Zari
ohodnotit

Zorro

El Zorro

Další název:
La volpe, Zorro the Fox, Zorro le renard, La espada del Zorro
Rok:
1968
Délka:
88 minut
„Osudy legendárního hrdiny v černé masce.“

Obsah filmu Zorro

 
Tajemství, romantika a dobrodružství jsou společným jmenovatelem tohoto dobrodružného filmu vyprávějícím o životě a lásce legendárního hrdiny jménem Zorro.

Nosí černou masku, aby zakryl svou totožnost. Je oblečen v černém, aby si zajistil svou bezpečnost. A když dojde na bezpráví, neváhá použít meč, aby bránil chudé proti zkorumpovaným vládním úředníkům.

Jeho srdce bije pro krásnou, divokou a nezávislou Esmeraldu, dceru guvernéra. Ale dokáže milovat tuto ženu a zároveň dostát své přísaze, kterou dal jako Zorro?

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

argenson
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.2.2016
Shodou okolností jsem během pár dnů viděl   dvě verze Zorra. Ve srovnání s Delonem je tady   znát výrazně levnější výprava, chybí   charismatičtí klaďáci a záporáci a Zorro je   ještě víc Jánošík než byl Delon. Je ale   fajn, že si to nehraje na velký dramatický   umění, spíš to pracuje s humornou nadsázkou,   takže je to docela obstojná čurina.
AGAMEMNON
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.4.2010
To zas byla laciná hovadina, Řitka k nám tahá   jenom skvosty a jsem tomu rád, ale tenhle mi moc   nesedl. Hodinu se tam nic neděje, děsná nuda,   pak se to trochu rozjede, aspoň pár solidních   soubojů a šermovaček, díky čemuž dávám za   čtyři. Řitka fakt neví, jak nám ten film   vnutit, na obale je Zorro, ale Vláďa Fišer čte   Lišák Zorro.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Zorro (1968)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Živko Pivnički

Pivnički Živko

Hiroshi

Hiroshi
Hiroshi

Naposled navštívené:
Živko Pivnički

Pivnički Živko

Hiroshi

Hiroshi
Hiroshi