reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Předtucha [TV film]

Premonition

Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Předtucha

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.3.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.11.2007
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.11.2007
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.7.2006
caseyjones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2007
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2008
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.4.2010
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.4.2009
K3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.11.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.8.2009
gorous
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2009
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.12.2007
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.5.2008
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2007
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55598minih55598Tajemství mé dcery (2007) [TV film] 
My Daughter's Secret n
minih24740minih24740Těch několik dnů... (1968) 
A quelques jours pres n
minih72271minih72271Cinkot ledu (2010) 
Le bruit des glaçons n
minih91488minih91488Nový začátek (2010) [TV film] 
Fairfield Road n
minih56432minih56432Boží úřad (2008) 
Les bureaux de Dieu n
minih56599minih56599Čardášová princezná (1971) 
Csárdáskirálynő n
minih110532minih110532Irene zmítaná ve vlnách (2009) 
Irene in Time n
minih84981minih84981Počátek Země Nezemě (2011) [TV minisérie] 
Neverland n
minih32016minih32016Joe Cocker - Across from Midnight Tour (1997) [DVD] 
Joe Cocker - Across from Midnight Tour n
minih27756minih27756Hon na čarodějnice (1999) [TV film] 
Witch Hunt n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
2   - curil
5   - georginaa
7   - Kuvik
1   - Chrustyn
5   - vlk1410
3   - Snura
7   - caseyjones
10 - brnvl2105
4   - Faustka
5   - Ferry76
3   - K3
6   - MaKy92z
5   - oulisna
9   - gorous
6   - rosta12
7   - renya007
4   - vrub
5   - Sheriff.Ja
10 - verkn
6   - boudaj
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139519
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250294
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.696/0.668