Zari
ohodnotit

Svědectví o zkáze Titaniku [TV film]

Inside The Titanic

Žánr:
Rok:
2011
Délka:
93 minut

Obsah filmu Svědectví o zkáze Titaniku

 
Dnes od těchto hrůzyplných okamžiků uplynulo už celé století. Britský snímek vypráví o událostech, které se oné noci, jež vešla do námořní historie, skutečně staly. Vychází z vyprávění osob, kterým se podařilo zachránit si život. Při této tragické události bylo zmařeno patnáct set lidských životů. Člověk, který se ocitne v ledové vodě, do deseti minut zahyne. A právě do tak chladných vod se vydala největší a nejbezpečnější loď na světě na své první plavbě. Jak se později ukázalo, byla i její poslední. Jen několik dní po katastrofě bylo 162 zachráněných pasažérů povoláno do Londýna a New Yorku, aby pomohli vysvětlit, jak k této zdánlivě...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Přístupno:
pro všechny
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2013
Výborně sfilmovaný a sehraný dokument, kde   jsem se dozvěděl věci, které v jiném   dokumentu o Titanicu nespadli, jako například,   že Titanic plul po srážce dál i poté,m co   kapitán Smith dal pokyn zastavit, nebo to, jak se   loď nakláněla ze strany na stranu.
Dokument se   mi i hodně zalíbil v tom, že dokonce ta zkáza   byla sfilmovaná, což velice dobře hodnotím,   ale úlety vypravěče, jako například, že byl   titanic unášen vlnami, při tom v tu noc moře   bylo klidné hodně trestám a proto dávám 9/10.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Lepší dokument o Titanicu jsem ještě neviděl   a asi ani dlouho neuvidím. Tenhle film mě dostal   od první vteřiny a pustil mě až na konci. A   vůbec nevadí, že trvá hodinu a půl. Dozvíte   se z něj opravdu neskutečné věci a méně   známé skutečnosti. Na dokumentu mě také   překvapila jeho výprava a až filmové   zpracování a záběry katastrofy pomocí   povedené animace také stáli za to. Nemohl jsem   si zabránit porovnání s Cameronovým filmem,   kde je také vše podstatné, ale tenhle dokument   prostě přináší spoustu zajímavých faktů   navíc. Tenhle dokument oprvdu nejde neocenit. Ať   vzniká podobně bohatých a zajímavých   dokumentů více... 100%.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Remake

Remake
Remake

Naposled navštívené:
Remake

Remake
Remake