reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Štěstí

Happiness

Rok:
1998
Délka:
140 minut
Premiéra v ČR:
22.7.1999
„Tři sestry… a jejich abnormální vztahy.“

Celkové hodnocení filmu Štěstí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2014
Pecik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.12.2010
karlosphonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2013
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2014
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2011
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2014
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2007
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2014
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.6.2007
scajo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2005
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2004
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2004
Tryptofan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2008
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2007
Byford
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2004
Aguirre
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2016
Teonanacatl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.5.2011
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2007
catherinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.12.2007
kongolese
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih70827minih70827Lovec trolů (2010) 
Trolljegeren n
minih43389minih43389Grindhouse: Auto zabiják (2007) 
Death Proof n
minih88640minih88640Un bonheur n'arrive jamais seul (2012) 
n
minih37360minih37360Xena (1995) [TV seriál] 
Xena: Warrior Princess n
minih48489minih48489Strážci - Watchmen (2009) 
Watchmen n
minih43432minih43432Co takhle svatba, princi? (1986) [TV film] 
Co takhle svatba, princi? n
minih26513minih26513Královna Alžběta (1998) 
Elizabeth n
minih12270minih12270Melodie podzemí (1963) 
Mélodie en sous-sol n
minih46190minih46190Lars a jeho vážná známost (2007) 
Lars and the real girl n
minih19250minih19250Smrtonosná past 3 (1995) 
Die Hard: With a Vengeance n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 %
8   - Erkul
4   - mat.ilda
2   - Pecik
8   - karlosphon
7   - Pardal
6   - Faye
8   - melakara
8   - Zimmy871
8   - olgab
8   - caligari
6   - Ferry76
7   - xebece
8   - scajo
8   - Myšák
8   - derryl
7   - Tryptofan
9   - stereolab
8   - Byford
10 - Aguirre
9   - Teonanacat

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

8 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

108 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.32/0.293