reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.5.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2007
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2014
AcidBurn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2011
Nikotyna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.3.2011
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2010
bukano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25701minih25701Klepání na nebeskou bránu (1997) 
Knockin' on Heaven's Door n
minih15062minih15062Osada Havranů (1977) 
Osada Havranů n
minih41191minih41191Šéfe, to je věc! (1982) [TV film] 
Šéfe, to je věc! n
minih93656minih93656Rozkošná Molly (2011) 
Lovely Molly n
minih122518minih122518Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý (2014) 
Død Snø 2 n
minih5833minih5833Dáma s kaméliemi (1981) 
La storia vera della signora dalle camelie n
minih4486minih4486Bosé nohy v parku (1967) 
Barefoot in the Park n
minih11246minih11246Ledová ňadra (1974) 
Les seins de glace n
minih9335minih9335Jako za starých časů (1980) 
Seems Like Old Times n
minih13262minih13262My Fair Lady (1964) 
My Fair Lady n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
9   - MARi0
8   - Faye
6   - kahi
10 - AcidBurn
8   - rosta12
10 - Nikotyna
9   - Darkman7
8   - bukano

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

17:10 - 18:05

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:50 - 17:45

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140560
Osobností: 602619
Fotografií: 520707
Plakátů: 252181
Obsahů a biografií: 129568

Poslední komentáře

Angelika, markýza andělů (1964)

Angelika, markýza andělů
Jméno Angelika je na poli   historických romantických   filmů obrovský pojem. Nic   fenomenálnějšího snad   natočeno do této chvíle   nebylo. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.5/0.473