844Vyděrači (1997) [Video] 
Excess Baggage n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jeepers Creepers 3 (2017)

 Jeepers Creepers 3 (2017)
Jeepers Creepers 3 n
 
Žánr: akční / horor / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Victor Salva

(pokračování)

Jeepers Creepers (2001)

 Jeepers Creepers (2001)
Jeepers Creepers n
 
Žánr: horor / thriller / drama
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Victor Salva

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Přítelkyně pana ministra (1940...

09:55 - 11:20

18 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Znovuotevření baziliky sv. Vav...

10:00 - 11:30

13 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

NOVA - Pětka s hvězdičkou (1985)

09:15 - 10:55

58 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Hlava rodiny (1991)

09:45 - 11:55

28 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190603
Osobností: 697936
Fotografií: 764352
Plakátů: 376796
Obsahů a biografií: 178341

Poslední komentáře

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Fakjů pane učiteli 3 (2017) [DCP...

Fakjů pane učiteli 3
Jednoznačně nejslabší díl   a doufám, že je poslední.   Že to bude přehnaná   nereálná ptákovina člověk   čekal, ale že to bude až   takhle špatný, to jsem   nečekal....

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Tři muži a nemluvně (1987)

Tři muži a nemluvně
Celkem příjemná rodinná   komedie, kde člověk nesmí   moc přemýšlet nad naivitou   a kýčovitostí, které   snímek doprovází od   začátku do konce.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

První večeře (2018)

První večeře
Tedy, na to, že jde o   krátkometrážní studentskou   záležitost se stopáží   necelé čtvrthodinky, musím   smeknout před nápaditostí a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10