reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vrah jsi ty! [TV film]

Rok:
2003
Délka:
72 minut
Premiéra v ČR:
5.10.2003
„Kdo měl důvod zavraždit Matyáše Shuttlebyho? Detektivní příběh podle E. A. Poea.“

Celkové hodnocení filmu Vrah jsi ty!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.10.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.6.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.9.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.6.2006
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.12.2013
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2013
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2009
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.4.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2015
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih70578minih70578Život ryb (2010) 
La vida de los peces n
minih30829minih30829Kněžna de Clèves (1960) 
La Princesse de Clèves n
minih39963minih39963Poslední mohykán (1965) 
Der letzte Mohikaner n
minih31233minih31233Vražda na úrovni (1979) 
Murder by Decree n
minih51664minih51664Zorro´s Fightning Legion (1939) 
Zorro´s Fightning Legion n
minih18348minih18348S Pydlou v zádech (1984) 
n
minih34908minih34908Proud času (2003) 
Timeline n
minih19164minih19164Smrt v sedle (1958) 
Smrt v sedle n
minih34139minih34139Nevyřčené tajemství (2001) 
The Unsaid n
minih44672minih44672Moje borůvkové noci (2007) 
My Blueberry Nights n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
4   - curil
8   - clara.bow
3   - M.A.G.
7   - Serpentina
5   - Tonykla
9   - Persefonia
7   - nufik001
6   - rosta12
4   - Warden
4   - Area
10 - mary.charl
1   - Kloby

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

23 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

8 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:35 - 15:35

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.547/0.522