Zari
ohodnotit

Líbat Jessicu Steinovou

Kissing Jessica Stein

Další název:
Líbat Jessicu; Polibek Jessice Steinové; Seeking Same
Rok:
2001
Délka:
97 minut
„Žena hledá svého ideálního muže. Namísto toho však objeví ideální ženu...“

Obsah filmu Líbat Jessicu Steinovou

 
Jessica Stein je sensitivní neurotická novinářka z New Yorku, jež si začíná zoufat ve své samotě. Její bratr je zasnoubený, její nejlepší kamarádka je těhotná a ona neměla za poslední rok jediné rande a v noci nemůže spát. Po sérii neúspěšných schůzek její oko náhodou padne na zajímavý inzerát… jeho jedinou nevýhodou je, že se nalézá v sekci “ona hledá ji”. V odvážném rozmaru se rozhodne na inzerát odpovědět a brzy se sejde s nekonvenční Helen Cooper. Večer plný zábavy, žertování, žhavé diskuze a intenzivního propojení vyvrcholí polibkem, jež naprosto zmate dokonce i jinak zdráhající se Jessicu.

Tradiční genderové role padnou a dvě ženy...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Líbat Jessicu Steinovou >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Jessica - inteligentní, úspěšná novinářka a   půvabná mladá žena. Jenže v životě tak   trochu šedivá, nenápadná myška. Možná proto   má smůlu na muže. Helena - temperamentní   dračice, která věnuje svému koníčku (sex)   každou volnou i nevolnou chvilku. Právě ona se   rozhodne vyzkoušet dosud nepoznané a podá   inzerát, ve kterém hledá ženu. A protože   zvolila působivý citát, je to právě Jessica,   která uvízne v jejích sítích. A ta   přemýšlí: "Je to to, co opravdu   chci?" Komedie u které jsem se fakt docela   dobře bavila. A Helenu (při jejím temperamentu   a sexuálním apetitu) bych chtěla za kámošku   jedině kdybych byla chlap a navic terminátor   :-)))
Faye
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.6.2007
Jessica pod tlakem matky a okolí hledá   životního partnera. Po řadě nepovedených   setkání s muži ... „Salát jsme měli napůl,   ale myslím, že jsi snědla trochu víc, také   více chřestu to je téměř nejdražší   zelenina. Neměl jsem žádný kozí sýr. Jsem   alergický. Žádný moučník. Takže je to   jednoduchý. To znamená, že zaplatíš $42.73 a   já $18.14“ Odpoví na inzerát temperamentní a   bisexuální Heleně. Jenže ... jedna z nich   hledá spřízněnou „duši“ a ta druhá   hledá i něco navíc. Film plný jemného humoru   těžící ze situací, které přináší trochu   netradiční vztah.
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2007
Perfektní zábava ... !!!
Skvělá romantická komedie, u které nezůstane   jedno oko suché ... !!!Ženské herecké   obsazení nemá žádnou chybu a hudba jen   dokresluje situaci, kterou Jessika řeší ...   !!!
Perfektní vypořádání Jessiky (nikterak   ve společnosti vyčnívající Židovka)s   hledáním si vhodného životního partnera   (muže), po všech neúspěších vymění za   Helenu (bisexuálka) ... obě procházejí   zvláštními - humornými chvilkami ve svém   "vztahu" a bojují jak jen se   dá.
Tento film, mě opravdu velmi bavil a   nejspíš bude bavit většinu ... :@)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Líbat Jessicu Steinovou (2001)Líbat Jessicu Steinovou (2001)Líbat Jessicu Steinovou (2001)Líbat Jessicu Steinovou (2001)
Reklama