Jeden svět
ohodnotit

Deník nymfomanky

Diario de una ninfómana

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
8.1.2009
„Atraktivní žena a úspěšná manažerka si vede deníček s nejintimnějšími detaily svého šokujícího sexuálního života.“

Obsah filmu Deník nymfomanky

 
Val je velmi atraktivní, vzdělaná, mladá žena. Je zcela posedlá sexem. Vyhledává sex s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Stále loví nové muže a každé toto setkání jí uspokojuje. Její deník je svědkem všech jejích afér i s pikantními detaily. Její závislost na sexu je stále větší a větší, proto se rozhodne odejít z lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním klubu. Postupně ale odhaluje stinnou stránku tohoto zaměstnání: násilí a drogy. Smrt blízké přítelkyně ji přesvědčí, že musí svůj život změnit.

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)

oficiální text distributora
 
Související odkaz
 
Glosář Mirky Spáčilové: Proč vzít děti na Deník nymfomanky

Z výchovného hlediska se ze tří novinek českých kin hodí pro děti jen jediná. Ale opravdu by jim ty ostatní tolik ublížily? číst dál

Hodnocení: 50 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Christian MolinaChristian Molina  
hraje:
Geraldine ChaplinGeraldine Chaplin.....Abuela Val - babička [63]   
Leonardo SbaragliaLeonardo Sbaraglia.....Jaime [37]   
Ángela MolinaÁngela Molina.....Cristina [52]   
Llum BarreraLlum Barrera.....Sonia [39]   
Belén FabraBelén Fabra.....Val [30]   
Laura de PedroLaura de Pedro.....Isa   
Ferran LahozFerran Lahoz.....bdělý komentátor [51]   
Judith DiakhateJudith Diakhate.....Cindy [29]   
Natasha YarovenkoNatasha Yarovenko.....Mae [28]   
Mariona TenaMariona Tena.....Estefanía   
José ChavesJosé Chaves.....Pedro   
Pedro GutiérrezPedro Gutiérrez.....Hassan   
Jaume García ArijaJaume García Arija.....Alessandro [37]   
Laura GilLaura Gil.....prostitutka   
scénář:
Cuca CanalsCuca Canals  
námět:
Valérie TassoValérie Tasso.....stejnojmenný román - 2003 [39]   
hudba:
Roque BañosRoque Baños  
kamera:
Javier G. SalmonesJavier G. Salmones  
střih:
Luis de la MadridLuis de la Madrid  
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Bioscop
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Deník nymfomanky >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Máša13
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.5.2021
Celkem
zklamání. Erotiky pomálu a celkem amatérsky   natočená. Herecké výkony průměrné. Slušný   příběh, leč nepodařilo se ho dobře propojit   s ostatním dějem a vznikla trochu taková   patlanina...
Dap
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.10.2016
stojí za to vidět
film docela dobře ukazuje rozdílnost myšlení   mužů a žen, kdy v chlapském světě je sex   vnímán jako závazek, v ženském ne.
Možná   to pár chlapům pomůže změnit pohled   "věřících" na ženy a z toho   plynoucí pocit despotismu vlastněním partnera   na základě závazků...hloubku to má, ovšem   herecké výkony mají velké rezervy...za mě 70%
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.10.2015
Denníček o tom, čo som cítila
Vždy keď počujem o nenásytnej žene, tak mi na   um príde famózna a brutálna, vlastne famózne   brutálna poviedka od legendárneho romantika   Charlesa Bukowskeho o Majovi Thurup. V podstate   pre silné žalúdky. Ja som zas počul, že   nymfomania nie je bohviečo, a že žena dosť   trpí. Tu vo filme to bolo o ženskej, ktorá to   potrebovala, ale chcela lásku a vlastne nevedela,   čo chce a hlavne tým filozofovaním to bol dosť   des, babička sa snažila byť nad vecou, ale   vyznievalo to, staraj sa len o seba a svoju dierku   a ostatných si nevšímaj, ok. Podľa mňa mala   naša hlavná hrdinka, aby bola šťastná,   zájsť za nejakým animálnym kmeňom, kde by si   to užila do sýtosi, keďže tam toho ani moc   viac na robote nie je, lebo dnešní európski   zhíčkaní muži už jej nestačia, lebo sa musia   starať aj o dosť podstatné veci, ako ujsť za   kamošmi na chladené pivo, stihnúť fotbal,   alebo vyleštiť auto. Holt doba sa feminizuje a   vo filme to cítiť. Škoda, podobné filmy mi   nevadia a niektoré sú super, ale tu sa to   snažilo hrať na niečo viac, a ono to   filozofovanie im nešlo, navyše ani ten dej nebol   bohviečo, iba si zopakujeme, čo vieme. 1. Aj   autority nášho života sa môžu pliesť. 2.   Keď nás osloví prachatý fešák, ktorý   vyzerá ako spasiteľ života, dosť často sa   môže z neho vykľuť psychopat. 3. Bordel   nemusí byť pekné a romantické miesto, ale   často sa za ním skrývajú kruté osudy,   nešťastia, zneužívanie, nútenie, drogy a   násilie
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.3.2012
Někdy je těžký udělit spravedlivé   ohodnocení a zde jsem nevěděl jaké bodíky   dát u mně někde mezi 45-55%blbě formulováno   vím,zkrátka nahlédnutí do života mladé   ženy,co má ráda sex a zároveň ji chybí   láska a pevný vztah,film nejde moc do hloubky a   klouže na povrchu(můj názor).
Mlapiska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.4.2011
Laciné šméčko, které si hraje na erotický   film a ještě k tomu hlubokou psychologii –   obojí působí jako když Hurvínek vezme poprvé   do ruky housle. No, upřímně o nymfomanii jsem   měla jiné představy, rozhodně ne takové, že   je to fajn užívání si života, o prostituci   jsem též měla jiné představy a rozhodně ne   takové, jak se nás pan Molina snaží   přesvědčit, že jde o to, aby se žena   uspokojovala a užívala si života. To je hodně   nepovedený vtip, který se ale naštěstí   podaří později trochu vykompenzovat, takže   nedojde k totálnímu trapasu.
Erotické scény   jsou pak ve většině případech docela slabé   – o nějaké smyslné dráždivosti bohužel   nemůže být ani řeč. Celkově film s naprosto   nezvládnutou psychologickou rovinou, který   nefunguje na žádné frontě a občas asi   nechtěně působí jako výsměch, závěr pak   nemá cenu komentovat. Odvaha i slibný námět   přitom rozhodně nechybí, ovšem realizace se   asi ocitla ve špatných rukách.
DoubecekJan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2011
Pro člověka s častějším zájmem o sex   možná zajímavé, pro ostatní nudné, film ve   kterém se lehce ztratíte mezi sexem s kýmkoliv   a dějem který nedává patu ani hlavu.   Pravděpodobnost že se k tomuto filmu lidé   vracejí (ne z důvodu potících se těl ) je   mizivá
Gredor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2010
No deník nymfomanky mi příjde jako takový   docele netypický erotický film. Je to zajímavý   pohled do života plného sexu a zklamání z   lásky.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.8.2009
No dá se říci, že tento film není úplně   typický. Mě osobně trochu připomínal   klasické "nekomerční" filmy a možná   i z toho důvodu mi jeho kvalita přišla na jiné   úrovni. Když bych to měl zhodnotit, tak   určitě má film co říct, ale zase na druhou   stranu mi od druhé poloviny přišel celkem   nezajímavý.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.6.2009
Diario de una ninfómana
Musím říct, že jsem víc jak zklamaná.   Těšila jsem se na to už jen z toho důvodu,   že se na to téma vrhli Španělé, kteří umí   točit filmy, ale bohužel nebyla jsem uspokojena   tolik jako hlavní hrdinka a myslím, že asi   každý čekal od snímku něco jiného.
Hlavní   hrdinka je sympatická, inteligentní   promiskuitní mladá žena, která si píše svůj   deník a sexu nemá nikdy dost. Pak přijde den,   kdy i nymfomanka začne přemýšlet o lásce a   tak sledujeme zase trochu jiný příběh. Val   sice najde muže se kterým chce být, jenže   výběr byl trochu nešťastný a tak není divu,   že se vrací k tomu svému v trochu jiném   kabátě zvaném prostituce. Tam se zase   odehrává jiný příběh a jedno setkání v   bordelu jí ukáže směr.

"Umím   komunikovat daleko líp tělem než slovy, tak   poznávám věci, které mi dávají chuť do   života. "
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Deník nymfomanky
Tak, čekal jsem ňáký pořádný příběh k   zamyšlení, takové pěkné téma - úspěšná   žena, která jde dobrovolně do nezvěstince, a   to vůbec ne kvůli penězům. A nakonec se z toho   vyklubal akorát bezduchý erotický film o   ničem. Opravdu nestojí za těch strávených 105   minut, protože i obyčejné porno má lepší   příběh. Jen musím uznat, že hlavní hrdinka   je dost sexy a většinu filmu je zcela nahá!!!
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih14620minih14620Oběti války (1989) 
Casualties Of War n
minih25472minih25472Píseň pro nevěstu (1998) 
The Wedding Singer n
minih48408minih48408Zataženo, občas trakaře (2009) 
Cloudy with a Chance of Meatballs n
minih75780minih75780Výheň (2011) 
Hell n
minih54961minih54961Krvavá jízda (2009) [Video] 
Hit and Run n
minih42873minih42873Kvaska (2006) 
Kvaska n
minih36831minih36831Cold Creek Manor (2003) 
Cold Creek Manor n
minih20056minih20056Swannova láska (1984) 
Un Amour De Swann n
minih17843minih17843Rio Bravo (1959) 
Rio Bravo n
minih164735minih164735Dokonalost (2018) 
The Perfection n


Hodnocení:n12345678910
režisér Christian MolinaDeník nymfomanky (2008)Deník nymfomanky (2008)Deník nymfomanky (2008)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190270
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177911

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10