reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smrť šitá na mieru

Další název:
Údery kladivom
Žánr:
Rok:
1979
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
17.2.1980
„Slovenský film o člověku, který si objednal vlastní vraždu.“

Celkové hodnocení filmu Smrť šitá na mieru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.5.2015
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2005
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2009
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.9.2011
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih115918minih115918Detektiv Down (2013) [2k digital] 
Detektiv Downs n
minih116975minih116975Dívka Georgy (1966) 
Georgy Girl n
minih29723minih29723Pomoc!!! Já mám rande (2002) 
The Third Wheel n
minih96886minih96886Igazábol apa (2010) 
Igazábol apa n
minih33344minih33344Válka gangů (2002) 
Deuces Wild n
minih14939minih14939Oliver Twist (1948) 
Oliver Twist n
minih122106minih122106Zasněžený ráj (2014) 
Snow in Paradise n
minih43498minih43498Střílejte na pianistu (1960) 
Tirez sur le pianiste n
minih14070minih14070Nepřítel pod hladinou (1957) 
The Enemy Below n
minih115162minih115162Wolf Creek 2 (2013) 
Wolf Creek 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
8   - cicis
8   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
5   - hvezdyn
8   - theremin
6   - tvo
10 - Tnegad
9   - troufalka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.617/0.59