reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Těžké váhy

Heavy weights

Další název:
Dobrodružstvo v tábore (SK); Tučkovia (SK); Ťažké váhy (SK)
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
97 minut
„O dětském odtučňovacím táboře, který má pod palcem neurotický fitness guru.“

Celkové hodnocení filmu Těžké váhy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.11.2013
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2014
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2008
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.8.2014
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2008
Diablo_Lord
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.9.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2008
kijjo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2008
Satinne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.7.2008
Kares86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.12.2013
lobo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih72542minih72542Smrtící včely (2008) [TV film] 
Die Bienen - Tödliche Bedrohung n
minih42087minih42087Dabér (1998) [TV film] 
n
minih32537minih32537Tiger Woods - syn, hrdina, šampion (1997) 
n
minih5844minih5844Judita a Holofernes (1959) 
Giuditta e Oloferne n
minih66852minih66852Co ty jsi za číslo? (2011) 
What's Your Number? n
minih47299minih47299Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Krvavý nadpis (1979) [TV film] 
Šerlok Cholms i doktor Vatson - Krovavaja nadpis n
minih58438minih58438Harry Brown (2009) 
Harry Brown n
minih8207minih8207Herkules v New Yorku (1970) 
Hercules in New York n
minih23394minih23394Zabij mě znovu (1989) 
Kill Me Again n
minih36605minih36605Tváře (1968) 
Faces n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.7 %
8   - curil
6   - Agostino
5   - Petak69
6   - Mystery.Il
7   - Obivan
7   - oulisna
6   - rosta12
10 - Stallone56
4   - Nob.r
6   - Kloby
10 - Diablo_Lor
7   - kijjo
4   - Satinne
6   - Kares86
5   - lobo

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

58 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Pološero - Do zbraně

22:00 - 22:25

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

21:35 - 22:35

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:45

43 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.251/1.22