Zari
ohodnotit

Hamlet [DVD]

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
100 minut

Obsah filmu Hamlet

 
HAMLET - slavný český muzikál v americké adaptaci a v původní české verzi! Muzikál Hamlet českého hitmakera Janka Ledeckého se v Praze dočkal strhujícího úspěchu, za který vděčí první řadě Ledeckého působivým, ale přitom chytrým melodiím, které příběh lásky a zrady v království dánském doprovázejí. Nemalou zásluhu nesou i písňové texty, nepostrádající humor a vtip hodný Shakespearova odkazu.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

collen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2016
Hamlet Janka Ledeckého je pohlazení na duši   viděné občas rozostřeně přes   "studánky" v očích.Je to jeden z   nejkrásnějších muzikálů na české scéně a   navíc autorské zpracování jedním z našich   nejlepších muzikantů - děkuji Jankovi s   pokorou.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2009
Muzikálové české nebe na mě působí asi tak,   že pro mě osobně byly největším zážitkem   muzikály Janka Ledeckého. Samozřejmě   vycházím z DVD záznamů. Osobně jsem byl na   Johance, Hamletovi a Romeo a Julii, takže DVD   záznam "neni ono". To je jasný. Ale   právě díky tomu, že na ně koukam na všechny   z DVD, mě přijde zpracování těch DVD-verzí   nejlepší a nejpřirozenější právě u Hamleta   a Galilea.
davidek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.11.2007
Ač nádherně udělaný muzikál, nemůžu dát   plný počet, protože Shakespeare je trochu   někde jinde. Verše Shakespeara jsou kouzelné a   jiné než český překlad od člověka, který   umí, ale není nejlepší. Omlouvám se Janku,   ale je to tak.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama