Předtucha (2004) [TV film]

Předtucha (Premonition)
52.9 %
 
 

Premonition

    Žánr: akční
    Země: Kanada
    Délka: 87 min.
Skupina mužů v maskách přepadne firmu Gamma Star, kde se na zvířatech testují nové produkty. Hrají si na ekologické aktivisty, ale ve skutečnosti zde ukradnou nádobu s kobaltem. Jack Barnes s parťákem jedou do Gamma Star. Při honičce v autech Jack upadne do bezvědomí a jeho parťák zemře. Jack se probudí až v nemocnici a uvědomí si, že se mu zdál divný sen – že bude ničivé zemětřesení. A opravdu přijde.
Případ přeberou agenti FBI, kteří si myslí, že je Jack s akcí spojený. Kapitánka Gloria Smithová mu však věří. Jack má další předtuchu – metro vyjede z kolejí. Opět se to stane. Lupiči z Gamma Star se snaží Jacka zabít. Vyhledá ho Vargas, který ví, že má předtuchy, a pomáhá mu je rozeznávat. Tentokrát se Jackovi zdá, že v podzemí unikne plyn…

Zdroj: FTV Prima

režie:
Jonas Quastel
 
 
hraje:
Casper Van Dien (Jack Barnes), Catherine Oxenberg (Kate Barnesová), Kyle Jordon Drewitz (R.J. Barnes), Doug Abrahams (Tom Kelly), Lorena Gale (Gloria Smithová), Earl Pastko (Vargas), Colin Lawrence (Agent Boston), Philip Granger (Agent Brown), David Palffy (Nazir), John Tench (Goran), Michael Derbas (Rafi)
 
 
scénář:
Will Stewart
 
 
kamera:
Pieter Stathis
 
 
hudba:
John Sereda
 
 
kostýmy:
Tina Fiorda
 
 
střih:
Richard Benwick
 
 
produkce:
Michael Derbas
 
 
koordinátor kaskadérů:
Alexander Mandra (asistent)
 
 
výprava:
Phil Schmidt
 
 
výkonný producent:
Lisa M. Hansen
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.