Zari
ohodnotit

UFO: nejlepší důkazy [TV minisérie]

UFO: Best Evidence

Další název:
UFO – nejlepší důkazy (1–3)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
183 minut, (53+75+55)
„Šokující tajemství o UFO, které se velké mocnosti snaží utajit již desítky let.“

Obsah filmu UFO: nejlepší důkazy

 
Představujeme vám nejočekávanější a nejžádanější dokumentární trilogii o fenoménu zvaném UFO. Tento snímek pochází z produkce světoznámého investigativního novináře George Knappa a je to jedna z nejpodrobnějších studií tohoto záhadného fenoménu, která kdy byla představena široké veřejnosti. Dokument zahrnuje autentické záběry a fotografie spolu se sbírkou rozhovorů s vědci, očitými svědky a především s nejznámějšími a nejuznávanějšími odborníky z celého světa.


Část první: PODIVNÁ SETKÁNÍ
Odhaluje pozadí hrůzných příběhů únosů lidí UFO a znepokojujících zpráv o mrzačení dobytka a také se zabývá tajemnými úkazy rozličných útvarů v...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Mido Film
 
 
Typ:
[TV minisérie]
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Jsem přesvědčen o tom, že nejsme my lidé v   galaxii sami. To, jestli výpovědi svědků, nebo   únosy lidí mimoni jsou pravdivé také nevím   jistě, ale určitě mohu říct, že američtí   "svědci" z velké části lžou, aby na   sebe upozornili a dostali peníze na ruku.   Mimmozemšťané nás navštěvují už od dob   starověku, to vím jistě, ale pokud to jsou   opravdu oni, tak nám nechtěj ublížit,   poněvadž by to už udělali.
Svědek, co viděl   na obloze UFO může buď lhát, nebo mít   halucinace, může si to splést s letadlem,   raketou, meteoritem, sondeu, kulovým bleskem   atd.
Kruhy v obilí mohou vyvolávat vrtulníky,   co letí příliš nízko při zemi, nebo   podvodníci, počasí, nebo přírodní   jevy.
Kruhy v poušti mohli udělat lidé před   2000 lety, opět přírodní jevy atd.
To co, ale   je nevysvětlitelné jsou záhady v Bermudském   trojúhelníku. K UFO a trojúhelníku mám   vlastní teorii, ale zde ji nebudu odříkávat,   jinak by mě mohl ještě někdo označit za   pošahance.
Tomuto dokumentu o UFO bych dal   klidně víc hvězdiček, ale většina faktů,   jako porcování dobytka, nebo svědectví   určitých lidí jsou výmysly a zprosté lži.   Proto uberu tři hvězdičky vyjde přijatelných   7/10.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zkrocení zlého muže

Zkrocení zlého muže
Zkrocení zlého muže

Naposled navštívené:
Zkrocení zlého muže

Zkrocení zlého muže
Zkrocení zlého muže