Duben

Natalia Streignard

Povolání:
Rodné jméno:
Natalia Martinez Streignard
Národnost:
Věk:
53
Narození:
9.9. 1970, Madrid, Španělsko
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Natalia Streignard (rodným jménem Natalia Martinez Streignard Negri) se narodila 9. září 1970 ve španělském Madridu. Její matka pochází z Argentiny a otec z Německa. Když byly Natalii 3 roky, rodina emigrovala do Venezuely. Proto Natalia bere Venezuelu jako svou rodnou zemi. Kvůli jazyku měla Natalia ve škole problémy.

Než se stala Natalia herečkou, zúčastnila se v roce 1991 soutěže Miss Venezuela. O jejím prvním hereckém počinu se mnohá média rozchází. Někde se uvádí až její první hlavní role, jinde se uvádí i její vedlejší role. Svou první hereckou roli si střihla v telenovele Pedacito de cielo (1993). Následovalo několik dalších telenovel.

Osudovou se jí stala až telenovela La mujer de mi vida (1998), kde se Natalia seznámila s kubánským hercem Mariem Cimarrem (známe z telenovely Plameny vášně jako Juana Reyese). Netrvalo dlouho a pár se 10. června 1999 bere. Idylka vztahu Venezuelky, která kvůli telenovele musela přibrat nějaké to kilíčko a Kubánce, který miluje holky "krev a mléko" netrvala dlouho. Pár se 15. července 2001 rozvádí.

Telenovelou, kvůli které musela Natalia přibrat, byla Má tlustá Valentýna (2002). Tato telenovela se snaží všem ženám poukázat, že ne vždy je to krása a štíhlost, co přitahuje muže. Během natáčení této telenovely se vrátila Natalia na svou původní váhu. Vztah mezi ní a bývalým manželem zůstal čistě na přátelské linii.

V současné době Natalie natáčí další telenovely jako El Juramento (2008). Herečka se seznamuje s Donato Calandriello, se kterým nyní žije. Natalii se v roce 2010 narodil syn Jacques.

Autor: veverka-zrzka

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763989
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178296
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Natalia Streignard

Streignard Natalia

Naposled navštívené:
Natalia Streignard

Streignard Natalia