Rijen
ohodnotit

Oddechový čas

Další název:
Modré cesty
Rok:
1977
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1978

Obsah filmu Oddechový čas

 
Drama muže, pro kterého se práce stala jediným smyslem života. Jeho chladný a neosobní způsob jednání vzbuzuje nesouhlas spolupracovníků i členů rodiny a vede k odcizení. Nakonec si sám uvědomí potřebu "oddechového času", aby se mohl zamyslet nad vlastním životem. Děj se odehrává v neobvyklém prostředí loděnice na výrobu říčních bagrů.

Autor/Zdroj: /Popis

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.7.2015
Pracovní snímek o jistém zásadovém   inženýru, pro něhož je čistý kádrový   posudek, morálka, vědomosti a pracovitost   zásadou dobře odvedené práce. Drží se toho   nejen v podniku na výrobu říčních bagrů, ale   i svého soukromého života. Všechny jeho   ideály se však pojednou začnou hroutit a byť   si to zpočátku nedokáže připustit, okolí se   pro něj stává velice cizím. Řídit podnik a   rodinu je chválihodný čin, ale nemůže být ke   všemu velice chladný přístup. Herecký koncert   Radoslava Brzobohatého nemůže nechat na   pochybách. Byť je moralita snímku předem   jasná, dá se říci, že platí i pro dnešní   dny.
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.11.2010
Film, který mě absolutně nezaujal. Pracovní   problémy vedoucího pracovníka výroby bagrů   jsou mi cizí, jeho rodinné problémy na úrovni   bakalářských TV příběhů a nezájem o   problémy spolupracovníků rovněž. Hrozně   nezáživné a nudné. Nezachrání to ani   Radoslav Brzobohatý v hlavní roli.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Oddechový čas (1977)Oddechový čas (1977)Oddechový čas (1977)Oddechový čas (1977)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Los desperados

Los desperados
Los desperados

Expert

Expert

Naposled navštívené:
Los desperados

Los desperados
Los desperados

Expert

Expert