Zari
ohodnotit

Výkřik do sibiřské noci

Další název:
Cry in the Siberian Night
Žánr:
Rok:
1935
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
21.1.1936
„Zfilmováno podle ruského klasika A.N. Ostrovského.“

Obsah filmu Výkřik do sibiřské noci

 
POZOR SPOILER

Ocitáme se na jakési oslavě, kam přichází mladé děvče a přináší dopis. V něm je pan Bezsudný žádán, aby se jí ujal, neb jest to jediný její příbuzný. Děvče sluje Anuška. A to, kde má žíti, je něco jako zájezdní hospoda, patří právě Bezsudnému s manželkou Eugenií. Občas se tu krade, a to Anuška některé cestující varuje. Také je zde mladý kníže Pavel Milovidov, zrovna zasedá rodinná rada, aby o něm jednala. On je totiž denně v oné hospodě, kde je Anuška jen z milosti, jak je jí občas připomenuto. Přesto ji Pavel veřejně prohlásí za svou nevěstu. Závist přiměje Eugenii Bezsudnou, která také po Pavlovi touží, aby ji pomluvila....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
DAFA
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Výkřik do sibiřské noci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.11.2017
Mělo mne varovat, že je to melodrama. Ale já   ne, já mudrlant. Vlastně jsem asi ještě   žádné neviděl, povídám si a pustil jsem to.   Koza mne měla poskákat. Během půl hodiny se   nikam nic neposunulo, zato vytí si divák užije   až až. Takže u mne zabodoval jen Fanda Mrázek.   Zato hezké byly chyby ve střihu. Na závěr mi   chybělo nějaké rozhřešení, nebo trest.   Místo toho vytí tam měli šoupnou sekerovou   akci chá chá.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.10.2017
Vždy se těším na premiéru na CS filmu, kdy   uvádí český film z třicátých let minulého   století. Stále se ještě objevují filmy dosud   neuvedené v televizi. Výkřik do sibiřské noci   v době uvedení do kin mnoho úspěchu   nezaznamenal a já se nedivím. České publikum   už tehdy špatně přijímalo odvážné   projekty. Mně se film docela líbil, Hana   Vítová byla krásná. Nezapomenu na Fandu   Mrázka a jeho nápadníka Nikolku stejně jako   písničku "Čimčaráračim...". Tu   nedostanu z hlavy aspoň týden.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Výkřik do sibiřské noci (1935)Výkřik do sibiřské noci (1935)
Reklama