Zari
ohodnotit

Těžké váhy

Heavy weights

Další název:
Dobrodružstvo v tábore (SK); Tučkovia (SK); Ťažké váhy (SK)
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
97 minut
„O dětském odtučňovacím táboře, který má pod palcem neurotický fitness guru.“
Popis / Obsah / Info k filmu Těžké váhy
Tato neskutečně vtipná a triumfální komedie sleduje skupinku odvážných adolescentů během jejich divokého léta v “odtučňovacím táboře”. Tábor však koupí neurotický fitness guru (Ben Stiller) a zavede v něm absurdní dietní a cvičební režim, který děti nedokáží strávit. Namísto svalů tak posilují svoje sebevědomí a spřádají plány, jak převzít otěže dřív, než budou mít zkažené celé léto.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 23.09.1998 HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Těžké váhy
Skupina malých chlapců s nadváhou: Nicholas, Cody, Philip, Simms, Josh,, Gerry, Roy a Sam musí strávit léto v odtučňovacím táboře s jménem" Tábor naděje". Zde se jich ujímá Tony Perkis a jeho aerobikový instruktor z Evropy , kteří se snaží přetvořit děti k svému obrazu a udělat jim z letního tábora peklo. Avšak flustrovaní mladí muži po dnech hladovění a ponižování spojí svoje síly a vtipem a šikovností se odplatí hloupým trenérům, kteří jim chtějí znepříjemnit život.... (oficiální text distributora)


Autor: sobmaster

Popis / Obsah / Info k filmu Těžké váhy
Komedie vypráví o skupině kurážných puberťáků, kteří tráví léto v táboře pro obézní děti. Když neurotický vyznavač cvičení a tělesné kondice (BEN STILLER) tábor koupí a zavede zde absurdní dietu a zničující režim, "otylky" toho mají brzy plné zuby. Musejí proto napnout všechny síly a vymyslet plán, který by jim zachránil prázdniny.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Varsity Blues

Varsity Blues
Varsity Blues

Naposled navštívené:
Varsity Blues

Varsity Blues
Varsity Blues