Zari
ohodnotit

Plod noci

Nightbreed

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
97 minut

Obsah filmu Plod noci

 
Mladík Aaron má neustále noční můry, v nichž jej navštěvují příšery. Jeho psychiatr jej v přesvědčení, že je to důkaz toho, že má na svědomí místní vraždy, pošle do léčebny. Odtud Aaron utíká s dalším pacientem. Dostává se do tajemného města Midianu, jehož obyvateli jsou monstra. Je jimi napaden a musí se stát jedním z nich. Přijímá svůj úděl, ovšem netuší, že jej hledá jeho dívka a někdo, kdo má zájem na tom, aby bylo město vyhlazeno.

Autor: Prasoid
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Plod noci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.7.2022
Slabší průměr
Vím že existují dvě verze tohoto filmu ale já   viděla jen tu standartní a nebyla špatná.   Aspoň co se týče herců a masek. Hlavně   záporák Cronenberg byl dobrej. Jen příběh   mohl být lepší. Narozdíl od Hellraisera a   Candymana, je tohle sice originální film ale   trošku slabší příběhem a atmosférou.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.6.2008
Trochu horší Barker?
V porovnání s Barkerovým Hellraiserem se   nejedná o zase tak úplně rovnocenné dílo,   nicméně své kvality i navzdory poměrně   jednoduché zápletce (i když o tom se dá   diskutovat) má. Především v zaměření na   určité mytologické pozadí, jež dokresluje   bravurně zpracované masky (tedy většinou). K   tomu hraje povinně podařená hudba a před   kamerou se prohání husí kůži nahánějící   David Cronenberg.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama