reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bahno Prahy

Další název:
The Mire of Prague
Žánr:
Rok:
1927
Premiéra v ČR:
30.3.1928
„Příběh z černé kroniky: neúspěšný student práv zabije v hádce nevlastního bratra své milenky - číšnice v hostinci Jedová chýše.“

Celkové hodnocení filmu Bahno Prahy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
arnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15267minih15267Pád říše římské (1964) 
The Fall of the Roman Empire n
minih48783minih48783Bent (1997) 
Bent n
minih24666minih24666Silnější než já (1990) 
Silnější než já n
minih52643minih52643Jaký otec, taková dcera (2007) 
Tel père telle fille n
minih48643minih48643Palte do mne (2006) 
Fuoco su di me n
minih25611minih25611Kaiser - Lábus: Sametových deset minut s… (1992) 
n
minih6421minih6421Divoká srdce (1990) 
n
minih14638minih14638Obchodníci s kovem (1986) 
n
minih45617minih45617Konstantin Veliký (1962) 
Costantino il grande n
minih24823minih24823Vzbouření na vsi (1949) 
Vzbouření na vsi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.3 %
5   - satyr
3   - T800
5   - tvo
10 - arnie
2   - valentine
2   - bajaw
4   - marimari

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

84 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

84 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

64 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

69 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599419
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.602/1.575