Zari
ohodnotit

Statečné srdce získá nevěstu

Dilwale Dulhania Le Jayenge

Žánr:
Země:
Rok:
1995
Délka:
192 minut

Obsah filmu Statečné srdce získá nevěstu

 
Nejlepší označení tohoto filmu je „rodinný film“. Je to nejen typická zábava pro celou rodinu, ale rodina je zde vlastně ústřední postavou. Singhovi žijí už dvě dekády v Londýně, přesto otec stále lpí na indických tradicích a z tohoto důvodu chce svou dceru Simran provdat za syna svého známého. Dívka však potká mladíka jménem Raj, do kterého se beznadějně zamiluje. Její cit nezůstane neopětován, ale když otec zjistí, že Simran se zamilovala, nařídí přestěhovat se zpátky do Indie a uspíšit přípravy na velkolepou svatbu. Raj se však Simran nechce vzdát za žádnou cenu a následuje Singhovy do Indie a snaží se získat svou vyvolenou.

Bollywood...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.10.2018
Divácky určitě vděčné, ale přece jenom ten   samotný závěr mohl být uvěřitelnější a   sofistikovanější. Jinak vykreslení odloučení   dvou milenců skvělé.
VlastaP
Hodnocení:
Přidáno: 27.5.2018
Bodejď by nezlobil. Shah Rukh Khan patří mezi   nejsympatičtější rošťáky Bollywoodu. Na   https://www.youtube.com/watch?v=UdE_vL9LhfE je   vlaková scéna, kde ji začne balit.

Později   se ji v hotelu pochlubil, že klavír studoval, s   klavírem vyrůstal. On a klavír tvoří jedno   tělo, jednu duši. Simran oznámí sálu, že   nyní zahraje slavný klavírní mistr. Jak to   dopadlo naleznete na   https://www.youtube.com/watch?v=KFCN-ZbekzE.
srklove
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2014
Statečné srdce získá nevěstu
Krásná indická romantická komedie. Člověk se   popadá smíchy za břicho, když krásný Raj   zlobí hezkou Simran. Příběh moc krásný. Jen   mě mrzel konec. Mohl být víc rozvedený do   detailů.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Statečné srdce získá nevěstu (1995)
Reklama