Zari
ohodnotit

Mickeyho klubík [TV seriál]

Mickey Mouse Clubhouse

Rok:
2006
Délka:
92 minut
„Vítá vás myšák Mickey a jeho kamarádi. Užijete si s nimi spoustu legrace a z kouzelného klubíku se vám nebude chtít odejít!“
Popis / Obsah / Info k filmu Mickeyho klubík
Mickeyho klubík: Máme rádi Minnie
Vydejte se společně s Minnie, Daisy a ostatní klubíkovými kamarády na kouzelnou oslavu! Minnie má totiž dneska narozeniny! Dokáže Mickey s ostatními všechno připravit a ještě přitom udržet tajemství, aspoň do chvíle, kdy přátelé společně zavolají: „Překvapení!“? Jedině když jim pomůžete vybrat správnou myškavěc.
Vyleťte až do mraků s Daisy a Minnie, které mají kouzlo, s nímž dokáží spustit déšť, aby jim rozkvetly kytičky na zahrádce. Podívejte se, jak se povede Goofymu, když mu dají na starost Minnie, Daisy, Mickeyho, Donalda a Pluta, kteří se po zásahu zrádného stroje času proměnili v miminka. Báječné písničky, skvělé dobrodružství a zvonivý smích, to všechno uvidíte, když se podíváte na nový Mickeyho klubík!
Epizody:
• Minnie má narozeniny
• Minnie a Daisy dělají deštík
• Goofy hlídá batolata
• Mickeyho jarní překvapení
Magicbox DVD


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Mickeyho klubík
Mickeyho velká koupačka:
Jste připraveni na vlny dobrodružství a legrace? Pak rychle nasedněte do svých plavidel, popadněte surfová prkna a skočte do nich! Je ten nejteplejší den v roce, je takové horko, že se Goofymu jeho zmrzlina v kornoutku okamžitě roztekla. Mickey a jeho parta kamarádů se rozhodla trochu se ochladit u jezera.
Mohla by se jim na pláži podařit skvělá párty v havajském stylu, k tomu ale potřebují, abys TY vybral ty správné pomůcky a pomohl jim vyřešit několik problémů a oslavu spustit. Zaplaví tě příliv vtipů, až budeš s Mickeym chytat velkou rybu, s Plutem popluješ nad mraky ve velké polévkové bublině, a Donaldovi pomůžeš zachránit houf ztracených kachňátek.

Mickeyho Halloween:
Hurá, všichni jsou pozvaní na Haloween. Do věže, kde se karneval koná, musí ale naše známá parta kamarádů dorazit ještě před úplňkem, jinak se brány věže zavřou a oslava skončí dříve, než vůbec začne. Podaří se jim dostat včas přes mlžný les nebo padací most? Pokud jim malí diváci od obrazovek správně interaktivně pomohou, mohli by to dokázat!

Detektiv Minnie:
Kdo je největší pátrací eso od dob slavného Sherlocka Holmese? Nikdo jiný než detektiv Minnie! Spolu s myšákem Mickeym a dalšími kamarády z Klubíku vyřeší každou zapeklitou záhadu dříve, než bys řekl „Případ uzavřen!“.
Minnie a Daisy vyrobily na oslavu Dne Přátelství dvanáct krásných karnevalových klobouků. Klobouky ale náhle zmizely a jen detektiv Minnie, tajný agent Daisy a TY je můžete znovu nalézt. Sleduj spolu se svými kreslenými kamarády
stopy, vyber ty správné pomůcky a využij všechny úžasné vynálezy tajných agentů, abys klobouky vypátral a zjistil, kdo je mohl vzít – a proč!
Skvělé dobrodružství a velká porce smíchu, her a hledání stop, to vše je zabaleno ve třech příbězích plných překvapení, týmové práce a zábavy.

Pohádková překvapení:
Do klubu vás víta myšák Mickey Mouse a jeho kamarádi – Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich různými problémy v dobrodružstvích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte svou fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit připravit její polévku Minni-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného klubíku se vám nebude chtít odejít!


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Mickeyho klubík
Epizody:
1) Mickeyho první ztroskovaní
2) Zablácený Pluto
3) Mickey má den volna
4) Minnie a magnet
5) Goffyho želva
6) Goffy doručovatel
7) Mickey bublinkové dobrodružství
8) Snídaně pro Pluta
9) Minnie tapetuje
10) Minnie a Daisy ve službách FBI
11) Mickey z Buffala
12) Minnie a její tenisové hřiště
13) Goffy tomu velí
14) Daisyho jamka na jeden úder
15) Goofy pomáhá
16) Mickey a hudební podium
17) Donald přespí na statku
18) Doktor Pete
19) Mickeyho nové boty
20) Daisyho dlažba
21) Goffy kýchá
22) Náměsičný Mickey
23) Minnie pomaluje celé město
24) Daisy v pěkné kaši
25) Donald a vrána
26) Goffy chystá překvapení
27) Mickey opravuje věžní hodiny
28) Goofy uvízne v tunelu
29) Minnie a Daisy dělají závody
30) Mickey a energický nápoj
31) Goffy zachraňuje
32) Minnie má hodně práce
33) Z Minnie je strašák
34) Mickey a Donald na farmě 1.čast
35) Mickey a Donald na farmě 2.čast


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pronajmi si přítele (Rent-a-Friend)

Pronajmi si přítele
Rent-a-Friend

Záhadný host v hotelu Alcron

Záhadný host v hotelu Alcron

Grazia De Rossi

De Rossi Grazia

Naposled navštívené:
Pronajmi si přítele (Rent-a-Friend)

Pronajmi si přítele
Rent-a-Friend

Záhadný host v hotelu Alcron

Záhadný host v hotelu Alcron

Grazia De Rossi

De Rossi Grazia